- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 623
- 173
- Konu Sahibi bernaaydin
merhaba kızlar ben de 2 gün önce öğrendim hamileyimm
satın kaçtıı kan ile mi öğrendinn canm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar ben de 2 gün önce öğrendim hamileyimm
canım benimde sat: 01.12.2013 şuan hamileyim:) herşey yolunda giderse eylül annesi olucam :) allah sizede nasp etsnnn inşallah benimki sürpriz oldu
satın kaçtıı kan ile mi öğrendinn canm?
Kızlar sat aralık başı ve Kasım sonu olanlar ağustos annesi de olabilirler :) benim sat 5 aralıkti ve 2 eylülde 38+3 te doğum yapmıştım. Daha erken kucaklayabilirsiniz yani bebisleri:) Rabbim hayırlısıyla tamamlanmasını nasip etsin. Bekleyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin
önce kendim yaptım test pozitifti kan verdim ertesi gün beta hcg 1951 çıktı sat 30 kasım cnm
canım benim daha dün belli oldu sonuçlar..hamile olanlara Allah tamamına erdirsin inşaallah... ben de eylül annesi miyim acaba diye merak içindeyim.. ama test yapmaya da korkuyorum tek çizgi çıkacak diye. ben öyle kolay hamile kalanlardan değilim de... bi şey sormak istiyorum hamile olanların belirtileri nedir acaba? benim son adet tarihim 1 aralık idi yani ümidim var hala ama test için bekliyorum...
günaydın arkadaşlar, sat 8aralık, bugün kan testi yaptırmayı düşünüyorum meraktan, ne adet belirtisi var ne de başka birşey
kan testi için erken mi bilmiyorum çok merak ediyorum, hayırlısı Allah'tan
Merhaba
Bence yaptirmayin evde test yapin
Insallah olumludur da olumsuz olunca cok uzuluyor insan
17. Ayinda olan biri olarak tavsiyemdir
Merhabalar bende eylül annesi olmayi cok istiyorum. Esimle istedigimiz halde sirf eylül bebegi olsun diye calismalara baslamak için bu ayi bekledik. Bata 3 gün var. Ama ben 2 gündür hastayim. Halsizlik eklem agrisi ateş. Dun doktora gittim 4 gün önce belli olmaz diye test yapmadı. Pek bi belirtim yok aslinda. Sürekli olmasa da göğüslerimde agri var ve biraz buyuduler.bi de yumurtlamadan beri devam eden kasık agrim var.pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum. Hamile arkadaslari da tebrik ederim ne mutlu onlara ve darisi da bize
alla forumda hep kan testinde çıkar diyorlar, doktor neden test yapmadıysa, nettede okuyorum ilişki sonrası 9-10 gün içinde gebelik varsa kanda çıkar yazıyor.