2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


İcini rahat tutmaya çalış canım inşallah güzel haberlerle dönersin baya bügmüş beybin maşallah
Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah saglıkla kavuşalım evlatlarımıza
 
kızlar benı ikili test için 13+0 da çağırdı. geç diilmi ki. herkes daha erken gidiyor gibi sanki

merhaba Derinsu günlerimiz çok yakın bende az önce geldim dr dan benimkide 12.13+0 da çağırdı ikili test için yani şubat 3 ve sonrası bir gün dedi.demek ki 12 ve 13 te yapılıyor bu test.
 

Kızamıkçık Ab IgG POZİTiF
Kızamıkçık Ab IgM NEGATİF
CMV Ab IgG POZİTİF
CMV Ab IgM NEGATİF

Diğerler bulaşıcı hastalıklar negatif çıkmış. İnşallah güzel şeyler duyarız. Şimdi diğer doktoruma mail attım bakalım o ne diyecek..
 
şimdi bide cinsiyet heyecanımız başlayacak desene ,ne geçiyor içinden kız ? erkek ?

valla benim içimden hiçbir şey geçmiyor, sadece sağlıklı olsun istiyorum. ilk çocuk olduğu için kız da erkek de olsa mutlu olcam :) ama çevremdekiler genelde erkek diyorlar, hayırlısı bakalım :) senin var mı içinden geçen?
 
via hospitale giden veya orada doğum yapmış tanıdığı olan var mı arkadaşlar . doğum yönlendirmeleri nasıl acaba normalden mi yoksa sezryan dan yana mı :s o hastanede doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz.
 
canım senin sonuçlarına göre kızamıkçığa bağışıklığın var ve şu an kanında aktif halde bir virüs yok görünüyor zaten.Çünkü ıgg pozitif çıkmış ıgm negatif çıkmış senin.Ama benim ıgg de ıgm de ikisi de pozitif çıktı çok ilginç bir şekilde ve aşım olmasına rağmenofffffff ölücem stresten
 

Ya dur şimdi öyle kötü şeyleri alma ağzına. Nerde yaptırdın tahlilini. Belki tekrarlatır tahlilini. Bir tanıdıgım şuan 3 aylık hamile sağlık ocagında yaptırdıgı tahlilde hiv virüsü çıktı. Sonra gitti özele tekrarladılar tahlilini ve hiçbirşey çıkmadı. İyi düşün iyi olsun. Gitsen doktora yada arasan sorsan olmazmıki
 

saol cnm şimdi aradım sordum. 14+ olmaması gerekirimiş. benımkı son hafta oluyor neyyse:)

merhaba Derinsu günlerimiz çok yakın bende az önce geldim dr dan benimkide 12.13+0 da çağırdı ikili test için yani şubat 3 ve sonrası bir gün dedi.demek ki 12 ve 13 te yapılıyor bu test.

cnm saol inşallah tertemiz çıkar testlerimiz

11-14.haftalar arasında bakılıyor canım, geç değil merak etme :)

saol cnm dokrottum öncesinde tatildeymiş belkı o yuzden son haftaya kaldım. ama kurtarıyor evet ..
 
canım geçen hafta çarşamba günü önce gazi hastanesinde yaptırdım bu testi sonra özel medicana hastanesinde yaptırdım ikisinde de aynı çıktı ıgm de ıgg de pozitif çıkıyor.Oyüzden avidite testi istediler.Ben tam 1 yıl önce korunmayı bırakıp gebe kalmaya karar verdiğim için kızamıkçık aşısı yaptırmıştım.Normalde bağışıklığım var kötü bir şey çıkmaması lazım Allah korusun bu testin sonucu da haftada sadece 1 gün çalışıldığı için perşembe günü çıkacak.Düşün halimi bırak günleri saatler geçmek bilmiyor.
 
Guzel sonuclarla gelelim insallah canim.. dogum tarihlerine de takilma canim benim adete gore 3.08 sonra 7ci haftadaki iltrason sonucuna gore 5.08 ve 2 3hafta onceki ultrasona gore de 08.08 yarinki detayli ultrason da 15.08der herhaldeee
kızlar merhabaa bişey sormak istiyorummm yaaa benim göğüs ağrılarım çok azaldı normal mi ya 9+2 olduk korkmaya başladım lütfen tecrübeli arkadaşlarım bişey söyleyin
korkma arkadasim ben de 9.haftadan sonra var olan 2 3belirtimin kesildigini gorup endiselenmistim hatta emin halde bisey oldu diyordum sonra ultrasonda bebisimi gorunce rahatladim ve sonra oyrendim ki bu haftalardan sonra beliryi deyise biliyor evet degisti bende onlar kesildi simdi de karnimda agrilar batmalar hafif sancilar oluyoo.rahim buyumesindendir diye rahatlatiyorum kendimi.yarin insallah gorurum bebisimin iyi oldugunu.

sercem cok az giriyosun canim ozlettin kendiniii
dua eficem senin icin insallah Allahin izniyle rahat tamamlarsin yolculugunuuu...Allahim korusun miniklerimizi...

Ultrason farki o...hic takilma bence bak ben her girdiyimde 3gun geriden rakam veriyo ama hic takmiyorum..en onemlisi haftalarca geride olmamasi bebisler iyi Allahin izniyleeeee
Guzel haberlerle donersin insallahhhh
Allahim bu mutlulugu daim etsin insallah.ne guzel duygudur masallahhh bebise ben yarin ac gitmek zorundayim kan tahlili yaptiricagim icin e o zaman bebusim udlumu olucak haraketlerini ben goremiycekmiyim:26:
herkese günaydın bebişlerimizle sağlklı mutlu bir hafta geçirelim inş.Ben de şimdi geldim meleğimi gördüm çok şükür Allahım şu ultrason cihazı evde de olsa ne güzel olurdu dimi ama ?
Gozun aydin arkadasim daridi bizlere insallah...
 
Bir kac aksamdir yattigimda carpintim oluyor kizlar, uykuya dalana kadar mahvediyor beni, basimda bile nabzimin attigini hissediyorum. Sizde de oluyor mu? Vucut normalden fazla kan pompalarmis diye okumustum ama bu baya rahatsiz edici oluyor

Günaydın canım, bende de ara ara oluyor böyle 10 kat merdiven çıkmış gibi nefes nefese kalıyorum. Doktoruma söyledim kalp normalden daha fazla kan pompaladığı için arada hissetmemiz normalmiş. Doktorum bu ara biraz tuzlu yiyebilirsin dedi, aynı zamanda tansiyonumda düşüyor bu durumda çünkü. Dün gece tansiyonum 7.00 4.56 dı. Sende böyle hissettiğin zamanlarda mümkünse bir öçl istersen tansiyonunu.
 
Allahim bu mutlulugu daim etsin insallah.ne guzel duygudur masallahhh bebise ben yarin ac gitmek zorundayim kan tahlili yaptiricagim icin e o zaman bebusim udlumu olucak haraketlerini ben goremiycekmiyim:26:

:

inşallah görürsün cnm tok oluca daha hareketlı oluyorlarmış. benı 2li testte geleceğin gün de mutlaka tok ol dedı.
ama illaki hareket eder cnm ya
 
günaydın arkadaşlar doktorlarınız sizi 7. haftadan sonra tekrar çağırdı mı beni çağırmadı bir ay sonra gel dedi ben zaten doktorumu değiştirdim. 11+5 günlükken gideceğim. 7. haftada sadece kalp çırpıntısı gibi birşey gördüm acaba sağlıklı mı çok merak ediyorum.gelişimi nasıl inşallah bir sorun çıkmaz:18:
 

ben de yattığım yerde koşuyorum sanki, nefes nefeseyim. dediğin gibi muhtemelen tansiyonum düşmüştü çünkü gece başımın zonklamasıyla uyandım, kalkayım dedim gözüm karardı ölçmek aklıma gelmedi, haklısın yanımda bulundurayım aleti.
 
slm arkadaşlar bu mide bulantısına ne iyi ğelir yardım lütfen

bende ne yaptiysam geciremedim mide bulantisini ama sanki hafif hafif azalma oluyor gün gectikce.
Doktor sana ilac vermedimi, bana Dramamine verdi, ama pek de faydasi oldugunu söyleyemem
Ama en önemlisi mideni hic bos birakma istesende istemesende hep mideni bastiricak seyler ye, böylikle biraz da olsa hafiflemis oluyor.
 
kızlar merhaba ,
oncelıkleumarım hepınız ıyısınızdır bende yumurtlama oluyor fakat yumurta catlamıyor haftaya salı catlatma iğnesi yapacak bu şekilde hamile kalan varmı yardımcı olursanız cok sevınırım
 
bel ağrısı çeken var m.şiddetli bel ağrısı düşük belirtisi olabilirmi acaba bilgisi olan varmı
 

Merhaba canım. benim yumurtam da oluşuyordu, çatlıyordu da ama PKO olduğu için ne zaman adet olacağımı yani yumurtann ne zaman çatlayacağını bilmiyordum. Hamilelik düşündüğümüzde doktora gittim. Ne zaman çatlayacağını bilmediğimiz için işi hızlandıralım dedik ve yumurtam gelişince çatlatma iğnesi yaptı. ve ilk denemede hamile kaldım şükürler olsun :) Gönlünü ferah tut, ilk denemede olmasa bile Allahın izniyle olur sonrasında. normalde zaten %25'miş gebelik sağlanması, yumurtan çatlasa bile döllenme olmayabilir o yüzden sakın ümitsizliğe kapılma :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…