• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Annesi olmak isteyenler

canımm hoşgeldinnn. adetime 10 gün var sol kasığımda özellikle batmalar yaşıyorum. sencce hamiş miyim?

CNm valla kan testinde bır haftalık bıle çıkıyor özellikle heyecanlıysan hıc bekleme gıttım yaptır saglık ocağında yapılıyor hamış olabilirsin benım de kasığımda batmalar vardı

Son düzenleme:
bu sabah kan ve idrar testi yaptırdım ikisi de pozitif çıktı :52: en kısa zamanda kadın doğum uzmanına gideceğim
herkese allah nasıp etsin
beni de eklerseniz sevinirim yaşım 26 sat 24 kasım ilk ay denememiz

Son düzenleme:
benim adet belirtilerim hiç olmadı oradan bildim.sol kasığımda batmalar oldu.hatta gece zor uyudum.mide bulantısı oldu.tükürük salgım arttı.mide bulantım çok oldu.yüzümde hiç çıkmayan sivilceler çıktı.bel ağrım oldu.iş yapınca sağ bacağıma vurdu ağrı.öyle işte...:)

Benim adete dört gün kala adet belirtilerim basladi başağrısı tatlı istegi sivilce gibi olmazsa üzümem diyordum ama uzulmedim değil malesef

kızlar yaa sinir oldum..
birsürü msj yazdım gitti.. üfff:47::47:
şimdi sizden tvsiye bekliyorum.
hemen özet geçeyim. bugün sırayla mide bulantısı,1-2 dk lık genital bölgede alttan batma ve tansiyon düşmesi yaşadım.
eşimin il dışından gelmesini bekliyorduk. randevu almak çin dr u aradım özelde45-65 gb fiyat çıktı dr u da ayın 7 sinden önce göremez mişim. devlette tek kadın dr var,erkeğe ben gitmiyorum tercih meselesi. o da tek boşluğu yarın 4,randevu aldım ama sonuç ertesi güne çıkar dayanamam. evde test var ama bat 28/29 kasım çıkmaz muhtemelen. ziyan olmasın bari boşuna belki ileride lazım olur. sağlık ocağına git demiş birileri,5-6 gün önceden yaparlar mı? bi de eşimle öğreneyim istiyordum cuma gece 11 de gelecek. öğrensem saklayabilir mym? hiç sanmıyorum ama:52::52:
artı bu belirtiler iltihap+kansızlıkta da bu şekilde oluyo. napayım yaa? öğrensem bi dert öğrenmesem ayrı...

kızlar yaa sinir oldum..
birsürü msj yazdım gitti.. üfff:47::47:
şimdi sizden tvsiye bekliyorum.
hemen özet geçeyim. bugün sırayla mide bulantısı,1-2 dk lık genital bölgede alttan batma ve tansiyon düşmesi yaşadım.
eşimin il dışından gelmesini bekliyorduk. randevu almak çin dr u aradım özelde45-65 gb fiyat çıktı dr u da ayın 7 sinden önce göremez mişim. devlette tek kadın dr var,erkeğe ben gitmiyorum tercih meselesi. o da tek boşluğu yarın 4,randevu aldım ama sonuç ertesi güne çıkar dayanamam. evde test var ama bat 28/29 kasım çıkmaz muhtemelen. ziyan olmasın bari boşuna belki ileride lazım olur. sağlık ocağına git demiş birileri,5-6 gün önceden yaparlar mı? bi de eşimle öğreneyim istiyordum cuma gece 11 de gelecek. öğrensem saklayabilir mym? hiç sanmıyorum ama:52::52:
artı bu belirtiler iltihap+kansızlıkta da bu şekilde oluyo. napayım yaa? öğrensem bi dert öğrenmesem ayrı...

Idrar testı al ben ıkı haftalık hamısken almıştım ılk hıc çıkmadı ama güneşe çıkınca hafıf sılık çıktı bende kan testı yaptırdım ıstersen bı ıdrar testı yap bakalım belkı çıkar CNm sonra gıdın kan testı yaptır yınede sen bılırsın ...

Valla benım kafa yıne terelelli psıkolojım bozuk her gün cocuk uyuyunca ağlamarım başlıyor ve düşüncelerın başlıyor bebegım daha bır buçuk yasında onuda geç ben tekrar doğuma vss hazır degılım...cocugu memeden ayırdım suçlu hissediyorum kendımı hala gelıp anne meme dedıkce kötü oluyorum aklımla sımdı öbürü gelıyor ya ben meme verınce oda anne bana da ver derse...oofff:31:kı ne offf:31:

Mıde bulantılarım başladı gözüm kararıyor sabahları cocuğa kahvaltın veremiyorum kac gündür cunku kendım öğuruyorum bı kere her senın kokusundan mıdem bulanıyor sabahları kahvaltıyı anca saat onbır gıbı ıkı zeytın bır dılım ekmek seklınde verıyorum çocuğuda cıcıbebe süt verıyorum cunku yumurta vermek ölüm bana yumurta yı görünce tıksınıyorum Allah I'm sen yardım et ne zaman gecıcek bu hüsnü kuruntularım bılmıyorum:43::43:

Son düzenleme:
selam,

bizim ilk denememiz bat 31 aralık. 30 yaşındayım bu arada. bakalım sizlerle olabilecek miyim hayırlısı olsun hepimiz için

Valla benım kafa yıne terelelli psıkolojım bozuk her gün cocuk uyuyunca ağlamarım başlıyor ve düşüncelerın başlıyor bebegım daha bır buçuk yasında onuda geç ben tekrar doğuma vss hazır degılım...cocugu memeden ayırdım suçlu hissediyorum kendımı hala gelıp anne meme dedıkce kötü oluyorum aklımla sımdı öbürü gelıyor ya ben meme verınce oda anne bana da ver derse...oofff:31:kı ne offf:31:

Mıde bulantılarım başladı gözüm kararıyor sabahları cocuğa kahvaltın veremiyorum kac gündür cunku kendım öğuruyorum bı kere her senın kokusundan mıdem bulanıyor sabahları kahvaltıyı anca saat onbır gıbı ıkı zeytın bır dılım ekmek seklınde verıyorum çocuğuda cıcıbebe süt verıyorum cunku yumurta vermek ölüm bana yumurta yı görünce tıksınıyorum Allah I'm sen yardım et ne zaman gecıcek bu hüsnü kuruntularım bılmıyorum:43::43:

cancazim artik yazmicam diorum ama seni bu halde gorunce dayanamiorum boyle kotu dusuncelere kapilma negatif dusunme herseyin iyisini dusun hem senin icin hemde karnindaki yawrun icin dusun bak senin o karnindaki yawrunun gozunun onundeki yawrundan hic bir eksigi yok hem rabbim karincaya dahi rizkini verio hergun birak karincayi zerreyi bile unutmuo rabbiminbir bildigi vardir sen ne kadar cok sevip dusunuosan bir bucuk yasindaki oglunun inan rabbim kat kat daha cok dusunuodur oglunu rabbimin bir bildigi varidr illaki slkma sen canini bak cancazim soyle dusun sen sanirim iki tane cocuk dusunuodun ve sana gore belkide bu son hamileligin tabi rabbim daha iyi bilir ama sana gore son ve bu son hamileligini boyle dusuncelere kapilarak neden ziyan ediosun tadini cikar birak gelecegi dusunme o gunlere cikacagimizin garantisi yok emin ol rabbim hepsini dusunmustur bak belkide bu ikincinin zamansiz gelmesi o kadar hayirli olmustur ki iyiki rabbim nasip etmis dersin bak canim biraz uzun olucak ama kendimi anlatayim sana ben oglum 10 aylikti kizima hamile kaldigimda okadar cok uzuldum dovundumki neden oldu simdi istemiodum oglum cok kucuk zamani deil die halbuki ben rabbimden dahami iyi bilicem ama iste insanlik hali nefsime uydum bir suru uzuldum hamileligimi zehir ettim kendime ama kizim bir yasindayken yumurtaligimda tumor oldugunu farketiler ve acil alinmasi gerektigini soyledir ve oylede oldu devamindada yumurtaligimi aldilar ve halan daha risk devam edio cunku tumor yeniden olusabilirmis hatta gerekirse rahmimde alinabilir cunku cok slk iltihap geciriorum ve bir cok sorunum var zaten hic birsey olmasa bile ki insaAllah olmazda 1 sene icinde cocuk yaptin yaptin yapmadin olmama olasiligi cok yuksel dediler ki iki aydir istememe ragmen olumuo simdidiceksin olmadigini nerden biliosun ama ben evlendigim ilk geceden ogluma hamile kaldim kizima bir kaza eseri kaldim ve en son mayis ayinda sadece bir kere denememde dusurdugum bebegime kaldim yani anliyacagin benim 3 kere tek seferlik denemede tuttu ama suan iki aydir olmuo dr ler bana belkide cocugun daha olmaya bilir dediginde dedimki rabbim sen ne kadar buyuksun herseyi biz den daha iyi dusunursun belki kizimi hemen oglumun pesine vermeseydin bir cocukla kalicaktim ve dedimki iyiki pes pese olmus cunku benim sorunum sadece bir yumurtalik deil bana dr kesinlikle cocugu yasakladi ya ölursun yada sakat kalirsin bir hamileligi daha kaldiramazsin dedi bende dinelemedim ve vicudum kaldiramadi bebek öldü :14: (gerci ben rahat durmam dr leri dinlemeyip allah verirse 3 lerim:37:) yani demem o ki bosver birak kendini uzme bu yawruyu veren rabbim en ince noktasina kadar herseyi dusunmustur senin oglusunuda karnindaki bebisininde senide:49: rabbimin merhameti dunyadaki butun annalerin merhametini toplasan yuzde biri yapmazmis gecen hoca diodu :nazar:onun icin sana bundan sonra uzulmek yasak:49: hem hamileligin hemde oglusunun tadini cikar en guzel zamanlarniz :34:i hem dusun bak ne kadar sansli bir annesin aslanlar gibi iki tane cocuk annesi olucan :emir_bebek:oglunu dusun ne kadar sansli bir cocuk olucak kardesiyle arkadas gibi olucak kimseye ihtiyaci olmucak herseyleriyle birbirlerine yeticekler varmi bundan guzeli:emir_bebek::nazar: illaki birseyler dusuneceksen bunlari dusun kuuzum benim kotu dusunme emin ol rabbim annelere babalara oyle bir yurek verioki ne ikisi ne ucu kactane olursa olsun hepsine yetirio butun sevginide adeletinide cok uzun oldu biliorum ama eger seni uzucek kiricak bisi yazdiysam hakkini helal et:16: amacim seni uzmek deildi bir nebze olsun rahatlatmakti insaAllahta oyle olmustur:17: senin icin cok dua edicem insaAllah bu korkularindan dusuncelerinde kurtulursun migde bulantilarindan kurtulup cok guzel bir hamilelik gecirirsinde sag saglim yawrunu kucagina alip 4 kisilik kocaman mutlu bir aile olup omrunuzun sonuna kadar yasarsin hersey dgonlunce olsun ve burdaki tum hamilelerinde rabbim yardimciniz olsun aeo:54:

maleseff cnm bende gördüm kırmızıları bekleyişe çalışmaya devam :(

rabbim insaAllah tez zamanda hayirlisiyla bir bebis versin sana canim cumle isteyenlerede ama ben artik birakiorum hem yarim kalan tedavilerim hemde rabbim 3 .yu nasip ederse dogumumda annem yanimda olsun istiorum oda anca yaza gelebilir kardesimin okulu yuzunden ben yurt disinda yasiorum kimsem yok yanimda da ondan :43::43::43: rabbim gonlunuze gore versin

cancazim artik yazmicam diorum ama seni bu halde gorunce dayanamiorum boyle kotu dusuncelere kapilma negatif dusunme herseyin iyisini dusun hem senin icin hemde karnindaki yawrun icin dusun bak senin o karnindaki yawrunun gozunun onundeki yawrundan hic bir eksigi yok hem rabbim karincaya dahi rizkini verio hergun birak karincayi zerreyi bile unutmuo rabbiminbir bildigi vardir sen ne kadar cok sevip dusunuosan bir bucuk yasindaki oglunun inan rabbim kat kat daha cok dusunuodur oglunu rabbimin bir bildigi varidr illaki slkma sen canini bak cancazim soyle dusun sen sanirim iki tane cocuk dusunuodun ve sana gore belkide bu son hamileligin tabi rabbim daha iyi bilir ama sana gore son ve bu son hamileligini boyle dusuncelere kapilarak neden ziyan ediosun tadini cikar birak gelecegi dusunme o gunlere cikacagimizin garantisi yok emin ol rabbim hepsini dusunmustur bak belkide bu ikincinin zamansiz gelmesi o kadar hayirli olmustur ki iyiki rabbim nasip etmis dersin bak canim biraz uzun olucak ama kendimi anlatayim sana ben oglum 10 aylikti kizima hamile kaldigimda okadar cok uzuldum dovundumki neden oldu simdi istemiodum oglum cok kucuk zamani deil die halbuki ben rabbimden dahami iyi bilicem ama iste insanlik hali nefsime uydum bir suru uzuldum hamileligimi zehir ettim kendime ama kizim bir yasindayken yumurtaligimda tumor oldugunu farketiler ve acil alinmasi gerektigini soyledir ve oylede oldu devamindada yumurtaligimi aldilar ve halan daha risk devam edio cunku tumor yeniden olusabilirmis hatta gerekirse rahmimde alinabilir cunku cok slk iltihap geciriorum ve bir cok sorunum var zaten hic birsey olmasa bile ki insaAllah olmazda 1 sene icinde cocuk yaptin yaptin yapmadin olmama olasiligi cok yuksel dediler ki iki aydir istememe ragmen olumuo simdidiceksin olmadigini nerden biliosun ama ben evlendigim ilk geceden ogluma hamile kaldim kizima bir kaza eseri kaldim ve en son mayis ayinda sadece bir kere denememde dusurdugum bebegime kaldim yani anliyacagin benim 3 kere tek seferlik denemede tuttu ama suan iki aydir olmuo dr ler bana belkide cocugun daha olmaya bilir dediginde dedimki rabbim sen ne kadar buyuksun herseyi biz den daha iyi dusunursun belki kizimi hemen oglumun pesine vermeseydin bir cocukla kalicaktim ve dedimki iyiki pes pese olmus cunku benim sorunum sadece bir yumurtalik deil bana dr kesinlikle cocugu yasakladi ya ölursun yada sakat kalirsin bir hamileligi daha kaldiramazsin dedi bende dinelemedim ve vicudum kaldiramadi bebek öldü :14: (gerci ben rahat durmam dr leri dinlemeyip allah verirse 3 lerim:37:) yani demem o ki bosver birak kendini uzme bu yawruyu veren rabbim en ince noktasina kadar herseyi dusunmustur senin oglusunuda karnindaki bebisininde senide:49: rabbimin merhameti dunyadaki butun annalerin merhametini toplasan yuzde biri yapmazmis gecen hoca diodu :nazar:onun icin sana bundan sonra uzulmek yasak:49: hem hamileligin hemde oglusunun tadini cikar en guzel zamanlarniz :34:i hem dusun bak ne kadar sansli bir annesin aslanlar gibi iki tane cocuk annesi olucan :emir_bebek:oglunu dusun ne kadar sansli bir cocuk olucak kardesiyle arkadas gibi olucak kimseye ihtiyaci olmucak herseyleriyle birbirlerine yeticekler varmi bundan guzeli:emir_bebek::nazar: illaki birseyler dusuneceksen bunlari dusun kuuzum benim kotu dusunme emin ol rabbim annelere babalara oyle bir yurek verioki ne ikisi ne ucu kactane olursa olsun hepsine yetirio butun sevginide adeletinide cok uzun oldu biliorum ama eger seni uzucek kiricak bisi yazdiysam hakkini helal et:16: amacim seni uzmek deildi bir nebze olsun rahatlatmakti insaAllahta oyle olmustur:17: senin icin cok dua edicem insaAllah bu korkularindan dusuncelerinde kurtulursun migde bulantilarindan kurtulup cok guzel bir hamilelik gecirirsinde sag saglim yawrunu kucagina alip 4 kisilik kocaman mutlu bir aile olup omrunuzun sonuna kadar yasarsin hersey dgonlunce olsun ve burdaki tum hamilelerinde rabbim yardimciniz olsun aeo:54:

CNm aslında dedıgın doğru bıde bızım ev alıp burdan annemın yanından gıtmedım ıhtımalımız vardı hatta yaz ın evimizi alıp gıdıcektık herseyi iptal oldu ben annemın yanında kırada oturmaya devamı edip evımızı alıcaz ama kıraya verıcez ıkıncı cocuğumada annemin yardımları olarak buyutucem annemın yaşı var kıztım ikinciyi gecıktırmede ben varken olsun yardımım dokunsun dıyordu annecagazım onlar cok sevındı bana göre ıse bak bu Sabah'ta hıcbısey yıyemedım öğüruncede oğluşum gelp bana sarılıyor bana bısey olucak sanıp ağlıyor yavrum ıste ılk yavru ılk heyecan ılk can olduğu ıcın onun kılına zarar gelsin istemiyorum onun uzulmesı demek benım üzülmem demek doğuracağım gunü bıle düşünüp nasıl bı gunü birine bırakıcam durucakmı dıyorum cunku bak hala gecelerımız duzensız bu aksam da sabahı ettık ağlaya ağlaya ağlaya sabah oluyor uyku desen uc ayında girdi cocuk degıstı ondan sonrada hep uykusuz gündüz bır buçuk saat zor uyuyor akşamları da ılk uc saat full uyuyor sonrasında mık mık bık bık ağla ağla salla salla boyleyız eskimde uykusuzluğa alıştı bazen o alıyor sallıyor agasında hal boyle olunca sureklı akşamları ayaktayım ıkıncı cocuğa dayanacak gücüm var mı dıyorum bıde sureklı kusma huyu var akşamları fazla aglayınca bızım yatak döşek kusmuk oluyor söylemesi ayıp ...hayır annem dıyor artık büyüdü salama dıyor sallamıyınca bağıra bağıra küsüyor bu sefer de geçenlerimiz hezeyan yanı anlayacağın boyleyız sabahlarımı soruyorsan sabahları cok ıyıyım uyku dışında herseyımız süper kendı kendını oynuyor zaman zaman benımde oynuyor ama bakıyor ben ütü yapıyorsam veya evı supuruyorsam o kendıne oynucak bıseyler buluyor ıyıyım şükür...

Velhasıl herseyden vardır bır hayır belkıde boylesı hayırlı zaten bu büyürse ben bı tane daha ıstemezdım cunku ınsan bebek buyutucem rahata da Erınce bı daha dusunemıyormus hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ıns ne dıyım sende tam ıkız gıbı büyütmussun bırı on aylıkken hamıle kalmışsın zor valla ıyı atlatmıssın ınsan ıkı bebekle fazla bır yere çıkamıyor dımı o zorlukları oluyor ıste ama zaman gecıncede ıkısı bırden büyüyünce sen rahat edıyorsun

rabbim insaAllah tez zamanda hayirlisiyla bir bebis versin sana canim cumle isteyenlerede ama ben artik birakiorum hem yarim kalan tedavilerim hemde rabbim 3 .yu nasip ederse dogumumda annem yanimda olsun istiorum oda anca yaza gelebilir kardesimin okulu yuzunden ben yurt disinda yasiorum kimsem yok yanimda da ondan :43::43::43: rabbim gonlunuze gore versin

hayırlısı hakkında cnm üzüldüm bırakmana ama belkide senin adına doğru karardır :) senn varmış evladın n güzel benim ilki kalbi durdu ikincide bekletcek gibi kendinii hayırlı zamanı bekliyo sanırım.bizde her ay ha oldu ha olcak yumurtlama günüde tutuyo ama bi bakıyoruz kırmızılar var sadece :((((

merhaba kızlar,
birkaç gündür bulantı oluyordu bugün kusma da oldu.. sabah..
memediki kahverengi yerler öncekilere göre daha koyulaşmış. bir de karnımda kasılmalar var sürekli batıyor gibiyor.

hayırlısı

Son düzenleme:
CNm aslında dedıgın doğru bıde bızım ev alıp burdan annemın yanından gıtmedım ıhtımalımız vardı hatta yaz ın evimizi alıp gıdıcektık herseyi iptal oldu ben annemın yanında kırada oturmaya devamı edip evımızı alıcaz ama kıraya verıcez ıkıncı cocuğumada annemin yardımları olarak buyutucem annemın yaşı var kıztım ikinciyi gecıktırmede ben varken olsun yardımım dokunsun dıyordu annecagazım onlar cok sevındı bana göre ıse bak bu Sabah'ta hıcbısey yıyemedım öğüruncede oğluşum gelp bana sarılıyor bana bısey olucak sanıp ağlıyor yavrum ıste ılk yavru ılk heyecan ılk can olduğu ıcın onun kılına zarar gelsin istemiyorum onun uzulmesı demek benım üzülmem demek doğuracağım gunü bıle düşünüp nasıl bı gunü birine bırakıcam durucakmı dıyorum cunku bak hala gecelerımız duzensız bu aksam da sabahı ettık ağlaya ağlaya ağlaya sabah oluyor uyku desen uc ayında girdi cocuk degıstı ondan sonrada hep uykusuz gündüz bır buçuk saat zor uyuyor akşamları da ılk uc saat full uyuyor sonrasında mık mık bık bık ağla ağla salla salla boyleyız eskimde uykusuzluğa alıştı bazen o alıyor sallıyor agasında hal boyle olunca sureklı akşamları ayaktayım ıkıncı cocuğa dayanacak gücüm var mı dıyorum bıde sureklı kusma huyu var akşamları fazla aglayınca bızım yatak döşek kusmuk oluyor söylemesi ayıp ...hayır annem dıyor artık büyüdü salama dıyor sallamıyınca bağıra bağıra küsüyor bu sefer de geçenlerimiz hezeyan yanı anlayacağın boyleyız sabahlarımı soruyorsan sabahları cok ıyıyım uyku dışında herseyımız süper kendı kendını oynuyor zaman zaman benımde oynuyor ama bakıyor ben ütü yapıyorsam veya evı supuruyorsam o kendıne oynucak bıseyler buluyor ıyıyım şükür...

Velhasıl herseyden vardır bır hayır belkıde boylesı hayırlı zaten bu büyürse ben bı tane daha ıstemezdım cunku ınsan bebek buyutucem rahata da Erınce bı daha dusunemıyormus hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ıns ne dıyım sende tam ıkız gıbı büyütmussun bırı on aylıkken hamıle kalmışsın zor valla ıyı atlatmıssın ınsan ıkı bebekle fazla bır yere çıkamıyor dımı o zorlukları oluyor ıste ama zaman gecıncede ıkısı bırden büyüyünce sen rahat edıyorsun

ay ne guzel canim senin yaninda annen varmis o herseyinde yaninda olur benim yanimda da kv vardi inanki sabahlara kadar uyumazdim ayagimda sallardim gozumden uyku akardi biraz sabah gec kalksam surat bir karis olurdu biraz halsiz olsam ve hasta olsam oooo laflarin hatti sesabi yoktu hem cocuk hem hamilelik hemde hizmet ederdim sonra ufak bir kavgada sen ne yaptinki ne ettinki olurdu iki tane cocuk dogurdum ama inanki ne hamileliklerimi nede cocuklarimi rahat buyuttum logusalik bile yasamadim ilk cocugumda 18 dikisim vardi oturma oturamazdim ama zaten oturmaya vaktim olmazdi hersey icimde kaldi ustune ustelik rahatsizliklarimda o bicim ama iste ne diyim simdi cok rahatim 2 bucuk senedir simdide diorumki ya bende soyle ayagimi gere gere soyle yata kalka rahat bir hamilelik gecireyim cunku hep ozenirdim burdaki insanlara esi pesinde donenlere hizmet goren hamielere ki bizim ailede de gelinlerin hepsi bas ustunde durur heleki hamileyse ama ben pek gormedim onun icin icimde kaldi haa hicmi iyiligi olmadi oldu allah bin kere razi olsun iyiliklerinide gordum ama icimde kalanda cok sey var hatta esim bile cogu zaman der ben sana cogu seyi yasatamadim onunda icinde kalmis hatta en son dusende ben demedn evi onun tahminince benim isteyebilecegim seylerle dolduruodu icinde hic birsey kalmasin canin ne istiosa soyle getireyim alayim edeyim hatta birak is yapma sen yat dinlen cocuk iyi gelissin diodu ama olmadi hatta gecen bir daha bebegimiz olursa asermeni tr gittigimiz zamanlara denk gelsin decanin ne isterse alip yersin hic bir sey icinde kalmasin diodu ama bu seferde olmuo olsun ne diyelim vermeyen rabbim vermio vardir bundada bir hayir ama dedigin gibi bosver canim benim bak en onemli varligin annen yaninda o sana yeter dedigin gibi bak ne guzel ileride rahat ediceksin millet bezle salyayla sumukle gazla guzla ugrasirken sen yawrularini alip ordan oraya gideceksin isaAllah rabbim yardimcin olsun canim benim kendini uzme rabbime birak gerisi gelir sen zaten en buyuk sinavini atlatmisin bebegini butun bu zorluklarina ragmen aldirmayip allahtan geldi diyip kabullendinya mewlam sana yardim eder bak gorursun oglusunda duzene giderecek hamileliginde insaAllah :nazar::nazar::nazar:

hayırlısı hakkında cnm üzüldüm bırakmana ama belkide senin adına doğru karardır :) senn varmış evladın n güzel benim ilki kalbi durdu ikincide bekletcek gibi kendinii hayırlı zamanı bekliyo sanırım.bizde her ay ha oldu ha olcak yumurtlama günüde tutuyo ama bi bakıyoruz kırmızılar var sadece :((((

olsun canim benim uzulme rabbim sanada insaAllah saglikli sihhatli evlatlar nasip edee sen umudunu yitirme demekki daha zamani gelmedi ama ben inaniorumki seninde guzel haberlerini alicaz rabbim insaAllah sag saglim hayirli evlatlar nasip eylesin sana ve tum isteyenlerede hem bana belli olmaz dr leri dinlemeyip rabbimde verirse ilerki aylarda ayni anda hamile kaliriz

ya kizlar ben bu isten bisi anlamadim ben pazar akmsami hasta oldum dun aksam yani sali aksami kesildi herhalde iki gun surmedi benim normalde bu kadar kisa surmezdi ne oldu bana anlamadim gitti ya gerci oglumdada ustune gormustum 3 gun surmustu ve hep karnim agriodu simdide oyleyim karnim cok agrio migdem bulanio tiskiniorum herseyden ama daha iki gun once iltihap yuzunden antibiyotik kullandim bitti ne yapicam bilmiorum burda tr deki gibi istedigin zaman hastaneye gidip baktiramiosunda acil bir durum yada dr sevk etmedikten sonra aman ya zaten hep bir terslik oluo benim hamileliklerimde:50: ya da cok hamileligi dusundugumdenmi midir nedir vicudum kendini oyle sanio yadaaa kesiliomda erkenmi menopoza giriom:52: iki aydir da hep adetimin ustune on gun gecmeden ara kanama oluorum ama damla damla iki hafta once dr ye gittim hersey suanlik iyi gidio dedi ne yapicagimi ne dusuncegimi sasirdim :44::37:

merhaba kızlar,
birkaç gündür bulantı oluyordu bugün kusma da oldu.. sabah..
memediki kahverengi yerler öncekilere göre daha koyulaşmış. bir de karnımda kasılmalar var sürekli batıyor gibiyor.

hayırlısı

hayirlisi olsun canim ama test yaptinmi eger yapmadiysan yap istersen bu kadar belirginlestiyse belirtilerin illaki cikar

hayirlisi olsun canim ama test yaptinmi eger yapmadiysan yap istersen bu kadar belirginlestiyse belirtilerin illaki cikar

canım biraz beklemek istiyorum. ama bugün kusma olmadı. arada yiyeceklerde kokulara rahatsızlık oldu ama bulantı öyle olmadı. bir de bugün baktım meme ucu açık renk olmuş.. bilmiyorum belki de değilim. 03 ocakta adet tarihim. o güne kadar beklemeyi düşünüyorum. çünkü ilişki 15 ve 19 aralıktaydı.. üzüldüm çünkü hamile değilsem çocuğu bu kadar isterken düşünmemeye karar verdim. iş arayacağım çocuk düşünmüyorum diyecem.ne kadar karar verdim desemde maalesef karar veremedim. çünkü herşey birbirine çok bağlı.. çocuk düşünürsem taşınmamız gerekecek. istemeye istemeye kv nin evine gidecez. gitmeyi benden çok eşim istemiyor. iş ararsam çocuk yapmayacağım. aslında çalışmaktan da yoruldum. ruhen yoruldum. fiziken yoruldum.. hani böyle sadece yatmak uyumak istiyorum. ya da böyle saksıyı gibi hiçbirşey yapmadan oturmak..

neyse canım.. işlerim çok karışık benim. elbet yön verecek birşey olur.
allah bir yol yön gösterir..

Benim beklenmeyen adete 2 hadi diyelim kaldi 3 gun sabah test yaptim negatif silik de olsa cikardi heralde hayirlisi bu arada topigin sahibi berna bikac arkadasım iz daha vardı acaba onlar da durum ne

Merhaba Anne Adayları;

Konuyu açmak için çok erken ama açmak istedim. Rabbim herkesin gönlüne göre verir de Eylül annesi oluruz inşallah.. Bende yeni evliyim. Hemen bebek çalışmalarına başladık. Beraber bebek bekleyelim, heyecanı beraber yaşayalım ne dersiniz?

Eylül 2014 annesi olmak isteyenlerin listesini yapıcam .
Listeye adını yazdırmak isteyen yaş, kaç aydır deneme yapılıyor, bat yazarsanız listeye eklerim ..

Topik herkese uğurlu gelsin inşallah.

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]KAÇINCI AY[/td]
[td]BAT[/td]
[td]SONUÇ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bernaakdmr[/td]
[td]25[/td]
[td]2.ay[/td]
[td]5 ocak[/td]
[td]BEKLİYOR :18::18: [/td]
[/tr]
[tr]
[td]jang_bogo[/td]
[td]28[/td]
[td]1. ay[/td]
[td]28 aralık[/td]
[td]BEKLİYOR :18::18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oglushummm[/td]
[td]29[/td]
[td]2. ay[/td]
[td]28 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]prenses_0610 [/td]
[td]25[/td]
[td]18. ay[/td]
[td]25 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatmaipek [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]1 ocak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]GeLiNiM [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]6 ocak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lamezi[/td]
[td]25[/td]
[td]3.ay[/td]
[td]23 aralık[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ChocolateChips[/td]
[td]27[/td]
[td]8.ay[/td]
[td]3 ocak[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[/table]

27 yaşındayım ilk denememiz olacak BAT 23 aralık , bende 13 eylül doğumluyum bu ayı çok seviyorum kızlar allah herkesin gönlüne göre versin kimseyi bu konuda sınamasın inşallah

Back