- 9 Şubat 2011
- 653
- 373
- 333
- Konu Sahibi bernaaydin
-
slm millet herkese iyi çalışmalar diliyorum
canım ben de hedef 5. en kötü 4 diyordum. tek olduğum için çocuğumu tek bırakmak istemiyorum. eşim 10 kardeş. sürekli onların köyüne gitmek istiyoruz. curcuna,şamatahem eltimlerin,görümcemlerin ortalaması 6 onların çocukları bile şu an 4 tane doğurmuş durumdalar yaşları en fazla 25 ben sevmeyeceğimden değil. eşim büyüğe haksızlık yapabilir diye çok korkuyorum,o hep küçükleri sever. çocuk doğdu beni unuttu resmen sokulmazsam, mırlamazsam ilgi yok.. kardeşlerinin çocuklarıyla da öyle hep en küçükleri sever. e 2 yaşındaki çocuk babanın sevgisinden mahrum olursa ya da hep küçüğü sevdiğini görürse hem kendine hem kardeşine zarar verir. ondan çekiniyorum. senin eşinin tavrı nasıl oldu 2. de paylaşırsan sevinirim..
merhaba akadaşlar,
sizin annelik heyecanızı görünce ben de heyecanlandım. yani ben de Eylül 2014 annesi olabilirim.. inşallahh.. aslında ekim de olabilir. çünkü benim sat 06 aralık 2013 ama ilişki 15 ve 19 du .. inşallah anne oluruz. benim ilk olacak. ekimde anne olacaktım. ama bebeğimin kalbi durduğundan 2 aylıkken alındı..
hayırlısı.. inşallah bu sefer olur.. yaşım büyük olduğu için bir an önce hamile kalıp çocuğumu sağlıklacakla kucağıma alıp büyütmek istiyorum.adet tarihim 03.01.2014 de adet günüm..6-7 ocak gibi test yaptırabilirim.şimdiden heyecanlandım..
önce herkesin beklediği hamilelik sonucunu almayı sonra sağlıklı gebelik dönemi geçirmeyi ve sonra sağlıcakla kucağını alıp sağlıcakla büyütmeyi allah nasip etsin..
bende senin gibi acele edip bugun test yaptim yarin adet gunum ama hala bir umudum var insllh gec dollenmeyimdir ve kirmizilari gormem bu ayda insllh seninde gec dollenmedir insllh hamilesindir
canım niye öyle düşünüyorsun? olabilir herşeyden etkilenmiş olabilir gebelik özellikle stresten çok etkileniyo malum.. olmasını istedikçe strese giriyoruz o da vücudu savunmaya geçiriyo, savunmadayken gelen misafiri de kovalıyo maalesefsa kizlar ben malesef az once kirmizilari gordum o kadar umitliydimki hic adet belirtim yoktu bugun olmasaydim yarin test yapicaktim salak gibi dun test yaptim onda cikmadi anlamaliydim ama ne bilim iste insan ümit edio kizlar belki bana kiziosunuz ama benim saglik sorunlarim var ve tek yumurtaligim biran once olsun istiodum ama anlasilan yumurtaligim coktan tembellesmis ne diyim rabbim olmayanlara isteyenlere nasip eylesin hem iki cocuga bakan 3.ye hayli hayli bakar hem ne varki sonucta en fazla 1 sene zorluk var sonrasi cok guzel oluo tabiki en onemlisi hayirli evlat olmalari dusunsenize yarin bugun insllh etrafimda anne anne diyen 3 evladim olucak onlarinda cocuklari ama tabi rabbim nasip ederse belkide bu bir hayal olucak ama olsun ne diyelim iki yawruma ve sizin yawrularinizada rabbim hayirli omurler versin
yok canim ya bir cok pisikolok bile 1 cocuk buyutmenin yaninda 2 cocuk buyutmek daha kolay 2 cocgun yaninda 3 cocugu buyutmek daha kolay die ben inanki ilk cocugumu yani oglumu buyuturken cok zorlandim cunku cok huysuzdu ama kizim dogduktan sonra inanki o kadar kolay gectiki zaman beni hic zorlamadi hele kizim aylik olana kadar hic belli bile deildi evde bir bebek oldugu oglumda rabbim sukur uslanmisti yani ben iki cocukla hic zorlanmadim suanda da ikisi hep birlikte oynuolar her islerini beraber yapiolar tabi arada cekismelere kavgalarda oluolar ama inanki kimseye ihtiyaclari yok bana bile her islerini kendileri yapio rabbim bir sekilde yardim edio
ayyy inş. cnmm ya bende negatif çıktı ama kırmızıyı görene kadar bi beklenti oluyo dimihaberini bekliyorum inş.regl olmazsınn )
canım niye öyle düşünüyorsun? olabilir herşeyden etkilenmiş olabilir gebelik özellikle stresten çok etkileniyo malum.. olmasını istedikçe strese giriyoruz o da vücudu savunmaya geçiriyo, savunmadayken gelen misafiri de kovalıyo maalesef
umutlu ol,umudunu kaybetme. bi tane daha elbette olucak sen de eşin de istedikten sonra.. daha çocukların küçük, tembelleşme 6-7 seneden fazla ara verenler için bence.. çoğu arkadaş o şekilde sıkıntı yaşadı tanıdığım. sen niye böyle karalar bağlaadın anlamıyorum.. eylül olmaz ekim olur,kasım olur.. Rabbim rızkı ne zaman verirse o zaman geliyo bebeler.. hiç üzme kendini.. bn de bu ay umutluydum ama bu gece baş dönmesi ve kasık ağrısıyla uykudan uyandım.. hala kasığım ağrıyo,akıntı rengi de yeşile doğru döndü muhtemelen karda kışta üşüttüm pzt dr a gidicem daha bir hafta var regle ama ağrı dayanılacak gb değil.. mide bulantısı da iltihap kaynaklı olabiliyor. napalım yani olmazsa.. bi daha deneriz başka zaman olur can sıkmaya gerek yok.. tek tüple olduğu halde doğum yapan birsürü insan var onları oku biraz belki moral verir..
Paylaşmayı öğrenıyorlar bence bıde hayatta yalnız kalmıyorlar evde sıkılmıyorlar bunlar artıları ama eksılerı ıse anneye ıkı çocukla ılk bı sene zorlanıcaksın ıkısı arkadaşlık kuramıcak halıyle ıkıncı cocuk gerı planda olucak cunku mecbur emzırıp yatıracaksın lığını büyüğüne verıceksınkı kıskanmasın ıkı cocuklar tatil gezmek etmek daha zor bunların geçtim tek çocukla bıle ılk uc ay bakkala çıkamadım bıle ben sonrasında kucağıma alıp çıktım ama ıkı çocukla nasıl olur hayali etmesi bıle zor gelıyor
Beklenmeyen adetime 6 gün kaldı ve ben de hic belirti yok acaba belirti icin erken mi insallah ikinci nci meleğim abisi gibi bekletmeden gelir
allah gonlune gore versin canim insllh hamilesindirve cok rahat gecirirsin hamileligini
yarın doktora gidicem.iki test yaptım ikisi de pozitif.yani hamileyimçgaliba ben de eylül annesi oluyorum sat 21 kasımdı :)bu arada ilk denememizdi :)
oyle dusunme canim eksilerini hic aklina getirme bence pes pese olmasi cok iyi oluo sanki dogduklarindan itibaren beraberlermis gibi oluo butun oluolar ama ilerki yaslarda hele cocuk 4 veya 5 yasini gectikten sonra yapanlar cok zorluk cekiolarmis cocugun akli herseye yettigi icin ve o yasa kadar tek olup simiratildigi icin kardesi daha zor kabulleniomus hatta kabullenmeyip sorun yapanlar biel cokmus pisikoloklar 2 yas icin cok ideal diolar hatta bir arkadasa dr si tavuk sersemken vurulur ara yaslari cok guzel demis akli ermeden isteyen yapsin demiski ben bunu bir cok arkadasimda yasadim hele bir tanesi kizi 7 yasindaydi annesi hamileyken sorun yapti siz beni sevmiosunuz hep onu karninda gezdion beni gezdirmion onunla banyo yapip onunla yation yiyion gezion gibilerinden cocuk asiri kiskanmisti ve kabullenemedi hatta kardesinin yataginda yatmaya bile baslamis yani demem oki nerden bakarsan bak hep bir eksisi oluo en iyisi hani dizide kadin dio zamani akisina birak canim rabbim insllh sana yardim edicek en azindan sen cocuk telasini bitiricen oglunun yasitlarinin annalerinde yeni baslicak sende iki bebisinle rahat rahat gezersin sefa yaparsin guzel olmazmi
Valla ıcıme su serptin evt CNm tanıdığım cok kışı var artık rahata erdım ıkıncı cocuk düşünemıyorum dIYen düşünenler de cok zorluk cekıyorlar haklısın...benı suan hamılelık kasıyor mode bulantılarım başladı ben dokuz ay mıde bulantısı yaşıyorum..ama annelık cok guzel bır duygu...ıkı cocuk annesı olucam erken yasta ne guzel..
yok canim ben dun hasta oldum cok moralim bozuldu ama vardir bunda da bir hayir insaAllah sen kirmizilari gormezsinde bebisini sag saglim kucagina alirsin
Selaaamm ben geldim kizlar. Bana bi akil verin kadik agrisi karin agrisi bacak kasilmasi yasiyorum. Adetime daha var 5 ocak.! Erken belirtilet olma ihtimali var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?