- Konu Sahibi bernaaydin
slm kızlar cafeye geldim geçmişe bakmadan yazıyorum. dün dr a gittim ama çok kalabalıktı tahlil sonuçlarını telefonla öğrenirsiniz dedi sabah aradım biz sizi ararız yoğunuz dediler no bıraktım bekliyorum. ters giden birşeyler var :18::18:
öncelikle sat ım 29 kasım olmasına rağmen keseyi göremedi:26::26:
ikincisi progesteron ve beta hcg istedi beta hcg geçen salı 106 iken bu pzt 1511 olmuş. ama progesteron sadece 3.41 çıkmış.. kağıda göre ilk trimesterle uyumlu değil.. böyle bir şey duyan/başına gelen var mı??? en az 4.75 olması gerekliymiş.
beta hcg de yükselmiş evet ama o da gebelik haftasıyla uyumlu değil 3-4 çıkıyor. eşim sadece bir haftasonu yanımdaydı. yani geç döllenme imkansız geliyor bana verilen tarihlere göre.. kötü birşey var gb ama çözemiyorum..
ne olur yardım edin geceden beri uyumadım desem yalan olmaz
öncelikle sat ım 29 kasım olmasına rağmen keseyi göremedi:26::26:
ikincisi progesteron ve beta hcg istedi beta hcg geçen salı 106 iken bu pzt 1511 olmuş. ama progesteron sadece 3.41 çıkmış.. kağıda göre ilk trimesterle uyumlu değil.. böyle bir şey duyan/başına gelen var mı??? en az 4.75 olması gerekliymiş.
beta hcg de yükselmiş evet ama o da gebelik haftasıyla uyumlu değil 3-4 çıkıyor. eşim sadece bir haftasonu yanımdaydı. yani geç döllenme imkansız geliyor bana verilen tarihlere göre.. kötü birşey var gb ama çözemiyorum..
ne olur yardım edin geceden beri uyumadım desem yalan olmaz