- 30 Mayıs 2022
- 1.454
- 2.025
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.121
Devletin cihazları daha mı iyi acaba bilmiyorum.Devlete mi gitmeli özele misat 7 ağustos kuzum 8 haftayı geçmiş olması gerekiyor. senin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devletin cihazları daha mı iyi acaba bilmiyorum.Devlete mi gitmeli özele misat 7 ağustos kuzum 8 haftayı geçmiş olması gerekiyor. senin ?
benim durumum da aynı 2 hafta geriden özel dr a göreBenim 18 Ağustos 7+1 deyim.Bende
aklıma gelen ilk önce keseyi görüyorlar ilk onu söylüyorlar bize sonra bebek geliştikçe tarihi mi değiştiriyorlar acaba bilemedim ben deDevletin cihazları daha mı iyi acaba bilmiyorum.Devlete mi gitmeli özele mi
Şu an 17 hafta kuzum sanırsam ya 10 ya 11. Haftada yaptırmış üzerinden geçen zamanı vurgulamak için şu anki haftasını söyledimEvet aynı o zaman.. ben 10. Haftada yaptırmıştım 17 hafta geç değil mi sanki?
Yani bende bilmiyorum kuzum.Fark neye göre neyi hesapliyorlar hiç anlamadım.Neyse inşallah bilen biri aydınlatır bizi.Sana geç döllenme olabilir dedi mi doktoraklıma gelen ilk önce keseyi görüyorlar ilk onu söylüyorlar bize sonra bebek geliştikçe tarihi mi değiştiriyorlar acaba bilemedim ben de
Evet kuzum kendimkiyle beraber güncelledimAaa yazmışsın canım şimdi gördüm
1 hafta geç dedi ama verdiği gün 2 hafta geç olduğunu söylüyor ki anlamış değilimYani bende bilmiyorum kuzum.Fark neye göre neyi hesapliyorlar hiç anlamadım.Neyse inşallah bilen biri aydınlatır bizi.Sana geç döllenme olabilir dedi mi doktor
Benim dün akşam başladı, sabah akşam 200 mg fitil olarak almamı söyledi. Kanama alanı yok dedi. Hala ara ara devam ediyor. Sizde durum nasıl?Ben
Benim bugün 3. Gün sabah akşam progestan önermişti çok çok azaldı bugün kontrole gidicem herhangi bir kanama alanı var mı yok my görmek için
bu arada canım listeye beni de ekler misin ?Evet kuzum kendimkiyle beraber güncelledim
Aynı durumu yaşadım, bana da aynı şeyleri söyledi. Çok yoğun değil fakat hala geliyor. Çok endişe ediyorum. Yarın işe gitmem gerek iznim bitti, korkuyorum birazBugün çok fazla kanama yaşadım hemen hastaneye gittim kanama alanı yok çok şükür bebeğim de yerinde ama neden olduğunu bilmiyoruz doktor bazı gebeliklerde olur dedi ama akıl tutulması yaşıyorum resmen istirahat edip kanamanın kesilmesini bekleyeceğim Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım
Benim devlette özele göre 2 gün önde görünüyor. Son adet tarihime göre 9 olması gerek ama geç döllenmeden dolayı 8. Haftada görünüyor.Devletin cihazları daha mı iyi acaba bilmiyorum.Devlete mi gitmeli özele mi
Mervos fetal dna hepsine baktigi icin onlara gerek kalmiyor belki ayrintili ultrason yaptirabilirsinNe güzel kuzum ben de fetal dna yaptıracağım ama daha konuşmadım doktorumla onu yapınca ikili tarama üçlü tarama falan yapmayız ya değil mi
Hiç bilmiyorum.İlk gebeliğim tecrübem sıfır.Benim tam 2 hafta geride.Siz kalp atışını kaçıncı haftada duydunuzBenim devlette özele göre 2 gün önde görünüyor. Son adet tarihime göre 9 olması gerek ama geç döllenmeden dolayı 8. Haftada görünüyor.
Cihazdan cihaza fark ediyor mu ki acaba?
Ben ilk değerim 18 çıktı doktor başlattı progestana ondan sonra ölçmedim hiç amaProgesteron düşüklüğü için Progestan 200 mg hap kullanan var mı? 6+0 dayım progesteronum düşüyor.
Beynim yandı1 hafta geç dedi ama verdiği gün 2 hafta geç olduğunu söylüyor ki anlamış değilim
Evet ben de öyle yapmayı planlıyorum kuzum bir araştırayım Antep’te hangi firmalar oluyor falanMervos fetal dna hepsine baktigi icin onlara gerek kalmiyor belki ayrintili ultrason yaptirabilirsin
Ben istanbuldayim 10 haftalik yapiyolar 380 euroHala araştırıyorum kuzum da arkadaşım 17 haftalık 11 bin tl ye yapmışlar dolar bazlı ödemişler aynı
Hangi firma kuzum, sanırım 11 haftalık yapılsa daha iyi diyorlar doğru mudur acabaBen istanbuldayim 10 haftalik yapiyolar 380 euro