Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Off çıldırcam asla uyuyamıyorum ben ya hamile kaldigimdan beri aynıyım bugün hic uyuyamadım sol bacagim huzursuz bacak sendromu var deli etti beni yaa 😭😭😭
Yatarken magnezyum içiyor musun? O baya rahatlatıyor aslında. Bi de çok kriz zamanlarında ayakta parmak ucuna çıkıp inerek ağrıyan kaslarda kan dolaşımını artırıyorum ben. Bi de sabun koyuyorum yatağa. Tüm tuşlara basmak zorunda kalıyor insan öyle bir illet bu ya

Ben araştırıp bunu aldım. Güvenlik anlamında iyi bir marka almak istiyordum, Motorola güven verdi. Biraz ekranı büyük bir de telefondan değil ekrandan takip edebileceğim marka model olarak bunu beğendim. Daha iyisi ve bir tık daha uygun fiyatlısı var, ihtiyaca göre karar verilebilir. Evde denedik beğendik uzun süreli kullanımı bilemiyorum tabi :)
Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası
Hubble Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası - ebebek
Teşekkür ederimm 🥰

Momworld sitesinde ilk alışverişe %15 indirim varmış. Hemen kaptım stokkelerimi 🤣 mama aparatı bedavaya geldi indirimle. Ben zengin hissedemedim bebem zengin hisseder artık fjfjfjf sefam olsun oğluşuma anası neden para kazanıyor başkaları yesin diye değil

Eki Görüntüle 3484696
Çok güzel gerçekten güle güle kullanın siz zenginler zengin gülüşüyle gülerek kullanın 😂

Bana da bu nevresim takimi hediye geldi , tam da alacaktim cok guzel oldu. 😀

Ay ne tatlıymış. Anacım bana bir çöp bile hediye gelmedi 3. Cocuk olunca heralde bu kadın habire doguruyor bununla mı ugrascaz diyolla sanırım😂 en yakınlarımdan bile bir sey soran alan olmadı neyse canları sağolsun. Ben ahsap anne yanı alıcam onun yatak koruyucu ve uyku seti hediyesi var onun dışında carsaf ve yastık takımı alıcam 1-2 tane. Nevresim takımı yorgana gecince alayım diyorum.

Ay kızlar bebişlerine oda yapacaklar su tablolara baksanıza cok güzeller 😍

Eklentiler

• IMG_1593.png
    IMG_1593.png
    277 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_1592.png
    IMG_1592.png
    366,8 KB · Görüntüleme: 28
canım ben hep sleepy natural kullandım. ara sıra taşma oluyor ama bu kaçınılmaz gibi. önemli olan çiş dolmadan değiştirmek bence. fazla bekletirsek her bez taşırır zaten. prizma da bu kadar taşırmıyorsa kimyasalı fazla basmıştır diye bilimsel bi açıklama yapayım 😂
Bio Natürel ve Natürel farklı mı canım? Yani içerik olarak. Ben bio natürel aldım ama natürel de mi alayım?

Hicbir fikrim yok inanir misin arastiricam biraz ama arkadasim motorola kullaniyordu cok memnundu. Ben ekranli istiyorum aslinda telefonumu kitlemiyim evde ozellikle ekrandan bakayim gibi. Ama biraz arastirmak lazim . Esim ben hallederim dedi IT ci ama henuz bir girisimi yok🤣 alanlar yazarlarsa cok makbule gecer.
Biz şundan aldık canım henüz gelmedi. Gelince kurulum yaparsak yazarım yorumları.

Xiaomi Smart Kamera C300 - 360° 1296P 2k - 2023 Versiyon Akıllı Kamera (Xiaomi Türkiye Garantili)

Canım ben sleepy ve minies kullanmıştım kızımda. Yine sleepy alırım. Sizdiriyor diyorlar o konu bi muallakta deneyip göreceğim. Onun dışında şu an molfix , baby turco ve goondan da memnun olan arkadaşlarım var. Bu arada neden 2 numara? Kucuklerinden bi 1 numara da al bence.
Ya ben 3-6 kiloyu görünce bebek de iri olacak gibi olduğundan direkt 2 numara aldım. Yenidoğan çok küçük oluyor falan diyenler olmuştu. Ama bir tanesini de molfixin yenidoğan 1 numarasından alacağım canım.

Bende şeker yükleme testinde çıkmadı ama açlık şekerim üst sınırlarda seyrediyor, tokluk şekerim genelde normal. 27+4te 1282gr 28+3te 1600gr çıktı bizim tosuncuk da. Yanlış ölçmüş olma ihtimali olabilir mi? Umarım açlık şekerimle bağlantılı değildir ya. Of bilmiyorum. Şekerim varmış gibi cihazla kontrol ediyorum sürekli ama diyet yapamıyorum pek. Sadece hareketimi baya arttırdım. Kilo almıyorum bu ara ama karnım fena büyüyor.
Kilo olarak aşağı yukarı aynılar bizimkiler o zaman canım. Yanılma payları illa ki olabilir bu da göbek çevresini bir şeyle çarpılarak hesaplanıyor sanırım sonuçta nereden nereye ölçtüğü bile fark eder yani. Bir sonraki ay daha net anlarız. Bu arada 32 haftalık arkadaşım da 2.5 kilodaymış şu an bebeği. Bu durumda o da fazla gibi değil mi doğuma 8 hafta kala? Ama ona da öyle bir şey dememişler. Ben de diyete asla dikkat edemiyorum ya. Çok da korkutmadılar diye şekerden yana herhalde ☹😒

X