- Konu Sahibi bernaaydin
bence ondan yapmamıştır. çünkü sana net konuşamayacaktı. adet geçmeden yapılan test %100 doğru değil. hani geç döllenme falan oluyor ya sanırım ondan. ben geçen ay doktora muayene gittiğimde gebeliği en erken ne zaman öğrenebilirim dedim. oda bana adetin 2 gün gecince test yapabilirsin dedi. o kadar. bende soramadım adet öncesini. ama ben bugün gidicem özel hastaneyi araadım 20 tlye bakıyorlarmış, gitcem yaptırcam. adet günüm yarın. bekleyemiyorum meraktan. idrar testlerine de güvenmiyorum açıkcası. onun için baya beklemek lazım ki çıksın. ohoo meraktan ölcem :) bu ilk ay ya ondan. olmazsa birdahaki ay adetimi beklerim hertürlü:)
Bizim de ilk ay zor tutuyorum kendimi:) dün epey hevesle gittim tahlil sonucunu öğrenmeye. Yapti zannediyodum hamilelim testi. Hatta gidecek halim yoktu o kadar kötüydüm. Esim sen gelme ben giderim dedi. Dedim hamilelik falan cikarsa herkes karisindan ogreniyo bende kocamdan ogrenmiyim hamileligi diye zor bela gittim ama dumur oldum :)) hadi inşallah güzel sonuç alırsın :) peki herhangi bi belirtin var mı ?