2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda alismasi lazim.evdeki masrapamdan var once onla denerim baktim cok aglio e bebekden alirim iki dakka gidip.olmadi bi nayloncudan aliriz :)
hay sen çok yaşa emi akşam akşam acayip güldürdün beni :)[/QUOTE]ee yalan mi ? Hep özel seylerde mi buyuduk sanki :)
 
Biz iyiyiz çok şükür Ayçaa sende nevar ne yok nerelerdesin yaa?

bende iyim canım ne olsun :)

hosgeldin aycaaa..ogluslar iyimi???cok ugrayamiyorsun galiba.
aycacim bizim topigin kilo takibi bide qaliba kumbara topigi var onlari da uygun oldugunda liste basina eklermisin???
Zahmet olmiycaksa cnm....

oğluşlar iyi çok şükür :)) eklerim cnm :)
 
Kızlar zaman çok çabuk geçiyor şaşırıyorum..
5. ayımız doldu neredeyse ne kaldı şurda doğumaa
ilk oğlumda zaman geçmezdi sanki bunda ne oldu bölee :))
sağlıkla gelirler inşALLAH
 

çok islamik bir isim mi ilginç..ilk kez böyle bir düşünce duyuyorum.ben de yanına ek bir isim koymucam o zaman orjinalliği de bozuluyor.ben de oğluma ek isim olarak eşimin adını istemiştim,koymuştuk.bunda da eşim kırmadı sağolsun.benim istediğim oldu.hayırlısı olsun sen de moralini bozma canım ortak bir yol bulursunuz eminim.
 
Kızlar zaman çok çabuk geçiyor şaşırıyorum..
5. ayımız doldu neredeyse ne kaldı şurda doğumaa
ilk oğlumda zaman geçmezdi sanki bunda ne oldu bölee :))
sağlıkla gelirler inşALLAH

ben de şaşıyorum yaa, bugün hesapladım da 3,5 ay gibi bir şey kalmış. Su gibi geçiyor zaman
 
Gecmisi şimdi okuyamadim doktordan Ciktm bilenler vardır belki kayseride şimdilik ablamdayim doktora gittim ama ben daha önce prof. gittim normal özel hastanedede gittm ama hiçbiri benim panik halimi anlamadı.tek hamile sen değilsin dedi keşke hep doktorm bu bey olsa yarim saat muayene etti. .butun organlarıni tek tek gösterdi. .bağırsak, mide,kalp kapağı, karin boşluğu, omurga boyu. Burun kemiği vee benim için önemli olan eşimde yarik dudak vardi ben demedim o an dudak boyunu ölçtu sonra ben dedm normal dedi .yarın ayrıntılıda iyice görürsün dedi cok mutluyum. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
erkek bebek bekleyenler ve kız bebek bekleyenlerin hamilelik belirtileri ve yaşadıkları farklı oluyor sanırım...
 
Son düzenleme:
Canım küvetin üstüne geriyorsun onu, çocuğu ona yatırıyorsun. Sana da ona da kolaylık. Sürekli suda kalmıyor böylece.

aslında file kullanışlı olmuyor oğlumda aldım ama hiç kullanmadım.suyu döktükten sonra aşağı iniyor ve su dışında kaldığı için bebek üşüyor.ben hep oğlumu su içinde yıkadım-daha doğrusu annem- su delisidir çok sever inşallah kızım da öyle olur.
 

ben de kayserideyim canım hangi dr a gittin.
 
kızlar merhaba
ben 2014 ekim annesiyim ama siz tecrübeli olduğunuz için bir şey sormak istedim.
ben şu ana 11. haftadayım. 5. haftada lekelenmem oldu doktor progestan verdi yaklaşık 1 ay kullandım. sonra doktorumu değiştirdim bırak dedi ilacı 9. haftada. ben de bıraktım. bir kaç gün sonra akıntının içinde kan gelmeye başladı, doktora telefon ettim donaxly enfeksiyon fitil yazdı, onu da kullandım nokta haline dönüştü kan. ama şimdi ilaç bitti çok korkuyorum kan görmekten. çok ilaç kullandım sanki ondan da korkuyorum
böyle ilk 3 ayda kanamalı bir dönem geçiren arkadaşlar var mı, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
 
ben de kayserideyim canım hangi dr a gittin.

Canım huma hastanesi Cahit bey ya benim başta çok korkularim vardı ..diger doktorlarin tavri çok farklıydi
.cok kibar kapıda karşıladı giderken de uğurladi..detaylida daha iyi görürsünüz ama birsey yok dedi..Yarın detayliya gidecem eğer ondanda memnun kalrsam ankarada yaptırmam.
 

hayvan ölüsü deme kıııı ben et severim
ama dediklerinde haklısın neticede her anne adayı düzenli et bulamayabiliyor. ama bebişe kemik suyuna çorba yapmak zorunda kalcaksın annesi
 
Benim 100mg ki ilk defa yaptiracagim, doktor riskli buluyor sanirim, ailede herkes seker hastasi oldugu icin.
Insallah midem bulanmaz saatlerce acliga..

bizim ailede de diyabetli çok. o yüzden erken yükleme yapıldı. ailede diyabetli geçmişi olan gebelerin hamileliklerinde diyabet erken haftalarda da çıkabiliyormuş.
yanında bişeyler götür son kanı verirken bi yandan da yersin artık
 

cahit beye giden arkadaşlarım var hepsi de memnun.benim dr mustafa başbuğ ben de memnunum çok şükür.sen ankadaran mı geldin,arkadaşım burdaki dr lar tamam iyidir de koca ankara da dr mu bulamadın ?
 
cahit beye giden arkadaşlarım var hepsi de memnun.benim dr mustafa başbuğ ben de memnunum çok şükür.sen ankadaran mı geldin,arkadaşım burdaki dr lar tamam iyidir de koca ankara da dr mu bulamadın ?

Yok canım ankaraliyim ama adanada oturuyorduk eşimin kurum değişikliği yüzünden ankarada o ben şimdilik ablamdayim kontrol olayım hemde ayrıntılı zamanim haftaya ankaraya gidecem sınavim var henuz doktor bulamadim.
 

anladım canım hayırlısı olsun.ben de portakal çiçeği festivali için adanaya gitmek istiyrodum bu h.sonu ama kasık ağrımdan dolayı gidemiyorum hiçbiryere.
 
Progestani neden kesdiki??? Hic bir zarari yokki..bebegin tutunmasina kanamanin onlenmesine cok yardimvi oluyor.ben 17haftaya kadar kullandim fitil olarak.2arkadasim biri 16 biri 15 haftaya kadar kullandilar...
burda kanama yasayan cok cok oldu sukurler olsun herkes iyi senin de bebis iyi olucak merak etme...20li haftslara geldiyinde unutacsksin bileeeee
 

3 de cok sını degil diye okumustum sınır 2.5 onun alti artik cok tehlikeli diye okumustum.simdi sen tum gunu yatiyomusun??yani dk.ne dedi??
Bana agir is uzun yolculuk yapma bolca dinlen demisti kv.ler falan da hep yat dediler ama bence biz cok sinirda degiliz Insallah benimki de kisalmazzz cnm yaa
Bu arada bebis cikti yukari rahatladim sukur...
 
Son düzenleme:

canım ben progesteran ve hibor diye ıkı ıgne kullandım yaklasık 3 ay boyunca...hatta suanda da coraspirin kullanıyorum herhangı bır problem olmasın dıye..benım 1.gebelıgım 9 haftada düşükle sonuclandı..2.gebelıgımde hıc bır problem olmamasına ragmen bu ignelerı kullandırdı doktorum.herhangı bır lekelenmem bıle yoktu..bu ilaçların bir zararı olacagını sanmıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…