2014 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

Bu konudan hep kaçıyorum ama yine yazayım ya çok kilo aldım çünkü :KK5:
SAT'a göre 30+2 kilo 83, Ultrasona göre 31+2 kilo 83.

ne kadar yanlış bı davranış,madem istemiyo bebeği nıye gıdıp kürtaj olmadıki zamanında çok fazla yorum yapamıcam kusura bakma ama kuzenın 14 haftalıktan berı doktora gıtmedımı hıç 15 haftadan beri yani !! bebeğin ıyı olup olmadığını doktor harıcınde kımse bılemez.

gitmez olur mu gitmiş doktor bi problem yok demiş ayrıntılı ultrasonda güzel ama onun içi rahat değil bir türlü bebek iyi mi değil mi diye :KK43:

32. haftamızı da tamamladık sagsalim... Toplamda 8 kilo aldım, verdiklerimi de sayıyorum tabi... Yani 69 kiloyum...Bu son 2 ayda çok alınıyor diyorlar, bakalım kaçı görcez? :)

28 yasındayım

30+5 haftadayız 9 kg aldım :KK43:(

79 kıloyum

doktorum ıyı gıdıyorsun dıyor ama sanki almasam bu kadar ıyıydı.. benı yıkan 5. ay oldu.. ne aldıysam o zaman aldım :KK43:(

Son düzenleme:
Kilosunu en istikrarlı paylaşanlardan biri benim. Doğumdan sonrada inşallah verdiklerimi böyle paylaşacağım:KK34: 32. Hafta kilo 66.

neyse buradan da ilan edeyim artık:KK55:

32. hafta, +11le 70:KK66:))

bu arada ela ve handrake almadığınız kilolarla idolümsünüz:KK9: kocaman maşallah :nazar::nazar::nazar:

neyse buradan da ilan edeyim artık:KK55:

32. hafta, +11le 70:KK66:))

bu arada ela ve handrake almadığınız kilolarla idolümsünüz:KK9: kocaman maşallah :nazar::nazar::nazar:

cnm cok değil senin aslında ben kilolu kaldım 66 kilo cok benim için benim kilo sadece göbüşte inş hepsi gider veririz :KK53: kızımda 22 kilo alınca düşün senin az bile kilon

cnm cok değil senin aslında ben kilolu kaldım 66 kilo cok benim için benim kilo sadece göbüşte inş hepsi gider veririz :KK53: kızımda 22 kilo alınca düşün senin az bile kilon

sağolasın canım benim moral verdin:KK66:)

bi sağlık sıkıntısı olmasın da canımız sağolsun hep beraber veririz inşallah...alttaki takvimde 60 gün yazıyor ya nasıl heyecanlandım nasıl mutlu oldum anlatamam... bebişimi sağlıkla kucağıma alayım varsın 36 giymeyeyim bi daha...çok şükür kilo kompleksimi aştım bebiş sayesinde

29+3 te 65 ile başladığım macerama 82 ile devam ediyorum. tam tosun oldum. nasıl gidecek bu kilolar bilmem.

X