2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım banada 12. haftada kız gibi demişti ama söylemedim farzedin değişebilir dedi ve 15+6da kesin erkek dedi pipiyide gösterdi banada 4 boyutluda ve normal ultrasonda bakıyo her seferinde bence 16. haftayı bekle benim içime hep erkek doğuyodu o yüzden hiç alışverişte yapmamıştım allahtan

12. Haftada damı 4 boyutlu ultrasonla bakmıştı doktorun canım?


iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
selam kızlaar dr dan geldim şimdi kız dedi yine bi farklılık yok bizde 19+4 günlüğüz ellerine ayaklarına kalbine detaylı baktı ama öyle söylenen gibi yarım saat sürmedi bi 5 dk felan renkli ultrasonuda yokmuş nasıl özel hastaneyse :/ dudakları bükük gibi duruyo görseniz ayy sewerim ben onuu :)) bide bana kimse 5 aylık hamile gibi değilsin dioo karnım çıkmadı öyle zaten ayva göbekliydim aynı duruyom amaaeen benimde hoşuma gidio kilo almam belki die :p
 
maşallah dıyeyım once,bende bebe yagı suruyordum ancak dun ıtıbarıyle çatladığımı farkettım:KK50:


sanırım vucut yapısıyla alakalı ten esnekliği falan bazıları hiç çatlamıyo bazıları ne sürse çatlıyo.bende bebe yağı kullanıyorum bakalım ne olcak:18:
 
yaaaaaaaaaaaa benim heyecandan kalbim durcak gibi olmuştu..önceden de bişeyler hissediyordum ama emin olamıyordum 4 -5 gündür baya baya tepiniyor... ve gerçekten başka hiç bir mutluluğa benzemiyor..benimde genelde yatıp dinlenirken hareket ediyor ya da ben o zamanlarda hissediyorum özellikle bacaklarımı yüksek bi yere koyup dinlenirken daha net hissettim :KK70: Rabbim dileyen herkese yaşatsın inşallah...

Masallah canim bebislerimize benimki de simdi oturunca daha cok oluyo ozellikle one dogru egilince sikisiyomu artik neyse bi vuruyo duzel diyo bana resmen:nazar: ama cok muthis bi duygu yaa...:emir_bebek:
 
sanırım vucut yapısıyla alakalı ten esnekliği falan bazıları hiç çatlamıyo bazıları ne sürse çatlıyo.bende bebe yağı kullanıyorum bakalım ne olcak:18:

Merhaba ben bebe yağının yanında vazelin kullanıyorum tavsiye ederim belki aranızda kullananlar vardır
 
pastörize olan, ben antalyadayım a.o.ç. nin yok burda da, sek in şişe sütü var onu alıyorum, ama her markanın günlük sütü var, içim, sütaş, yörükoğlu , Bim in dost u :) sek bulamazsam diğerlerinden alıyorum

tamam canım teşekkür ederim..
 
merhaba kızlar pek bi tenha bu gün buralar havaları güzel bulan dışarı çıktı sanırım...........
 
Merabalar bugun kont vardi avcilardaydi erken olunca donuste floryada kahvalti yaptik hava o kadar guzeldiki oglumla cimlerde parkta bi eglendik sormayin sonrada yeni bebisime bisey alayim dedim hic mi bisey bulamaz insan yine ogluma aldim ciktim :) kont de iyi gecti bn cok takiyorum ama dr cok iyi dedi aldigim kiloya bebisimde 163gr 15 cm olmus bugun17+4 deyiz ama bebisim yine 4 5 gun geri cikti artik kesin gec dollenme diyoruz en bastan beri oyle kilo boy iyi dedi hatasina gore ama bn nette baktim 190 diyo sizin kac bana az geldi sanki detayli icin 21. Haftada yaptir dedi bakalim 2 hafta sonrada diger dr a gidicem o ne diyecek artik bu kont den sonrda karar vermem lazim birine
 
gözlerin aydın Allah hayırlı etsin canım

hayırlı olsun canım benim ya çok güzel sağlıcakla kucağımızdada görürüz yavrularımızı inşallah...benim bebekte öyleydi doğunca poposuna vurucam diyorum :) en son gittiğimizde resmen bez bağlar pozisyondaydı bacakları kaldırmış kıçınıda dönmüş marifet gibi :KK70::KK9:

Hayırlı olsun oğluşun canım :KK55: Erkekler yüzsüz oluyorlar, hiç utanma yok, yiğidin malı meydanda ne de olsa :KK9: Ayça'ya özel mesaj at da eklesin tabloya oğluşunu :)
çook teşekkürler kızlar :KK16: hepimizin kuzusu sağlıkla gelsin inşallah...
işin garibi kayınvalideye eşim telefon etti hemen. annene kız de bakalım tepkisi ne olacak dedim.
tepki şu oldu '' git bee, hadi canım sende'' acayip bozuldu, kötü ses tonunu ben aldım eşimin yanından.
o an keşke kızım olsaydı dedim.
Aay canım benim gözün aydın olsun yerim onun kücük pipisini :KK1:bende merak ediyordum seni nasılsın nerelerdesin sen ?
sağol canım benimm..:KK16: doktor bahanesiyle gezdik biraz. çok şükür iyiyim.fazla şikayetim yok şimdilik. bende seni merak ediyorum. son durumları anlat..
oyy oğluş geliyor hee :))
hadi hayırlı olsun cnmm
sen zaten oğlan istiyordun sanırım ALLAH gönlüne göre verdi :KK54:
ben erkek çocuklarıyla iyi anlaşıyorum canım. alt alta üst üste benim küçük yeğenlerle boğuşuyoruz, bi halı üstü oluuur bir yatak üstü olurr :KK9::KK9:
Banane benim kızıma da arkadaş olcak minik sıpan:KK52::KK53:52:

Gözün aydınnn kuzumm
anooyy olur tabiii :KK52: yalnız oğlum sapık olur bana çektiyse sonra dert yanmaa :KK53::KK53::KK53:
 
kızlar cevaplarsanız sevinirim, büyük bi ikilemdeyim çünkü..
şimdi ben iki farklı doktora gidiyorum.
doktorumun biri gynoferon ve decavit yazdı. renginden belli çok soluksun kullanmalısın dedi.
diğeri ben vitaminlere karşıyım dedi ve daha sonraki kontrolllerde bir daha konusunu açmadı. balık yiyemiyorsan balık yağı iç sadece dedi.

şimdi ben hangisinin dediğini uygulayım bilemedim :26:
bu ilaçları kullananlar var mı? kan tahliline göre mi verdi doktorlarınız?
 
X