2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


yok canım korkma bı sıkıntı olmaz bende cok endişelendım doktorum bı sıkıntı olmaz dedi...
 
evet canım dün gitmiştim kesin erkek dedi o kadar net gösterdiki doktor soylemeden ben gordum sallanıyordu resmen çok komıktı ya aklıma geldikçe gülüyorummm yok böyle bi şekilll.....

eee hastane çıkışları boşa gitmedi ozaman:))) hadi hayırlı uğurlu olsun oğluşlarımız
 

ayça 13. haftaya kadar aile sağlığı merkezne bilgi vermen gerekiyor. geç kalmışsın hiç gitmediysen bizim için geç tespit sorun yaratıyor.
 
Hamişler sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı ? Tetanos aşılarınızı oldunuz mu? ben 3 tane ilk gebeliğimde yaptırmıştım 4. yüde geçen hafta yaptırdım bitti? Hem orada bebişin kalp atışlarını da dinleye biliyorsunuz. Göremeseniz de duymak bile çok güzel. Gitmenizi Tavsiye ederim ücretli değil. Ebeler size her konuda biigide veriyor. Ben memnun kaldım. Doktorunuz olsa bile bu güzel bir hizmet faydalanın derim. Kendinize ve bebişlere iyi bakın
 

Sevgili melek_melek geçen ay grip nedeniyle sağlık ocağına gittim, gebelik kaydı açtılar. dediğin gibi çok ilgili ve güleryüzlülerdi. 20.hafta gel tetanos aşısı ol dediler. Dr'um henüz tetanos aşısından bahsetmedi ben de sormayı unuttum, sen yaptirdin mi? yaptirdiysan kaçıncı haftada yaptırdın? tereddütlerim var, şart değilmiş ama iyi de olabilir. ??
 
Ben doktoruma geçen hafta sordum tetanos aşısını aile hekimliğinin görevi dedi herkes hastane koşullarında dogum yapamıyor hala o yüzden yapılıyor dedi ben de yaptirmama gerek yok o zaman deyince ben yaptirma demem yaptirmanda bir sakinca yok dedi
 
Bir anne olarak Berkin elvanın annesine baş salığı diliyorum...
allah sabır versin...
ekmek almaya diye evden çıkan çocuk bir daha eve dönmedi...
bir annenin yazısını paylaşıcam arkadaşalr sizinle...

Bugün 11 Mart 2014. Bundan 270 gün önce, evinden ekmek almaya giderken polisin hedef alarak 14 yaşında başından vurduğu, 15′ine komada giren kara kaşlı, kara gözlü, umudun çocuğu Berkin Elvan’ın uyanmaktan vazgeçtiği gün bugün. Aradaki 9 aylık süreç, o süreç boyunca yaşananlar, öldürülen 7 (şimdi 8)

Bugün 11 Mart 2014. Bundan aylar önce ülkenin en tepesindeki yöneticinin “Polisimiz destan yazdı. Polise emri kim verdi diyorlar? BEN verdim BENNNN!” dediği şiddet sonucunda, aylardır UYAN dediğimiz, DİREN dediğimiz 15 yaşındaki Berkin elimizden alındı bugün.

Bugün 11 Mart 2014. Annesini, ailesini, Berkin’i sevenleri, Berkin’e destek olmak isteyenleri, vurulmasından bir buçuk ay sonra ağlatan, öfkelendiren, çaresizlik içinde ter ter tepindirenler 270 gün sonra onları sonsuz bir çaresizliğe kilitlediler.

Bugün 11 Mart 2014. Aylardır bu süreçte sessiz kalanlar vicdan yarıştırıyorlar, gözünü biat bürümüş, yüreğinin olması gereken yerde 16 kiloluk bir boşluk olan insansılar etrafa kötülükler saçıyorlar, ve bütün bunlara sebep olanlar sanki çocuk kendi eceliyle ölmüş gibi yapıyorlar.

Bugün 11 Mart 2014. Bir daha oğlumu ekmek almaya nasıl göndereceğimi bilmiyorum.

Bugün 11 Mart 2014. “Anne, polisler çocuklara bir şey yapmaz di mi?” diye soran çocuğuma ne yanıt vermem gerektiği hiçbir ebeveynlik kitabında yazmıyor.

Bugün 11 Mart 2014. Artık yoruldum ben. Çocuklarıma bakarken utanmaktan yoruldum. Onlara, kendim anlamlandıramadığım kötülükleri açıklamaya çalışmaktan yoruldum. Çocukları ellerinden alınmış annelerin acısını taşımaktan yoruldum. Bu acıyı uzaktan taşıyor olmanın, uzaktan taşıyor olmama rağmen bu kadar yorulmanın verdiği suçluluk duygusuyla başa çıkamamaktan bitap düştüm.

Bugün 11 Mart 2014. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı, sözün bitip tükenip yine de hiçbir şeye derman olmadığı günlerden biri…

Bugün 11 Mart 2014. Berkin Elvan artık yok.
 
kızlar bebişlere neler aldınız.. cicilerini paylaşın bizde görüp fikrimiz olsun :)




ben henüz sadece yeni anne olmuş bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Butikbebe'de kampanyaya giren Thermoform diye doğal ürünler yapan ithal bi markadan ikili tulum aldim kişlik.(6-9 aylık aldım) arkadaşımın bebeğinde egzama olduğundan doğal ürünleri tercih etmeye çalişiyor. ben de fiyatini uygun bulunca aldım. Bambu ağacından üretilmiş doğal ürünler. yine kampanyaya girerse yazlık almayı düşünüyorm.
 
kızlaarrr grip oluyorum galiba baş ağrısı halsizlik çok fenayım ve sinüslerim dolmuş sanırım çok ağrı yapıyor...:2::2::2::2:

grip için bitkisel önerileri olan varsa paylaşabilirmi çok tşkler.....:2::2::2::2:
 

ballı limonlu zencefil
harika

bugün de benim burnum kanadı
 
iyiyiz efenim

inşallah siz de iyisinidir :)


bu arada indirimlerden nasıl haberiniz oluyor???????????????????

bütün bebek mağazalarına üye oldum maile atıyorlar indirimler o şekilde haberim oluyor benim...

canım bide ballı limonlu zencefil ölçulerı nasıldır ne kadarı makbul olur acaba:26:
 
Kizlarrrr basim catliyorr gecmiyorda gecmiyor ben napicam dun aksam artik dayanamadim parol ictim ama yine de sabah vardi agrim su saat kadar bekledim yok gecmio bi tane daha ictim napim biliyorum ki bi haftada sabretsem ilacsiz geçmiyor paroldan bise olmaz dmi???
 

geçmiş olsun canım, parol ve minoset'i içebilirsin, inşallah geçer çabucak
 
bütün bebek mağazalarına üye oldum maile atıyorlar indirimler o şekilde haberim oluyor benim...

canım bide ballı limonlu zencefil ölçulerı nasıldır ne kadarı makbul olur acaba:26:

walla ben kendime yaparken 2 tane kök zencefil atıyorum kaynamış suya..biraz bekletiyorum 1 dakika falan
sonra limon ve bal koyuyorum keyfime göre
bu kadar :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…