2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


ben de annelik güdülerime güveniyorum artık yanıltmazlar inşallah :)
 
ben erzurumluyum aslen.. bizim mahallede bir adam vardı çocuklar ilk doğduğunda alır karın içine sokar çıkarırdı bir kaç kere... ve onun çocukları elma yanaklı gayet sağlıklı çocuklardı..

evet ben çok hassas olduğum için eşim bu konuda bana çok konuşma yapıyor... böyle bi sürü örnekler veriyor..bende kendimi iyi bir anne olmak iiçin hazırlamaya çalışıyorum ama sanırım yine hassas olurum ::
 
çocukların hepside turp gibiydi :))) demekki çok koruyucu olmamak lazım :))))

ilk olanlar düşünsün ben yazın bahçeye koycam leğeni takacam hortumu çocukların üzerine dökücem dalini koca süngerler yıkama yağlama :))
ne yapalım hepsine özel muamele nerde :) sonrada ellerine verecem meyvelere üzerlerine akıta akıta yesinler kızım kardeşini iyi besler hatta boş bıraksam oyuncak bebeklerine makyaj yaparken gözlerini yamulttuğu gb bebeğe dener makyajı iki günde uyanık bişey yapar kardeşini bebekte ne yapsın canını kurtaracak diye amma uyanık olur.... ıyyy allah korusun ya şaka bir yana ben nası koruyacağım bakalım koca bebekten küçük bebeği
 

bu kadar hassasken hastalıktan zor koruyoruz ya bizimkiler doğuşta dayanaksız, ki kendimde öyleyim sabah uykudan kalkınca sırtıma bişey almasam hapşurup aksırık. o youtubede gösterilenler vs anneler kendileri bile doğal ortaöda yetişmiş bebekler öyle biz herşeny hormonla bebeklerimizde aynı devm ediyor.

aynen öyle tıkanık burunla uyumak çok zor.. bide sanki hiç dinlenmiyorsun .. baş ağrısı ağızda kurumada cabası

bende de var akşam yattığım gb burun tıkanıklığı başlıyor ve felaket baş ağrısı mecbur ağız açık uyuyuncada boğaz kuruluğu ağızda acı tat ve sabahları boğaz ağrısı.

ben de annelik güdülerime güveniyorum artık yanıltmazlar inşallah :)

güven canım güven inan aldığımız çoğu şeyi ilk zaman yeni merak kullanacağız sonra el alışkanlığı onlara ihtiyaç duymayacağız yada üşeneceğiz kullanamaya
 
Son düzenleme:

ha ahaa haaa :))) bir elde domates bir elde ekmek:)) ne yerdik çocukken hemde ne tatlıydı :))) merak etme yaş farkı az yaa kardeş kıskançlığı yaşamazsın en azından ama tabi uzaktanda olsa bi gözün onları izlemesi lazım
 

böyle giderse doktor yardım et bana diycemm
 
evet hormonlu besleniyoruz hava kirli su kirli hiç bir şey doğal değil...
 

canım en iyi ıslak mendiller benim bildiğim prima Premium care nin ıslak mendili ve nıvea babay lacivert olan kremli olduğu için pişik yapmıyor ama sen yinede araştır istersen ben bunları kullanırım.
 

hiç olmuyor canım sen öyle san daha şimdiden anne bebiii diyor uzatarak öpüyor karnımı sonra eliyle değil nerden akıl ediyorsa dirseğiyle vuruyor karnıma kardeşin ağladı ama üzüldü diyorum. hiç umursamadan arkasını dönüp gdyr giderken burun kıvırma ve göz kısma hareketini bir görseniz sanki kuma geliyor :)
 
canım en iyi ıslak mendiller benim bildiğim prima Premium care nin ıslak mendili ve nıvea babay lacivert olan kremli olduğu için pişik yapmıyor ama sen yinede araştır istersen ben bunları kullanırım.

YAZIN HAMİLELİĞİN ZORLUĞUNU YAŞAYACAĞIA AMA ağustos başı doğum yapanlar bebek kaka yaptıkça hemen banyoda belden aşağı yıkama rahatlığınıda yaşayacak hassas zamanlarında en azından 1 ay kadar pişiksiz kurtaracağız
 
evet yıkamak çok önemli tabi veya sürekli yıkayamayanlar için bir kaba ılık su koyup pamukla temizlemek de iyi oluyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…