- 9 Şubat 2011
- 653
- 373
- 333
- Konu Sahibi bernaaydin
canım biraz beklemek istiyorum. ama bugün kusma olmadı. arada yiyeceklerde kokulara rahatsızlık oldu ama bulantı öyle olmadı. bir de bugün baktım meme ucu açık renk olmuş.. bilmiyorum belki de değilim. 03 ocakta adet tarihim. o güne kadar beklemeyi düşünüyorum. çünkü ilişki 15 ve 19 aralıktaydı.. üzüldüm çünkü hamile değilsem çocuğu bu kadar isterken düşünmemeye karar verdim. iş arayacağım çocuk düşünmüyorum diyecem.ne kadar karar verdim desemde maalesef karar veremedim. çünkü herşey birbirine çok bağlı.. çocuk düşünürsem taşınmamız gerekecek. istemeye istemeye kv nin evine gidecez. gitmeyi benden çok eşim istemiyor. iş ararsam çocuk yapmayacağım. aslında çalışmaktan da yoruldum. ruhen yoruldum. fiziken yoruldum.. hani böyle sadece yatmak uyumak istiyorum. ya da böyle saksıyı gibi hiçbirşey yapmadan oturmak..
neyse canım.. işlerim çok karışık benim. elbet yön verecek birşey olur.
allah bir yol yön gösterir..
rabbim gonlune gore versin canim hamile kalirsan neden kv lerin yanina gitmek zorundasinki gerci kusura bakma ozeline giriorum rabbim yardimcin olsun ama insaAllah bebegin bekletmeden hayirlisiyla gelir ve cok mutlu bir aile olursunuz