2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet aslında bu şekilde söyleyebilirim.
bi de benim ilk bebeğim olacağı için belki ikinci bebeğede kullanırsam diye hepsi kullanışlı şeyler olsun istiyorum.
insan ilk gözağrına kendi içine sinenleri kullanmak istiyor. yoksa nankörlük yapmıyorum yani :KK9:

haklısın tabi bende bebişime alacağım şeylere kendim karar vermek isterim başkaları hediye alacaksa bile bana sormalı nasıl bişey istediğimi bide şu var.Benim 5 tane yiğenim var ve birine 3 sene ben baktım ablam çalışıyordu bakıcı bulamadılar kıyamadık ben işten ayrıldım ve 3 sene onu ben büyüttüm hemde henüz bebekti en zor günleriydi yani oyüzden tecrübeliyim bu konuda.Bebek arabası deyip geçmeyin bebeğinizle beraber zamanınızın çoğu bebek arabasıyla geçecek sürekli kullanacağınız bişey ve eğer kıytırıp tekerleri dönmeyen dönse bile biri sağa öteki sola giden bişey alırsanız yolda süremezsiniz o arabayı gitmiyor eziyet haline geliyor ve sonra bizim yaptığımız gibi onu kenara kaldırıp yenisini almak zorunda kalırsınız oyüzden almışken 1 kere alın kullanışlı olsun
 
Hımmm.. Söylesen bence de ayıp olmaz. Bizim evde kardeşlerimle aramızdaki doğum günü hediyesi bile sipariş alınırdı. Masrafa girip istemediği, kullanmadığı bişey alınacağına herkes en çok istediğini kendi bilir diye hala sorarım her doğum günlerinde ne istiyosunuz diye. Ama aranızda olan samimiyete de bağlı biraz bu durum. Yanlış anlayacağını düşünüyosan sonra alırsın, herşeyde bi hayır vardır, üzme canını :)

çok sıkı fıkı değiliz ama saygı çerçevesinde konuşuruz hep.
zaten park yatak içinde marka vermiş internetten bi bakın onu almayı düşünüyorum diye.
anlayışlıdır,belki söyleyebilirim sen zahmet etme abla biz araştırmıştık kullanışlısını bulduk diye.
bakalım artık kısmet. çokta takmıyorum tabi neticede gönlünden geçmiş bizi bi yükten kurtarıyo :KK17:
 
Erkek :) Bende başlayayım yavaş yavaş diyorum ama karar vermek o kadar zor ki ilk bebek olunca. Yani daha önce hiç bebek giydirmemişsin bişey görüyosun yakışır mı olur mu, kaç aylığını alsam daha sonra mı giyse bunu derken hep kalıyo bişeyler. Tabi tatlı düşünceler bunlar ama ben çok ince eleyip sık dokuyorum sanırım :) O kadar şeyin içinde karar veripte ilk alacağım şey ne olacak acaba kendim bile merak ediyorum. İnşallah yakında sende öğrenirsin cinsiyetini, çok güzel bişey:)

ahaha aynı ben inanki. elime alıp bırakıyorum olur mu olmaz mı ne zaman giyer bedeni nasıl diye :KK1:
oğluşun sağlıcakla doğsun inşallah :nazar::nazar::KK55:
 
çok sıkı fıkı değiliz ama saygı çerçevesinde konuşuruz hep.
zaten park yatak içinde marka vermiş internetten bi bakın onu almayı düşünüyorum diye.
anlayışlıdır,belki söyleyebilirim sen zahmet etme abla biz araştırmıştık kullanışlısını bulduk diye.
bakalım artık kısmet. çokta takmıyorum tabi neticede gönlünden geçmiş bizi bi yükten kurtarıyo :KK17:
dur abla park yatağın markasını kadınlar kulübündeki arkadaşlarıma bi soruyum da ona göre al deseydin puhahah:KK9::KK9::KK9::KK9:
 
anaokulunda ne iş yapıyorsun? Ben henüz ihtiyaç listesi hazırlamadım çünkü cinsiyetini bilmiyorum ama öğrenince hemen başlıycam inşallah yavaş yavaş sindire sindire alıcam kuzuma herbirşeyini...:) sende aldıkça paylaşırsan sevinirim bizde fikir ediniriz..

ahlaki eğitim veren anaokulunda idareci olarak çalışıyorum... Ben liste yaptım ama daha henüz almadım. Ankarada acity nin yanın da babymall açıldı ordan alacağım inşaallah
 
ne çabuk öğrenmişsin maşallah.. ben hala bilmiyorum... bu arada istersen netleştir. erkek deyipte sonra kız olmasın benim yeğenim gibi :)))

Genital çıkıntıyı gözümle gördüm ultrasonda.. Bi ara da o alana baya ilgiliydim, bi başlangıç orda yapmıştım diyebilirim.:) Nasip olmadı devam etmek. Erkek :)
 
canım hoş geldin aramıza bebeğin de hayırlı olsun gözün aydın sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah inşallah.hazırlıkları yavaş
yavaş yapanlar var ama henüz erken çok fazla bişey alan olmadı sanırım

teşekkür ederim. Bende yavaş yavaş almak isiyorum. O yüzden eksikleri tamamlamak adına size sordum...
 
vuhuhu hemen kopyalıyorum :KK9::KK9::KK9::KK9:
sen çok hazırlıklısın maşallah her şeyin adresini bulmuşsun :KK1:
canım sorma ya can sıkıntısından nete sardım iyice:))):KK14::KK14:kendimi biraz daha geliştirebilsem cinsiyeti kendim öğrenicem o derece yani:KK1::KK1::KK1:gerçi bi nub teorisi diye bişey keşfettim ama bakalım doğru çıkıyo diyolar araştırmam lazım biraz daha:)))))))):KK52::KK52:
 
hoşgeldin canım
benim abimdee nallıhanda görev yapıyor. Ankaralıyım zaten :21:
Oğluşuna hayırla sağlıkla kavuşun inşallah
ben henüz liste hazırlamadım ama kafamda hep o var. Tabi ne alınacağını bilemediğim hazırlamadım yoksa yazarım sabırsızım

bende öyle çok sabırsızım biran önce almak istiyorummmm....
 
bu benim ilk bebeğim , alacaklarımada eşiminde fikrini alarak kendim karar verdim. 2 yeğenim var onlara alınanlara şahit oldum şimdiye kadar zaten iyiki almışım dedikleri keşke almasaydım dediklerine dikkat ettim. biraz o yönlendirdi beni birazda internetten araştırdım. şuana kadar otokoltuğu, baston bebek arabası ve ateş ölçer aldım. haftaya cinsiyetini öğrenebilirsek inşallah o zaman kıyafet vs alışverişine başlıycam. ama şuan radar gibiyim:))) ne iyi ne kötü araştırıp duruyorum :)))

Eşim sen ne beğenirsen al diyo ben de beğenemiyorum işte :)
 
X