- 4 Aralık 2013
- 1.578
- 629
- 34
ankarada belis mobilyayı aradık internet sitelerindeki 2 yere giderek ama internete var görünen adresinde yoktu
valla ankarada adresini biliyorsan söyleyebilirmisin ben orayada bakmak istiyorum açıkçası...
aslında beğendim ama almadan önce her yere bakmak istiyorum içimde kalmasın
birde kaça aldın
büyüyen beşikli olsun istiyorum ben doğa güzel mesela
Aysunaaayyy ben de sana güvenmiştim Ankaradakini biliosundur diye ankarayı bilmem ben hiç, izmirden aldım. burda kemeraltında mina bebe diye bi bebek mağazası var. Oradan bu marka temin edilebiliyor, bütün ürünlerin olduğu bir katalog var. bi de bir kaç örnek ürün. modele göre de fiyatlar değişiyor, tabi kullanılan malzemenin de etkisi var. ben çilek mob.ya bakmadım, o yüzden kalitelerini kıyaslayıp bişey diyemeyeceğim :44::44: ama kalitesini fenaa bulmadım. benim ihtiyacımı karşılayacak nitelikte. büyümeyen beşik bizimki ve suntalem malzeme yatak da dahil 1400 tl. belis dove bebek oda takımı, internetten bakabilirsin modeline. yalnız beşiği ortasında kalp olan modellerden. bu arada kalbin ortasında da belis yazıo, onu da stickerle kapatcaz artık mdf malzeme olunca da aşağı yukarı 500 milyon fark ediyor fiyatlar. senin beğendiğin takım da çok hoş, ben de ona internetten baktım ama odamızı kayınpederim aldığı için 1500ü geçmemeye dikkat ettim bu arada en geç 15 gün içinde gelir dendi ama bu gün 15. gün arayan soran yok normalde sinir olurum, sözlerini tutmuyolar diye ama çok acelemiz olmadığı için kasmıyorum bu durum da aklınızda olsun