• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Annesi olmak isteyenler

Canım benimde sat: 01.12.2013 şuan hamileyim:) Herşey yolunda giderse eylül annesi olucam :) allah sizede nasp etsnnn inşallah benimki sürpriz oldu :nazar:

hamile olanlara Allah tamamına erdirsin inşaallah... ben de eylül annesi miyim acaba diye merak içindeyim.. ama test yapmaya da korkuyorum tek çizgi çıkacak diye. ben öyle kolay hamile kalanlardan değilim de... bi şey sormak istiyorum hamile olanların belirtileri nedir acaba? benim son adet tarihim 1 aralık idi yani ümidim var hala ama test için bekliyorum...

Kızlar sat aralık başı ve Kasım sonu olanlar ağustos annesi de olabilirler :) benim sat 5 aralıkti ve 2 eylülde 38+3 te doğum yapmıştım. Daha erken kucaklayabilirsiniz yani bebisleri:) Rabbim hayırlısıyla tamamlanmasını nasip etsin. Bekleyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin

Son düzenleme:
Kızlar sat aralık başı ve Kasım sonu olanlar ağustos annesi de olabilirler :) benim sat 5 aralıkti ve 2 eylülde 38+3 te doğum yapmıştım. Daha erken kucaklayabilirsiniz yani bebisleri:) Rabbim hayırlısıyla tamamlanmasını nasip etsin. Bekleyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin

Sana katılıyorum flam oğlum 9 ekim gibi dogacak gorunuyirdu sezaryen le eylül sonu alındı bu bebisimde on Eylül goru uyor muhtemelen ağustos sonu alinir diye düşünüyorum

hamile olanlara Allah tamamına erdirsin inşaallah... ben de eylül annesi miyim acaba diye merak içindeyim.. ama test yapmaya da korkuyorum tek çizgi çıkacak diye. ben öyle kolay hamile kalanlardan değilim de... bi şey sormak istiyorum hamile olanların belirtileri nedir acaba? benim son adet tarihim 1 aralık idi yani ümidim var hala ama test için bekliyorum...
canım benim daha dün belli oldu sonuçlar..
belirtiler:
göz bebeklerinde büyüme
kipiklerin belirginleşmesi ve karışması,
aşırı yorgunluk markete gitsem köşedeki iki saat uyumadan kendime gelemiyordum
baş dönmesi
mide bulantısı
tad algılamada hassasiyet
alttan oturamayacak kdr kısa süreli kramp
sağ kasık ağrısı
uykudan uyanamama ve aşırı uyuma günlük uyku sürem 12-16 saate çıkmıştı ilk iki hafta

tüm bunlara rağmen adete 4 gün kala test yaptırdım kandan negatif çıktı, bir hafta sonra yineledik pozitif çıktı:1:

günaydın arkadaşlar, sat 8aralık, bugün kan testi yaptırmayı düşünüyorum meraktan, ne adet belirtisi var ne de başka birşey :(

kan testi için erken mi bilmiyorum çok merak ediyorum, hayırlısı Allah'tan

günaydın arkadaşlar, sat 8aralık, bugün kan testi yaptırmayı düşünüyorum meraktan, ne adet belirtisi var ne de başka birşey :(

kan testi için erken mi bilmiyorum çok merak ediyorum, hayırlısı Allah'tan

Merhaba
Bence yaptirmayin evde test yapin
Insallah olumludur da olumsuz olunca cok uzuluyor insan
17. Ayinda olan biri olarak tavsiyemdir

Merhabalar bende eylül annesi olmayi cok istiyorum. Esimle istedigimiz halde sirf eylül bebegi olsun diye calismalara baslamak için bu ayi bekledik. Bata 3 gün var. Ama ben 2 gündür hastayim. Halsizlik eklem agrisi ateş. Dun doktora gittim 4 gün önce belli olmaz diye test yapmadı. Pek bi belirtim yok aslinda. Sürekli olmasa da göğüslerimde agri var ve biraz buyuduler.bi de yumurtlamadan beri devam eden kasık agrim var.pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum. Hamile arkadaslari da tebrik ederim ne mutlu onlara ve darisi da bize

Merhaba
Bence yaptirmayin evde test yapin
Insallah olumludur da olumsuz olunca cok uzuluyor insan
17. Ayinda olan biri olarak tavsiyemdir

ama idrar testi için okudum baya forumda, adet gecikmesinden bir hafta sonra falan net gösteriyormuş, varsa gebelik kan testinde çıkar diyorlar hep. ondan bende kan testi yaptırayım dedim.

Merhabalar bende eylül annesi olmayi cok istiyorum. Esimle istedigimiz halde sirf eylül bebegi olsun diye calismalara baslamak için bu ayi bekledik. Bata 3 gün var. Ama ben 2 gündür hastayim. Halsizlik eklem agrisi ateş. Dun doktora gittim 4 gün önce belli olmaz diye test yapmadı. Pek bi belirtim yok aslinda. Sürekli olmasa da göğüslerimde agri var ve biraz buyuduler.bi de yumurtlamadan beri devam eden kasık agrim var.pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum. Hamile arkadaslari da tebrik ederim ne mutlu onlara ve darisi da bize

alla forumda hep kan testinde çıkar diyorlar, doktor neden test yapmadıysa, nettede okuyorum ilişki sonrası 9-10 gün içinde gebelik varsa kanda çıkar yazıyor.

Merhabalar,

SAT 8 aralık, bat 4 ocak (tam bilemiyorum belki 8 ocak, cunku dkh dongumu kısalttı), bende ne gebelik belirtisi var ne de adet öncesi belirtileri :)

Tuhaf değil mi bu durum ya?? Böyle olup gebe kalan var mı?

alla forumda hep kan testinde çıkar diyorlar, doktor neden test yapmadıysa, nettede okuyorum ilişki sonrası 9-10 gün içinde gebelik varsa kanda çıkar yazıyor.

Aslinda yapcam demişti kan da idrar da verdim ama ben mi anlayamadim acaba. Hemogram ve tsh degerleri var kanda. Idrarda da enfeksiyon var mi diye bakti. Betahcg degil mi hamilelik degeri.benim tahlillerde onu aradim ama öyle bisey yok. Test icin adetin gecmesini bekle dedi. Hazır kan vermisken bakabilirdi ama neden bakmadı anlamadim. Cikmazsa gereksiz yere stres olmasin diye mi bakmadi ki. Ya da kadin doğum isine mi karismak istemedi

bence ondan yapmamıştır. çünkü sana net konuşamayacaktı. adet geçmeden yapılan test %100 doğru değil. hani geç döllenme falan oluyor ya sanırım ondan. ben geçen ay doktora muayene gittiğimde gebeliği en erken ne zaman öğrenebilirim dedim. oda bana adetin 2 gün gecince test yapabilirsin dedi. o kadar. bende soramadım adet öncesini. ama ben bugün gidicem özel hastaneyi araadım 20 tlye bakıyorlarmış, gitcem yaptırcam. adet günüm yarın. bekleyemiyorum meraktan. idrar testlerine de güvenmiyorum açıkcası. onun için baya beklemek lazım ki çıksın. ohoo meraktan ölcem :) bu ilk ay ya ondan. olmazsa birdahaki ay adetimi beklerim hertürlü:)

kızlar bat 9 ocak ama 2 haftadır ateşleniyorum yanıyorum
3 4 gündürde hafif hafif mide bulantılarım var ve başım dönüyor sürekli
bu ay ilk denememiz acaba psikolojik mi :(
test yapmaktan da korkuyorum :(
ilk bebeğimde adetimden bir hafta önce çıkmıştı idrar testinde acaba çıkar mı bunda da bilemiyorum

Back