2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    463

canım benim ilk hamileliğimde başlarda sivilce çıkmıştı ama şimdi pek yok gibi.ama hormonlarımız değişiyor normal bence :)
 
Bugun kesemizi gorduk. Darisi pit pitlari duymaya görmeye insallah.
:) :) :) :) :)

gözün aydın canım darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına üstten mi göründü yoksa vajinal usg de mi gözüktü bir de haftasını mı söylüyor doktor ne diyor kese hakkında merak ettim .kalp atışı için ne zaman çağırdı acaba çok soru sordum bir kerede ama çok merak ediyorum
 
canım senle aynıyız.yolk kesesi deniyor sanırım onu da gördün mü? yani net mi..ben de p.tesi gideyim diyorum

Canim Sadece keseyi gorduk. 10 -15 gun gun sonra kalp atislari icin tekrar cagirdi.
Sen kontrolden cikinca mutlaka haber ver. Merak ettim bende.
 
çok teşekkürederim canım cevap için.bir düşüğüm var oyüzden çok korkuyorum bekleyemiyorumda onun için :)

canım benim de SAT:3 Haziran.. benim de 1 dusugum var, bende kan pıhtılasması cıkmıstı.. 5+4 iken gittim sadece kese vardi ve içinde yolk kesesi yoktu.. Bi de kese boyutu olması gerekenden 4 gun kucuk..yani 5 haftalıkmısım gibi cıktıydı. gec dollenme ihtimalini kendimde pek vermiyorum adetlerim cok duzenlidir ve hep 26-29 gun arası gorurum. Bu cmrt gene gidecegim bakalım ne diycek dr.

umarım sen de guzel haberler alırsın , henuz hic gitmediysen 1 kere gitmeni oneririm ben, en azından dıs gebelik var mı yok mu o anlasılır.
 
regl tarihime gore bugun 6 haftalıgım ama gec dollenme var sanırım keseyi yeni gorduk. İlk gebeliğimde bu haftada kalp atısını da duymustuk. Herhangi bir doktora gittim bana progestan verdi. Sacma geldi hicbir sıkıntım yoklen bunu vermesi ben de kendi doktorumu aradım sakın kullanma dedi cok kızdı o doktora da. İyiki aramısım doktorumu.
Kalp atısı icin 2 hafta sonra gel dedi ama tatilde olucam o tarihte o yuzden bayramdan sonraya kaldı kalp atısı insallah hayırlısıyla duyarız.
 
Selam annisler ookadar muhabbet etmissinizki ben bu sayfalari hic okuyamicam
Hala netim yok
Cuma kslp atislari icin gidecegim bakalim duyacakmiyiz?
Hala kilo almadim cok mutluyum kizimda 8 haftalikken uc kilo almistim bile bunda sekiz haftayi dort gozle bekliyorum kilo almadan gecsin diye orucun etkisiyle sanirim almadim olsun cook mutluyum
 

Canim 1 saat yazdim msj gonderemedim.
Msj hakkim yokmus
Darisi herkesin basina. Darisi kalp atislarini gormemize, darisi saglikla kucagimiza almamiza.
5 haftalik dedi.ustten bakti. 10-15 gun sonra pitpitlar icin cagirdi. Insallah duyucaz.heyecanla bekliyoruz.
Sen kacinci haftadasin?
 
Merhaba bende 5 haftalik hamileyim.bir saglik raporu almam gerekiyordu ve bunun icin rontgen cekilmem gerekiyordu.bende supheleniyordum.rontgenden once bi test yapayim dedim.ve gunum gecmeden ogrendim:)) 18 mart dogum gorunuyor ama bazi saglik sorunlarin dolayi marta kalacagimizi sanmiyorum.hayirlisi tabi..suan uyku hali ve koku hassasiyeti disinda bi sikayetim yok..bide arada ani kalkislarda kasiklarima bicak batmasi oluyor.insallah sonuna kadar goturebilecegimiz guzel bir yolculuk olur.cuma keseyi gormeye gidecegiz.kalp atisi da olurmu ki okadar erken acaba..
 
kötü hiç hatırlamıyorum canım.inşallah sende hepımızde sağlıkla ilerlerız o guzel doğum anını yaşarız
Bugun kesemizi gorduk. Darisi pit pitlari duymaya görmeye insallah.
:) :) :) :) :)

maşallahhhhh gozun aydın canım.darısı başımıza inşallahh.
 
Kızlar slm,ben de bişi sorcam,dün keseyi görmek için gittim doktora,karından baktı göremedi,sonra vajinal baktı 5.haftanın tam sonuydu dün yani4+6.KEse çapı 4x5 mm ,çok mu küçük 5.hafta biti mi için.Aynı sorunu yaşayan varmı acaba?
 
Son düzenleme:
merhaba dün doktora gittim arkadaşlar karından bakılan ultrasonda bebeğimi gördük ve kalp atışlarını duyduk
Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah...
 

bana neden kimse cevap vermiyor ya
 
Aybüke bence senin oğlın olucakkk..bu arada bişey duydum sağ kasık ağrırsa oğlan sol kasık ağrırsa kız olurmuş:)))))))))

Benim ilkgunden beri ara ara sol kasigimda agri hissediyorum.
Yani kizim mi olucak? :)
Daha once anne olanlar hatirliyorlarmi acaba?
Bi kontrol mu etsek dogrulugunu?
Merak ediyoruz hepimiz eminim ama yine de herseyin basi saglik. saglikli olsun da ister kizimm ister oglumm olsun ...
 

Merhaba cok erken gitmissin. Ben 4+5 te gittim. Dr bakmayi reddetti. Bugun cagirdi tekrar. 5+3te. Capimi bile soylemedi.Bir de gec dollenmiste olabilirsin.
Heyecanin hepimizde var. Bu panikte oyle :)
Sakin olmak gerekli bence tekrar git haftaya.
Guzel enerji yaymak gerekli. Hersey guzel olacak diye :))
 

birde idrarınız altın sarısına benzer donuk renkteyse mide bulantınız yoksa eğer oğlan oluyormuş benim 2. hmileliğim ilk hamileliğimde erkek ti mide bulantısı baş dönmesi aşerme çok aşırı uyku hali yoktu ablamda tam tersidi onun kız olduhamile gibi değildim ama hamilelikten hamileliğe değişir
 
hamilelikleriniz nasıl gidiyo bu arada ben belki küçük olduğu için hamile gibi hissetmiyorum bazen hamile olduğumu bile unutuyorum ama eşim sağolsun hep hatrlatıyo
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…