- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 623
- 173
- Konu Sahibi bernaaydin
slm kızlar.. batlar daha uzak ya kimsecikler yok topikte..inş şenlenir buralar d,çocuk cıvıltısı falan
yaa ben çok tuhaf oldum.. ilk defa bu ay eşime erken gel dedim yumyum zamanı için ama olmadı.. n son 1kasım,30kasımda adet oldum 10 ar gün sürüyo. ayın ancak 14 ü ve 15 i birlikteydik eşimle. o an tutmuş gb hissettim hala da öyle hissediyorum ama yumurta 24 saat yaşıyormuş.. bol akıntım ise birleşmeden 2 gün sonra geldi.. şimdi yumyum u ıskaladık mı biz bu birinci sorum.
ikiye gelince olması için çabaladıkça ya olursa diye korkuyorum. şimdi siz ne saçmalıyo bu kız diceksiniz ama oğluş 18 aylık.. epilepsi teşhisi kondu. işten ayrıldım mayısa kadar evdeyim evdeyken rahat bi hamilelik geçiririm diyordum. ama bu sefer oğluşa haksızlık mı yapıyorum ilgilenemez mym diyorum. belki gülceksiniz buna ama kardeş yaş farkı nasıl olur ne hissederler bilmiyorum bu kdr yakın olunca.. çünkü benim hiç kardeşim yok kendi ücretsiz izin hakkım için çocuğumun anne ilgisi,şefkati,sütü hakkına girer mym acaba? en az 9 ay onunla beraber olacağım gece-gündüz ama hala vicdan azabı duyar mym diyorum. ne dersiniz?
bu arada yumurtalıklarıma sancı girmeye başladı. adet belirtisi için normal aslında ama bu ay çabuk baş dönmesi sürekli uyku isteği ve buz gb ayaklarla birleşince hamilelik belirtisine yoruyorum..testi ne zaman yapmalı.. evde yapmaya hiç niyetim yok gidip direkt kan ericem bat 28-29 gb pzt gitsem çok mu erken olur..
canm bnm de 15 gün var.. ama 3 4 gündür kasıklarımda ağrı var ayaklarıma vuruyo bu şekilde olup hamiş olan arkadaşım varr bilemiycem
hamileysen kanda çıkar kesin canım..hayırlı olsun canım... çok sevindim.. allah sağlıkla kavuştursun..
benim bat 29 gb.. 4 gün sonra test yaptırsam öğrenebilir mym ben de?? bi de adet geçmeden dr a gidip kan testi nasıl istedin? bana ilk soru adetin kaç gün geçti olmuştu da
devaaaaaaaaaaaaamm hhahaaahahselam kizlar nasilsiniz? eylul annesi olmak icin calismalara devam insaAllah..
ayy canımm yeni bat yazzzmalesef kızlar benim gebelik tesitim negatif çıktı.sanırım 2gün sonra kırmızılarda gelir ilk müjdeli haberi ben vermek isterdim ama malesef çok üzgünüm.inş. ben ilk ve son olurum burda bekleyen herkezin pozitif çıkar
darısı başımızaa dua et bizeeeeecanım ben testte silik çizgiyi gördüm..yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçmişti.
acile gittim gebeyim hcg bakın dedim
Ama adetin gecikmemiski gebelik Testi için çok erken cnm