2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkurler canım bılmıyorum ınsallah dedıgın gıbı olur senın mıde bulan
tın yokmu canım

tatlım sabah bulantılarım oluyor
bide yemek kokusuna dayanamıyorum asla mutfağa giremiyorum
genel de yemek yapamıyorum çok zor oluyor
ama çözümü fırında yemek yaparak buldum :)) o bi kademe daha iyi
zaten pazar günü ailemin yanına izmir e gitçem 10 günlüğüne orda hiç yapmam
ama ben de de inanılmaz halsizlik var hep yatmak istiyorum
sakız çiğnemek iyi geliyor bulantım olunca bide sade soda deneyebilirsin sen de canım..
 
xnm nerede oturuyorsun, benım doktorun ultrason renklı ve 4 boyutlu, eğer anadolu yakası istanbuldaysan tavsıye edıyımm

Gebze'de oturuyorum... Hatta yatiyorum :))))
Burda bi hastaneye ulastim nihayet anam kiz nasil tersledi beni ya dr.unuz soylemeden giremezmisim pehhh
agzimi bozdurcaklar hamis hamis yaa babasida bi taraftan baski yapiyo ogrendimde sakliyorum saniyo adam yaa
iddiaya girdikya kiz istiyo beyfendi annesinin adini koycak tabi :))))
Yarin yemek ismarliyorsun bana dmi diyo
Ama ben erkek hissediyorum ya valla
 
 

bazı doktorlar malesef o konuda çok uyuz oluyorlar nazar değmesin de benimki öyle şeker ki ben sormadan o söylüyor çoğu şeyi .. belki doktor değiştirsen daha ilgili bi doktor bulsan daha rahat eder misin
 
tabi kide çıktığım zaman buradan en ayrıntısına kadar sana anlatırım açıkçası bende çok merak ediyorum birde pinokyomu çok özledim :) bir önce pazartesi gelse de gidip onu görsem :):)

şu makinalardan eve alsak da her sabah görebilsek keşkee :)) allahım gözümün önünden gitmiyor o pıt pıt atan kalp.. kolları bacaklarıı :)))
 

Canım Amniyosentez sıvı alımı çok tehlikeli. Bu testi yaptıranlarnı çoğu bebeğini kaybediyor çünkü bebeğin bulunduğu keseden su alınıyor. Kese delindiğinden dolayı erken suyun gelme ihtimali oldukça yüksek ki zaten çoğu bu şekilde bebeği kaybediyor. Benim fikrim tahliller kötü çıktığında amniyosentez yaptırmam bebeğimi asla aldırmam diyenlerin bu ikili be üçlü testi yaptırmaları çok gereksiz. Bunlar tarama testleri kesin sonuç veren testler değil.
 

ben de çok duydum detaylı fatura isteyince hemen çark edip paranın bir kısmını iade edeni.. medipolde de oluyor hatta bu ama doktorumu o kadar çok seviyorum ki sıkıntı çıkarmasınlar diye pek bişey demiyorum ama doğumdan hemen önce konuşup önceden fiyat belirlemeyi düşünüyorum son dk sürprizi istemiyorum.. amniyosentez için de benim doktorum çok iyi konuşmadı. mümkün olduğu kadar yapmıyoruz dedi malesef tehlikesi varmış
 

Gebzede oturuyorsanda yakın aslında kadıköy şifa ataşehirde benım doktorum.
inşallah allah gönlünüze göre verir cnm, b,zde de tam tersi , benımkı de erkek diyor başka bir sey demiyor.
benım gönlum kızdan yana aman sağlıklı olsunlar da ilk çocuk benımkı hııç farketmez.
isim telaşesi olucak daha çok işimiz var
 
amin amin wallah hergün bakıyorum resmine :) düngece çok duygusaldım hem konuşuyordum onla hem ağlamaya başladım :S

ah bu hormonlar ben de ağlıyorum ama herşeye sanki etimden et koparmışlar gibi eşim çok gülüyor bu halime bugün ekranda gördüğümde ağlıcaktım da dedim sakin ol ece şimdi doya doya bak :)
 
ah bu hormonlar ben de ağlıyorum ama herşeye sanki etimden et koparmışlar gibi eşim çok gülüyor bu halime bugün ekranda gördüğümde ağlıcaktım da dedim sakin ol ece şimdi doya doya bak :)

:):) aynen ah şu hormanlar :):) ben bezen eşime acıyorum adamcağız beni nasıl memnun edeceğini şaşırıyor 3 ayımız bittikten sonra biraz daha hormonlarımız düzeliyormuş ben birde bir önce hareketlerini hissetmek istiyorum herkes çok farklı bir duygu oduğunu söylüyor bu arada seninki cinsiyeti ne zaman beli olacakmış hiç söyledi mi ?
 

yarın sabahtan kontrolüm var belki söyler,senin bulantıların devam ediyormu,nasıl geçiyo?
 

ben de çok istiyorum ama ilk gebelikte biraz geç anlaşılıyormuş hareketleri genelde :) benim cinsiyet için bi dahaki randevum 18 şubatta çok çok zor ihtimal pek sanmıyorum dedi ama marttaki randevumda görünürmüş. yine de bi ümit belki 18 şubatta öğrenebilirim :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…