• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Annesi olmak isteyenler

slm kızlar cafeye geldim geçmişe bakmadan yazıyorum. dün dr a gittim ama çok kalabalıktı tahlil sonuçlarını telefonla öğrenirsiniz dedi sabah aradım biz sizi ararız yoğunuz dediler no bıraktım bekliyorum. ters giden birşeyler var :18::18:
öncelikle sat ım 29 kasım olmasına rağmen keseyi göremedi:26::26:
ikincisi progesteron ve beta hcg istedi beta hcg geçen salı 106 iken bu pzt 1511 olmuş. ama progesteron sadece 3.41 çıkmış..:50::50: kağıda göre ilk trimesterle uyumlu değil.. böyle bir şey duyan/başına gelen var mı??? en az 4.75 olması gerekliymiş.
beta hcg de yükselmiş evet ama o da gebelik haftasıyla uyumlu değil 3-4 çıkıyor. eşim sadece bir haftasonu yanımdaydı. yani geç döllenme imkansız geliyor bana verilen tarihlere göre.. kötü birşey var gb ama çözemiyorum..
ne olur yardım edin geceden beri uyumadım desem yalan olmaz:50::50:

slm kızlar cafeye geldim geçmişe bakmadan yazıyorum. dün dr a gittim ama çok kalabalıktı tahlil sonuçlarını telefonla öğrenirsiniz dedi sabah aradım biz sizi ararız yoğunuz dediler no bıraktım bekliyorum. ters giden birşeyler var :18::18:
ikincisi progesteron ve beta hcg istedi beta hcg geçen salı 106 iken bu pzt 1511 olmuş. ama progesteron sadece 3.41 çıkmış..:50::50: kağıda göre ilk trimesterle uyumlu değil.. böyle bir şey duyan/başına gelen var mı??? en az 4.75 olması gerekliymiş.
beta hcg de yükselmiş evet ama o da gebelik haftasıyla uyumlu değil 3-4 çıkıyor. eşim sadece bir haftasonu yanımdaydı. yani geç döllenme imkansız geliyor bana verilen tarihlere göre.. kötü birşey var gb ama çözemiyorum..

Allah inşallah şifanı verir canım. Allaha emanet ol. Dua et bol bol. En doğrusu doktorla iletişim kurup bilgi alman. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Cnm Allah in isi bazen bebek rahme gec dusuyor anca olusuyor beta hcg n cok gzl artmis bence baska dr a yarın gorun derim

Canmm aynen beklemiim dedim yaa hemen basladim calismalara.. İnsallah sende daha fazla beklemezsinn..

Bende bide burun kasinmasi varr acayipp bi sekilde grip belirtisi derler ama grip degilim .
Burun kasintisiyla hamileligin bi alakasi olabilir mi acaba ??

gebeliğin ilk haftalarında burun kanaması olabilir diye biliyorum..kaşıntıyı hiç duymadım..bende dayanamayıp test yaptım..sonuç negatif..normalde 3 gün varken idrarda çıkardı..bu ayda olmadı yani..şimdi sabırsızlıkla adetimi bekliyorum..

Kizlar merhaba bende 6 haftalik hamileyim 2014 eylul annesi olucam Allahın izniyle..ilk gebeligim kimyasaldı cok uzulmustum ama suan hersey yolunda..Allahim hepimize saglikli hamilelik ve bebislet nasip etsin

hayırlı akşamlar .... yaa eylül anneleri topiği erken açıldı ama gerisi gelmedi :50:
hadi daa dökülün burası sessiz sedasız kalmasın, hayırlı haberini alan çıkıp çıkıp gelsin :34:

Kizlar merhaba bende 6 haftalik hamileyim 2014 eylul annesi olucam Allahın izniyle..ilk gebeligim kimyasaldı cok uzulmustum ama suan hersey yolunda..Allahim hepimize saglikli hamilelik ve bebislet nasip etsin

canım benim de geçen ay kimyasal gebelik olmuştu bu ay cuma 2 gün geçmişti adetim hcg 400dü. bugün kese göremedi doktor kanı yarın alacağım. sen keseni ya da bebeğini gördün mü ben 5+1 bugün

canım benim de geçen ay kimyasal gebelik olmuştu bu ay cuma 2 gün geçmişti adetim hcg 400dü. bugün kese göremedi doktor kanı yarın alacağım. sen keseni ya da bebeğini gördün mü ben 5+1 bugün

Keseyi 4 haftalikken gordum canim..haftaya kalp atislarini duycaz inss.bulantilar artti halsizim badim donuyo..umarim bunlar da gecer..sen nasilsin kese gorundumu bu arada kese beta hcg 1500 deyken gorunuyor

Huhuu kizlar neredesinizya hani bir suru adetini bekliyen vardi seziniz solugunuz cikmio neden kimse oldu veya olmadi die yazmio yoksa aktif grubami gectiniz kizlar topik sahibide bekliodu hatta son gunu 8 deydi ne oldu cok merak ediorum hadi kizlar canlanin aktif gruptakiler almis basini gidio

Huhuu kizlar neredesinizya hani bir suru adetini bekliyen vardi seziniz solugunuz cikmio neden kimse oldu veya olmadi die yazmio yoksa aktif grubami gectiniz kizlar topik sahibide bekliodu hatta son gunu 8 deydi ne oldu cok merak ediorum hadi kizlar canlanin aktif gruptakiler almis basini gidio
benim için aynen öyle oldu canım.. eylül de anne olmak istteyenlerden eylül anneleri topiğine terfi ettim :)) sık sık girip bakıyom ama muhannet olmayınca oraya kaydım ben de.. bi de sanırsam eylül annesi olmak için tarih geçti. ondan da kalmış olabilir topik burada

benim için aynen öyle oldu canım.. eylül de anne olmak istteyenlerden eylül anneleri topiğine terfi ettim :)) sık sık girip bakıyom ama muhannet olmayınca oraya kaydım ben de.. bi de sanırsam eylül annesi olmak için tarih geçti. ondan da kalmış olabilir topik burada

hmm bnde oyle yapim ozaman nefiyim :-) calismalari birakicam demistim ama bugun erken donem hamilelik testi ysptim cok cok silik cizgi cikti sanirim bnde eylyl annesi olucam aralik dogumlu oglusum temmuz dogum kizim ve simdide eylul dogumlu bir bebisim olicak allhin izniyle rabbim iateyen herkeze nasip etsin tabi tam sonucu 21 de belli olur ama umitlendim boyle olunca hayirlisi bakalim ne olucak

hmm bnde oyle yapim ozaman nefiyim :-) calismalari birakicam demistim ama bugun erken donem hamilelik testi ysptim cok cok silik cizgi cikti sanirim bnde eylyl annesi olucam aralik dogumlu oglusum temmuz dogum kizim ve simdide eylul dogumlu bir bebisim olicak allhin izniyle rabbim iateyen herkeze nasip etsin tabi tam sonucu 21 de belli olur ama umitlendim boyle olunca hayirlisi bakalim ne olucak
ayyy kuzum inanılmaz sevindim senin adına.. bak oldu işte gördün mü? hadi gel bakalım orada bekliyoz seni.. ama kan testi yaptır da gel tamam mı :34::34:

çook isterdim eylul annesıı olmayıı ama kistim varmıs kızlar .... beklemedeyım hala adet olmadım.. kısmett:14::14:

kan testi yaptırdım arkadaşlar pozitif ,idrar testine güvenmeyin benimki negatif çıkmıştı.Allah tüm arkadaşlarıma nasip eder inşallah.Sanırım Eylül ayına yetiştim 30 eylül tahmini doğum tarihi.

Selam kızlar bende Allah Nasip ederse 21-26 Eylül arası Minik Aşk'ıma kavuşacağım . $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395858529.419060.jpg

Prensimin_Prensesi

Back