2014 Eylül Annesi olmak isteyenler

bizde 2 kiz kardestik tabi tabi ben 19 yasindayken bir oglan kardesimiz oldu ama onunla pek zaman geciremedik okuldu ffelan sonrada evlendik tabi inanki bayramlarda o kadar yanlizdikki hep cok aileli insanlara cok ozenirdim icim giderdi cunku iki kardeste oyna oyna nereye kadar ben bir odada o bir odada ama ne bilim simdi bile kiz kardesimde evli anneme gidioz hic kalabalik deil cunku ennemde babamda evin kucukleri onun icin ben benim evim kalabalik olsun istiorum simdi diceksiniz onlari buyutmeside var ama rabbim rizkini verir ki allah sukur bizim durumumuzda iyi
sevmeme konusuna gelince yok canimya insanin kendi evladi olunca inanki oyle olmuo esin hatta bence buyuk ogluna daha da dikkat eder sonucta ikiside onun cani ama baskasinin cocugu olunca pek ince dusunemio tabi benim esim kizimiz bazi selyeri anliyana kadar oglanin yaninda hic almazdi kucagina hep oglanla ilgilenirdi oglan yokken oper koklardi kizini ama sevgi konusu ayni tabi kucuk olunca insan biraz daha tedirgin oluo ama oda ayrim deil bende ic gudusel tabi 2. ci dogunca ilki biraz gozune ilki buyuk gozukuo felan filan ama oda alisma suresine bagli sonradan hic biri kalmio inan gerci simdi ben ne desem yasamadan analiyamio insan allah yar ve yardimciniz olsun canim ama bosver daha 9 ay var hamileligin tadini cikar insllh mewla sag saglim kucagina ve kucaklariniza almayi nasip eder hepinizin

allah gonlune gore versin canim insllh hayirli haber alirsin duan icin de amin canim

bende senin gibi acele edip bugun test yaptim yarin adet gunum ama hala bir umudum var insllh gec dollenmeyimdir ve kirmizilari gormem bu ayda insllh seninde gec dollenmedir insllh hamilesindir

ayyy inş. cnmm ya bende negatif çıktı ama kırmızıyı görene kadar bi beklenti oluyo dimi haberini bekliyorum inş.regl olmazsınn )

Son düzenleme:
canım niye öyle düşünüyorsun? olabilir herşeyden etkilenmiş olabilir gebelik özellikle stresten çok etkileniyo malum.. olmasını istedikçe strese giriyoruz o da vücudu savunmaya geçiriyo, savunmadayken gelen misafiri de kovalıyo maalesef
umutlu ol,umudunu kaybetme. bi tane daha elbette olucak sen de eşin de istedikten sonra.. daha çocukların küçük, tembelleşme 6-7 seneden fazla ara verenler için bence.. çoğu arkadaş o şekilde sıkıntı yaşadı tanıdığım. sen niye böyle karalar bağlaadın anlamıyorum.. eylül olmaz ekim olur,kasım olur.. Rabbim rızkı ne zaman verirse o zaman geliyo bebeler.. hiç üzme kendini.. bn de bu ay umutluydum ama bu gece baş dönmesi ve kasık ağrısıyla uykudan uyandım.. hala kasığım ağrıyo,akıntı rengi de yeşile doğru döndü muhtemelen karda kışta üşüttüm pzt dr a gidicem daha bir hafta var regle ama ağrı dayanılacak gb değil.. mide bulantısı da iltihap kaynaklı olabiliyor. napalım yani olmazsa.. bi daha deneriz başka zaman olur can sıkmaya gerek yok.. tek tüple olduğu halde doğum yapan birsürü insan var onları oku biraz belki moral verir..

Paylaşmayı öğrenıyorlar bence bıde hayatta yalnız kalmıyorlar evde sıkılmıyorlar bunlar artıları ama eksılerı ıse anneye ıkı çocukla ılk bı sene zorlanıcaksın ıkısı arkadaşlık kuramıcak halıyle ıkıncı cocuk gerı planda olucak cunku mecbur emzırıp yatıracaksın lığını büyüğüne verıceksınkı kıskanmasın ıkı cocuklar tatil gezmek etmek daha zor bunların geçtim tek çocukla bıle ılk uc ay bakkala çıkamadım bıle ben sonrasında kucağıma alıp çıktım ama ıkı çocukla nasıl olur hayali etmesi bıle zor gelıyor

Beklenmeyen adetime 6 gün kaldı ve ben de hic belirti yok acaba belirti icin erken mi insallah ikinci nci meleğim abisi gibi bekletmeden gelir

ayyy inş. cnmm ya bende negatif çıktı ama kırmızıyı görene kadar bi beklenti oluyo dimi haberini bekliyorum inş.regl olmazsınn )

yok canim ben dun hasta oldum cok moralim bozuldu ama vardir bunda da bir hayir insaAllah sen kirmizilari gormezsinde bebisini sag saglim kucagina alirsin

yaa canim aslinda dogru soyluosunda ne bilim insan biran gaflete dusuo iste dun biraz canim slkklndi ama bugun iyim allahima sukur aslinda dedigin gibi benimki sacma sapan bir endise olmazsada olmaz rabbim bana bunu boyle yazmis diyip sukretmeliyim ama dedigim gibi insan biran unutuo herseyi benim sorunum sadece tek yumurtalikli olmam da deil canim bobreklerimde idrar yollarimda da sorun oluo surekli sanirim onlarda etkilio ama ne diyelim daha zamani gelmedi bende bugun antibiyotik bitirdim canim benimde senin dedigin gibi sikayetlerim vardi iltihap olmussum ama suan iyi gibiyim ama bende bu surekli yasanir geleneksel oldu bende

oyle dusunme canim eksilerini hic aklina getirme bence pes pese olmasi cok iyi oluo sanki dogduklarindan itibaren beraberlermis gibi oluo butun oluolar ama ilerki yaslarda hele cocuk 4 veya 5 yasini gectikten sonra yapanlar cok zorluk cekiolarmis cocugun akli herseye yettigi icin ve o yasa kadar tek olup simiratildigi icin kardesi daha zor kabulleniomus hatta kabullenmeyip sorun yapanlar biel cokmus pisikoloklar 2 yas icin cok ideal diolar hatta bir arkadasa dr si tavuk sersemken vurulur ara yaslari cok guzel demis akli ermeden isteyen yapsin demiski ben bunu bir cok arkadasimda yasadim hele bir tanesi kizi 7 yasindaydi annesi hamileyken sorun yapti siz beni sevmiosunuz hep onu karninda gezdion beni gezdirmion onunla banyo yapip onunla yation yiyion gezion gibilerinden cocuk asiri kiskanmisti ve kabullenemedi hatta kardesinin yataginda yatmaya bile baslamis yani demem oki nerden bakarsan bak hep bir eksisi oluo en iyisi hani dizide kadin dio zamani akisina birak canim rabbim insllh sana yardim edicek en azindan sen cocuk telasini bitiricen oglunun yasitlarinin annalerinde yeni baslicak sende iki bebisinle rahat rahat gezersin sefa yaparsin guzel olmazmi

Selaaamm ben geldim kizlar. Bana bi akil verin kadik agrisi karin agrisi bacak kasilmasi yasiyorum. Adetime daha var 5 ocak.! Erken belirtilet olma ihtimali var mi ?

Hamilelik takvimime bakmayin ugur getirsin die yaptim hamile degilin henuz

yarın doktora gidicem.iki test yaptım ikisi de pozitif.yani hamileyimçgaliba ben de eylül annesi oluyorum sat 21 kasımdı :)bu arada ilk denememizdi :)

Merhaba kizlar, benim bat 4 ocak ekleyin diycem ama bosuna kurek salliyorum.. 15 aydir deniyoruz 2 kez hamile kalip dusuk yaptim, bu ay denemeleri yaptim ama umut baglayarak moralimi de bozmak istemiyorum.
Oyle muhabbet samata olsun diye geldim, bebek icin ne kadar calissamda aglasamda zirlasamda rabbim ol demedikce olmuycak, insallah sizlerden guzel haberler almayi bekliyorum

Valla ıcıme su serptin evt CNm tanıdığım cok kışı var artık rahata erdım ıkıncı cocuk düşünemıyorum dIYen düşünenler de cok zorluk cekıyorlar haklısın...benı suan hamılelık kasıyor mode bulantılarım başladı ben dokuz ay mıde bulantısı yaşıyorum..ama annelık cok guzel bır duygu...ıkı cocuk annesı olucam erken yasta ne guzel..

canımm hoşgeldinnn. adetime 10 gün var sol kasığımda özellikle batmalar yaşıyorum. sencce hamiş miyim?

Selaaamm ben geldim kizlar. Bana bi akil verin kadik agrisi karin agrisi bacak kasilmasi yasiyorum. Adetime daha var 5 ocak.! Erken belirtilet olma ihtimali var mi ?

bence erken hamilelik belirtisi olabilir.benim ilk gebeliğimde kasıklarımda ve alt karnıma giren sancı gibi batışmalarla anlamıştım tek belirtidde o olmuştu...inş. hamilesindir hayırlısı ile kucağına alırsın meleğinii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…