- 21 Mart 2011
- 872
- 1.118
- 113
- Konu Sahibi bernaaydin
-
Ovulasyon testi nin gebeligi gosterdigine ben de inanıyorum ogluma hamileligimde ovu testi koyu iken gebelik testi çok çok silikti sonra koyulasti inşallah yine oyledir disari cikip gebelik testi alamıyorum ki gece belim o kadar agridi ki oglumdada agrilar olmustu inşallah bernacim sendede bebis odugunuu düşünüyorumhepimiz icin en hayirlisi
yaa neden yaaKizlar predictor marka gebelik testiyle test yaptım sonuc negatif
son durumuı bildir canımnasıl yaaaa nasıl negatif seninki
ben kendimden çok senden umutluydum.. kana da baktır istersen.
bizim bat aynı gündü komik ama ben de daha olmadım.. hamile myz değil myz krdeşim? bıktım bu bulantıdan adet olsam belki o da geçer
yorgunluktan ölüyom bütün gün. günde 4.5 saat uyuyan ben 12 sati geçiyorum ama kan testi geçn hafta (-)ti. o kdr ağrım var adet oluyo gb bel,kasık,karın birtek kırmızı renk yok ortada.. sende durum nasıl canım ağrı sızı falan
ben iyice kadın doğumcuya gitmeye karar verdim yarın da olmazsam çrş drdayım yani.. iltihap falan olabilir ihmale gelmez
merhabalar yeni hamilelerdenim darısı isteyen herkeze inşallah şimdi sorun olacak ayin 27 sinde kan degerim 97 idi ayin 28 de ise 243 oldu ayin 30 unda 863 oldu beni 2hafata sonra ultrason a çağırdı niye bu kadar geç çağırmış olabilir ben dış gebelik ve kimyasal gebelikten korkuyom fakat hayır sağlıklı diyo keseye bakmadı ki bana gayet sağlıklı dedi ama görmeden bilebilir mi
nasıl yaaaa nasıl negatif seninki
ben kendimden çok senden umutluydum.. kana da baktır istersen.
bizim bat aynı gündü komik ama ben de daha olmadım.. hamile myz değil myz krdeşim? bıktım bu bulantıdan adet olsam belki o da geçer
yorgunluktan ölüyom bütün gün. günde 4.5 saat uyuyan ben 12 sati geçiyorum ama kan testi geçn hafta (-)ti. o kdr ağrım var adet oluyo gb bel,kasık,karın birtek kırmızı renk yok ortada.. sende durum nasıl canım ağrı sızı falan
ben iyice kadın doğumcuya gitmeye karar verdim yarın da olmazsam çrş drdayım yani.. iltihap falan olabilir ihmale gelmez
Oğluşum kan testıne baktırmış sonuç pozıtıfmış Allah hayırlısıyla doğurmak nasıp etsın ondan fazla sevındım cok ıstıyordu Allah nasıp ettı
canım benim çok sevindim inanki :)) hayırlı olsun bebişin... darısı bizim başımıza..Evet kizlar cok sevincliyim sukurler olsun hamileyim darısı sizlerin basina ins
Evet kizlar cok sevincliyim sukurler olsun hamileyim darısı sizlerin basina ins
Oğluşum kan testıne baktırmış sonuç pozıtıfmış Allah hayırlısıyla doğurmak nasıp etsın ondan fazla sevındım cok ıstıyordu Allah nasıp ettı
canım benim çok sevindim inanki :)) hayırlı olsun bebişin... darısı bizim başımıza..
bat aynı olduğu için seni görünce umutlanıyorum ben de..
hala kırmızılar yok bugün sağlık ocağına gittim hem kan hem idrarda istedi ama perş çıkacakmış((
yeni yıla ya bi rahatsızlıkla ya da bi bebekle gireceğim ama hangisi bilmiyorum...
kızlar dua edin.. bu geceye özel duam "Allah herkesi umduğuna nail,korktuğundan emin eylesin"
siz de birer amin deyin olur mu
oglushum çok sevindiimm canm bize dua et lütfeennn
Canm tsk ederiz ben hala adet olmadim olcam gibi bi his varrEtmez miyim cnm insallah jangbogo ve senin de güzel haberlerini bekliyorum cani gönülden istiyorum
Ben burdayimmmmmkimsecikLEr yoK saNırım
kizlarrr bende dün hamile oldugumu ogrendimmmmm cokkkk mutluyummmmm icimde tuaf bi his varrrrr.. bizim bebişimizde eylul bebisi yani başak burcu olcakkk.. ailemize 3. başakk geliyorrr.. ben ve esimde basak burcuyuzzz...
Canm tsk ederiz ben hala adet olmadim olcam gibi bi his varr
Ben burdayimmmmm
Ayy cnm cok sevndm bende basak burcu olsn istiyrm cocukluk hayalim bu
Ay CNm daha evlenelı ıkı ayın dolmuş bebek ıstemen ok cok doğal ama sakın stres yapma olacaktır elbet benım cok tanıdığın var öyle sekızıncı ayda tutan vss sen oluruna bırak bu arada evlılıgın tadını çıkar tabı rabbım ıns senı cok fazla bekletmez bu ay olmazsa öbür ay olur kı muhakkak tutucaktır hıc kendını üzme hem belkı bu ay hamıle olabılırsın belkı sen bılmıosundur Allah doğru zamanda hayırlı evlat versın ınş
Canm tsk ederiz ben hala adet olmadim olcam gibi bi his varr
Ben burdayimmmmm
Ayy cnm cok sevndm bende basak burcu olsn istiyrm cocukluk hayalim bu
canım hemen vereyim güzel haberi....HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMEtmez miyim cnm insallah jangbogo ve senin de güzel haberlerini bekliyorum cani gönülden istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?