• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Annesi olmak isteyenler

canım biraz beklemek istiyorum. ama bugün kusma olmadı. arada yiyeceklerde kokulara rahatsızlık oldu ama bulantı öyle olmadı. bir de bugün baktım meme ucu açık renk olmuş.. bilmiyorum belki de değilim. 03 ocakta adet tarihim. o güne kadar beklemeyi düşünüyorum. çünkü ilişki 15 ve 19 aralıktaydı.. üzüldüm çünkü hamile değilsem çocuğu bu kadar isterken düşünmemeye karar verdim. iş arayacağım çocuk düşünmüyorum diyecem.ne kadar karar verdim desemde maalesef karar veremedim. çünkü herşey birbirine çok bağlı.. çocuk düşünürsem taşınmamız gerekecek. istemeye istemeye kv nin evine gidecez. gitmeyi benden çok eşim istemiyor. iş ararsam çocuk yapmayacağım. aslında çalışmaktan da yoruldum. ruhen yoruldum. fiziken yoruldum.. hani böyle sadece yatmak uyumak istiyorum. ya da böyle saksıyı gibi hiçbirşey yapmadan oturmak..

neyse canım.. işlerim çok karışık benim. elbet yön verecek birşey olur.
allah bir yol yön gösterir..

rabbim gonlune gore versin canim hamile kalirsan neden kv lerin yanina gitmek zorundasinki gerci kusura bakma ozeline giriorum rabbim yardimcin olsun ama insaAllah bebegin bekletmeden hayirlisiyla gelir ve cok mutlu bir aile olursunuz

Merhaba Anne Adayları;

Konuyu açmak için çok erken ama açmak istedim. Rabbim herkesin gönlüne göre verir de Eylül annesi oluruz inşallah.. Bende yeni evliyim. Hemen bebek çalışmalarına başladık. Beraber bebek bekleyelim, heyecanı beraber yaşayalım ne dersiniz?

Eylül 2014 annesi olmak isteyenlerin listesini yapıcam .
Listeye adını yazdırmak isteyen yaş, kaç aydır deneme yapılıyor, bat yazarsanız listeye eklerim ..

Topik herkese uğurlu gelsin inşallah.

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]KAÇINCI AY[/td]
[td]BAT[/td]
[td]SONUÇ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bernaakdmr[/td]
[td]25[/td]
[td]2.ay[/td]
[td]5 ocak[/td]
[td]BEKLİYOR :18::18: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]jang_bogo[/td]
[td]28[/td]
[td]1. ay[/td]
[td]28 aralık[/td]
[td]BEKLİYOR :18::18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oglushummm[/td]
[td]29[/td]
[td]2. ay[/td]
[td]28 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]prenses_0610 [/td]
[td]25[/td]
[td]18. ay[/td]
[td]25 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatmaipek [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 ocak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]GeLiNiM [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]6 ocak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lamezi[/td]
[td]25[/td]
[td]3.ay[/td]
[td]23 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ChocolateChips[/td]
[td]27[/td]
[td]8.ay[/td]
[td]3 ocak[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[/table]

Bedozan , yaş 29 ilk deneme BAT 31 aralık-1 ocak ???

ay ne guzel canim senin yaninda annen varmis o herseyinde yaninda olur benim yanimda da kv vardi inanki sabahlara kadar uyumazdim ayagimda sallardim gozumden uyku akardi biraz sabah gec kalksam surat bir karis olurdu biraz halsiz olsam ve hasta olsam oooo laflarin hatti sesabi yoktu hem cocuk hem hamilelik hemde hizmet ederdim sonra ufak bir kavgada sen ne yaptinki ne ettinki olurdu iki tane cocuk dogurdum ama inanki ne hamileliklerimi nede cocuklarimi rahat buyuttum logusalik bile yasamadim ilk cocugumda 18 dikisim vardi oturma oturamazdim ama zaten oturmaya vaktim olmazdi hersey icimde kaldi ustune ustelik rahatsizliklarimda o bicim ama iste ne diyim simdi cok rahatim 2 bucuk senedir simdide diorumki ya bende soyle ayagimi gere gere soyle yata kalka rahat bir hamilelik gecireyim cunku hep ozenirdim burdaki insanlara esi pesinde donenlere hizmet goren hamielere ki bizim ailede de gelinlerin hepsi bas ustunde durur heleki hamileyse ama ben pek gormedim onun icin icimde kaldi haa hicmi iyiligi olmadi oldu allah bin kere razi olsun iyiliklerinide gordum ama icimde kalanda cok sey var hatta esim bile cogu zaman der ben sana cogu seyi yasatamadim onunda icinde kalmis hatta en son dusende ben demedn evi onun tahminince benim isteyebilecegim seylerle dolduruodu icinde hic birsey kalmasin canin ne istiosa soyle getireyim alayim edeyim hatta birak is yapma sen yat dinlen cocuk iyi gelissin diodu ama olmadi hatta gecen bir daha bebegimiz olursa asermeni tr gittigimiz zamanlara denk gelsin decanin ne isterse alip yersin hic bir sey icinde kalmasin diodu ama bu seferde olmuo olsun ne diyelim vermeyen rabbim vermio vardir bundada bir hayir ama dedigin gibi bosver canim benim bak en onemli varligin annen yaninda o sana yeter dedigin gibi bak ne guzel ileride rahat ediceksin millet bezle salyayla sumukle gazla guzla ugrasirken sen yawrularini alip ordan oraya gideceksin isaAllah rabbim yardimcin olsun canim benim kendini uzme rabbime birak gerisi gelir sen zaten en buyuk sinavini atlatmisin bebegini butun bu zorluklarina ragmen aldirmayip allahtan geldi diyip kabullendinya mewlam sana yardim eder bak gorursun oglusunda duzene giderecek hamileliginde insaAllah :nazar::nazar::nazar:

Şimdi üçüncü hamılelıgı neden istediğini anlıyorum Allah gönlüne göre verir ıns da olur üçüncüsü ya CNm benım tek oğlum var suanda onun varlığı bıle bzı mutlu etmeye yetıyor sımdı ıkıncı sı gelıcek ıns onunda hayatımıza neşe katıcagından eminim benım kaygılarım cok farklı ıkı tane olunca ıste onlara yetememekten korkuyorum o cocuklara ıyı annelik verememekten endıse edıyorum yoksa cocuk ne kadar guzel bır şey bılıyorum...bıraz benımkı küçük ve sık hastalanıyor bu aksamda Dr daydık..Allah I'm dıyorum ıns ıkısınede yetebılırım..Allah bıze bu evladı nasıp ettiyse ıns kolaylığını da verıyr ne dıyebılırım kı.

Senın yaşadıkların da cok kolay seyler degıl anlayabılıyorum tek basına bır cocugu büyütmek hanı derler ya kafam rahat ıste öyle bısey..sımdı ıns Allah üçüncü cocugu nasıp ederde rahat rahat kendın bakarsın

Şimdi üçüncü hamılelıgı neden istediğini anlıyorum Allah gönlüne göre verir ıns da olur üçüncüsü ya CNm benım tek oğlum var suanda onun varlığı bıle bzı mutlu etmeye yetıyor sımdı ıkıncı sı gelıcek ıns onunda hayatımıza neşe katıcagından eminim benım kaygılarım cok farklı ıkı tane olunca ıste onlara yetememekten korkuyorum o cocuklara ıyı annelik verememekten endıse edıyorum yoksa cocuk ne kadar guzel bır şey bılıyorum...bıraz benımkı küçük ve sık hastalanıyor bu aksamda Dr daydık..Allah I'm dıyorum ıns ıkısınede yetebılırım..Allah bıze bu evladı nasıp ettiyse ıns kolaylığını da verıyr ne dıyebılırım kı.

Senın yaşadıkların da cok kolay seyler degıl anlayabılıyorum tek basına bır cocugu büyütmek hanı derler ya kafam rahat ıste öyle bısey..sımdı ıns Allah üçüncü cocugu nasıp ederde rahat rahat kendın bakarsın

ayy canim benim ya ne guzel dua etmissin allah razi olsun dualar karsiliklitir insaAllah rabbim seninde butun korkularini giderir ve gonlunden gecen guzel gunleri yasatir :nazar: herkeze anlatamadigim icin yasadiklarimi cogu insan neden 3.yu istedigimi bilmio delimisin ne sin diolar bu kadar hastaligin varken sorunlarin varken tam rahata ermisken ?evet deliyim ama gel bir sor nie deliyim aman neyse oyle iste bu arada senin oglani anlatirken benim oglanda yasadigim zorluklar gelio aklima ama insaAllah sende benim gibi rahata ereceksin rabbim gonlune gore versin insaAllah bu arada unutmadan hastaneye gittik yazmissin cok gecmis olsun rabbim sifalar versin pasana :emir_bebek:

herkese slm kızlar..bende eylül annesi olmak istiyorum...bakalım kısmet bat 8 ocak 2.ay biz kızım var 2010 ekim doğumlu...25 yaşındayım...benide listeye eklermisiz..kızımı beklerkende kk da çok güzel dostluklar kurmuştuk..

BEN GELDİİİMMMMM KIZZLARRRRRR.. adete son 5 4 3 2 1 :16::16:

belirti yok,o yok bu yok galibaaa umutlar gelecek ayaaaaa :14::14:

BEN GELDİİİMMMMM KIZZLARRRRRR.. adete son 5 4 3 2 1 :16::16:

belirti yok,o yok bu yok galibaaa umutlar gelecek ayaaaaa :14::14:

belirti olayı tamamen psikolojik canım ümidini yitirme ben ilk gebeliğimde heran hastalancam diye bekliyordum yani hiç bir belirti yaşamadım ümidini kırma daha erken..o bahsedilen belirtiler hamileliğin 6.haftasından sonra çıkıyor...bekleye devam rabbim önce göbişleri sonra kucakları doldursun inşallah...

belirti olayı tamamen psikolojik canım ümidini yitirme ben ilk gebeliğimde heran hastalancam diye bekliyordum yani hiç bir belirti yaşamadım ümidini kırma daha erken..o bahsedilen belirtiler hamileliğin 6.haftasından sonra çıkıyor...bekleye devam rabbim önce göbişleri sonra kucakları doldursun inşallah...

off bilemiyorum ki canım. 17 aralıktan
beri kasıklarda batma yaşıyorum. göğüslerde değişiklik yok. sadece kasıklarımda ağrı var batma şeklinde. çok ayakta kalınca ayaklarım ağrıyo SAT 1 aralık. 30 35 günde değişiyo adet tarihim. ayaklarımın arası da ağrıyo belim de ama bunlar psikolojik mi bilmiyorummm:14::14::14:

belirtiler kişiden kişiye değişiyor tabi.. ama bilemicem test yaptım tek çizgi....

:14::14:

off bilemiyorum ki canım. 17 aralıktan
beri kasıklarda batma yaşıyorum. göğüslerde değişiklik yok. sadece kasıklarımda ağrı var batma şeklinde. çok ayakta kalınca ayaklarım ağrıyo SAT 1 aralık. 30 35 günde değişiyo adet tarihim. ayaklarımın arası da ağrıyo belim de ama bunlar psikolojik mi bilmiyorummm:14::14::14:

belirtiler kişiden kişiye değişiyor tabi.. ama bilemicem test yaptım tek çizgi....

:14::14:

evet kesinlikle belirtiler kişiden kişiye değişiyor ama hamilelik belirtisiyle regli belirtisi aynı benimde geçen ay batmalarım olmuştu ve regli oldum ve kızımdada batmalar olmuştu hamileydim..test için çok erken belki kanda çıkar bence bir şeylerle oyalanmaya çalış cnm..başka türlü geçmiyor bu günler...

Günaydın kızlar bugün adet gunum yarın da olmazsam pazartesi test gnum innnnssaaallllah cok heyecanlıyım

Günaydın kızlar bugün adet gunum yarın da olmazsam pazartesi test gnum innnnssaaallllah cok heyecanlıyım

Hadı bakalım hayırlısı ama bence hamılesın yakın zamanda dogum yaptığımız ıcın yollar açık oluyormuş o yüzden yüzde doksan hamılesın dıyorum ama Allah bılır tabıkı Allah'tan hayırlısı olsun

kızlar eylül annesiyim bende. son adetim 26kasım. 27 aralikta idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hemen kan tahlili verdim 94 çıktı 28 aralikta tekrar kan testinde 242 çıktı yarın tekrar doktora gitcem

Benim adetim bugün de gelmedi sabah idrarim o kadar koyuydu ki arti ogleyin dunde olmustu yunurta aki kıvamında akintim oldu umitlenmeye basladim hayırlısı

listede adım olduğundan haber vermek istedim.malesef aşılamam tutmadı eylülde anne olamıyorum.

kızlr slm ne zmandır giremiyodum.. olarnı biteni anlatayım. birincisi daha adet olmadım dün olmam gerekiyordu ufak ağrılar var amanormale bu kdr ağrıya kesin gelirdi. ikincisi salı günü dayanamadım kan testi yaptırdım komple.. sonuç beta hcg<0.1 çıktı:50::50:
adetime 6 gün vardı.. muhtemelen doğrudur. kanımda demir fazla çıktı hgb normal demir bağlama kapasitesi düşük çıktı.. çok garip bi durum bu zaten. neyse baş dönmesi,mide bulantısı ve karın ağrısı bu fazla demirin başıboş dolanmasından kaynaklanırmış. çok devam ederse kan vermem gerekecek ama ben 50 kilo olmadığım için benden kan bile almıyorlar.. canım iki kere sıkıldı yani..tahmin ettiğim gb kanla alakalı bi sıkıntı çıktı:50::50: ama nedense hala umut beslemek istiyorum içimde.. saat bile şaşmazdı benimki çoğu zaman bat ım.. gecikti.eşim geldi gitti bile ona da bozuldum,bi daha ne zaman görüşürüz o bile belli değil :50::50: sizce yarın falan idrar/kan test yapsam mı? yoksa zaten bir hafta öncedn belli olurdu muhkkak mı dersiniz? cevabı ben de biliyom ama sizden destek bekliyorum galiba:26::26: kendinize çook iyi akın geçmişi pek okuyamadım..

canımmnmmmm son durum neeeeeee :52::52::52:
kızlar eylül annesiyim bende. son adetim 26kasım. 27 aralikta idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hemen kan tahlili verdim 94 çıktı 28 aralikta tekrar kan testinde 242 çıktı yarın tekrar doktora gitcem
ayy canmmm ne güzel bi haberrr Allahm darısı başımızaa amin:nazar::nazar::nazar:
Benim adetim bugün de gelmedi sabah idrarim o kadar koyuydu ki arti ogleyin dunde olmustu yunurta aki kıvamında akintim oldu umitlenmeye basladim hayırlısı
adetıme az kaldı benım de yumurta akı kıvamında akıntım var ama çok diill.. bel kasık ağrısı da var allahm inşallahh.....:49::49::49: aminnnn
kızlr slm ne zmandır giremiyodum.. olarnı biteni anlatayım. birincisi daha adet olmadım dün olmam gerekiyordu ufak ağrılar var amanormale bu kdr ağrıya kesin gelirdi. ikincisi salı günü dayanamadım kan testi yaptırdım komple.. sonuç beta hcg<0.1 çıktı:50::50:
adetime 6 gün vardı.. muhtemelen doğrudur. kanımda demir fazla çıktı hgb normal demir bağlama kapasitesi düşük çıktı.. çok garip bi durum bu zaten. neyse baş dönmesi,mide bulantısı ve karın ağrısı bu fazla demirin başıboş dolanmasından kaynaklanırmış. çok devam ederse kan vermem gerekecek ama ben 50 kilo olmadığım için benden kan bile almıyorlar.. canım iki kere sıkıldı yani..tahmin ettiğim gb kanla alakalı bi sıkıntı çıktı:50::50: ama nedense hala umut beslemek istiyorum içimde.. saat bile şaşmazdı benimki çoğu zaman bat ım.. gecikti.eşim geldi gitti bile ona da bozuldum,bi daha ne zaman görüşürüz o bile belli değil :50::50: sizce yarın falan idrar/kan test yapsam mı? yoksa zaten bir hafta öncedn belli olurdu muhkkak mı dersiniz? cevabı ben de biliyom ama sizden destek bekliyorum galiba:26::26: kendinize çook iyi akın geçmişi pek okuyamadım..

canm çok erken yapmıssın ama bilmıyorum kı bende.. benımde demır eksıklıgım var ama demır baglama kapasıtem yüksek..

dr çok eyvah eyvah biş durum değiil dedi ama bilemiyorumm:14::14:

Berna cim hala gelen giden yok gebelik testi yoktu ovu testi yaptim cift cizgi cikti acikcasi umitlendim cnm ya saliya kadar bekleyeceğim ha arada bel agrilarim var

Berna cim hala gelen giden yok gebelik testi yoktu ovu testi yaptim cift cizgi cikti acikcasi umitlendim cnm ya saliya kadar bekleyeceğim ha arada bel agrilarim var

canm seni ümitlendirmek istemem ama bi yer okumuştum ovu testi yumurtlamadığına emin olduğun bi zaman çift koyu çıkıyorsa gebelik olabilirmiş. bende çok umutluyum raabbim hayırlısını versin inş

Ovulasyon testi nin gebeligi gosterdigine ben de inanıyorum ogluma hamileligimde ovu testi koyu iken gebelik testi çok çok silikti sonra koyulasti inşallah yine oyledir disari cikip gebelik testi alamıyorum ki gece belim o kadar agridi ki oglumdada agrilar olmustu inşallah bernacim sendede bebis odugunuu düşünüyorumhepimiz icin en hayirlisi

Back