- 25 Haziran 2024
- 597
- 1.811
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #12.761
Günaydın ben de doktoruma çatlak kremi sorduğumda bana tamamen genetik olduğunu söyledi . Kremler vücudun yapısını değiştirmez sadece nemlendirici sürsen yeter dedi. Ben de iyi bir nemlendirici arayışındayım henüz ben de hiç birşey sürmedimDsha hiç krem yağ hiçbişey sürmeyen benzorunlu rutinleri hiç sevmediğim için zoruma gidiyor,şimdi kalkıp hindistan cevizi yagı sürücem.ben hiç rüya görmezdim böyle bişey yok bi sra ajda pekkanı bıle gördüm bugun ruyamda ahahahaböylesine sacma sapan rüyalar sürekli iş yerini görmem garip garip rüyalar ilginç gerçekten rüya kanalları açıldı sanırımgünaydın kuzular herkese
Bugun tartı gunumuz bılıyosunuuuz tartıldımm ve halaaa 74 kıloyuuummantı makarna yemedım oysakı ve beslenmeme coook dıkkat ettım bu hafta 17. Haftaya +3 kilo,yanaklarım tombıslestı ınsallah kılo almadan bu surecı tamamlarız sevgılı arkadaslarımfit mama olarak doğurruz şişmeden
Kızlar günaydın ben de çıktım tartıya 18. Hafta içinden +1le ben de buradayım hiç almasam iyiydi ama yapacak birşey yok. 18 haftada toplam beş kilo aldım benGünaydın canımmm
17.hafta +1bucuk kilo
Fit mama kulübünden selamlar