- 9 Şubat 2011
- 653
- 373
- 333
- Konu Sahibi bernaaydin
slm millet herkese iyi çalışmalar diliyorum
canım ben de hedef 5. en kötü 4 diyordum. tek olduğum için çocuğumu tek bırakmak istemiyorum. eşim 10 kardeş. sürekli onların köyüne gitmek istiyoruz. curcuna,şamata hem eltimlerin,görümcemlerin ortalaması 6 onların çocukları bile şu an 4 tane doğurmuş durumdalar yaşları en fazla 25 ben sevmeyeceğimden değil. eşim büyüğe haksızlık yapabilir diye çok korkuyorum,o hep küçükleri sever. çocuk doğdu beni unuttu resmen sokulmazsam, mırlamazsam ilgi yok.. kardeşlerinin çocuklarıyla da öyle hep en küçükleri sever. e 2 yaşındaki çocuk babanın sevgisinden mahrum olursa ya da hep küçüğü sevdiğini görürse hem kendine hem kardeşine zarar verir. ondan çekiniyorum. senin eşinin tavrı nasıl oldu 2. de paylaşırsan sevinirim..
bizde 2 kiz kardestik tabi tabi ben 19 yasindayken bir oglan kardesimiz oldu ama onunla pek zaman geciremedik okuldu ffelan sonrada evlendik tabi inanki bayramlarda o kadar yanlizdikki hep cok aileli insanlara cok ozenirdim icim giderdi cunku iki kardeste oyna oyna nereye kadar ben bir odada o bir odada ama ne bilim simdi bile kiz kardesimde evli anneme gidioz hic kalabalik deil cunku ennemde babamda evin kucukleri onun icin ben benim evim kalabalik olsun istiorum simdi diceksiniz onlari buyutmeside var ama rabbim rizkini verir ki allah sukur bizim durumumuzda iyi
sevmeme konusuna gelince yok canimya insanin kendi evladi olunca inanki oyle olmuo esin hatta bence buyuk ogluna daha da dikkat eder sonucta ikiside onun cani ama baskasinin cocugu olunca pek ince dusunemio tabi benim esim kizimiz bazi selyeri anliyana kadar oglanin yaninda hic almazdi kucagina hep oglanla ilgilenirdi oglan yokken oper koklardi kizini ama sevgi konusu ayni tabi kucuk olunca insan biraz daha tedirgin oluo ama oda ayrim deil bende ic gudusel tabi 2. ci dogunca ilki biraz gozune ilki buyuk gozukuo felan filan ama oda alisma suresine bagli sonradan hic biri kalmio inan gerci simdi ben ne desem yasamadan analiyamio insan allah yar ve yardimciniz olsun canim ama bosver daha 9 ay var hamileligin tadini cikar insllh mewla sag saglim kucagina ve kucaklariniza almayi nasip eder hepinizin