- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #5.941
Kızlar valla derdimizi unuttuk ü, yapmayın böyle burada kimsenin birbirine kinaye, dokundurma yaptığını sanmam site yönetiminin uyarı şekli ile ilgili eleştiri olabilir ama böyle olmuş keşke olmadaydı...
Herkes iki tarafta da var, ikisi de devam etsin, daha 2 gün önce güzel güzel yazışırken bugün böyle olmasına üzülüyorum, coook hastayım tavsiye bekliyorum ama herkes başka dertte, yok mu bana destek olacak can arkadaş
evet bende çok çabuk acıkıyorum nolcak halimiz
kuzum bende şeker var muhtemelen o sebeple boyleyım. sende de varmı şeker. tahlillerin yapıldı mı? gebelikte şeker çooookk önemli. gebelik şekerinden bahsetmiyorum. normal şeker hastalıgından bahsedıyorum. gebelık şekeride önemli ama o genelde son aylarda çıkıyor.
hoşgeldin canım aramıza allah hayırlısıyla bebegini kucagına almayı nasip etsin canım hepimize nasip etsin cnm
kuzum bende şeker var muhtemelen o sebeple boyleyım. sende de varmı şeker. tahlillerin yapıldı mı? gebelikte şeker çooookk önemli. gebelik şekerinden bahsetmiyorum. normal şeker hastalıgından bahsedıyorum. gebelık şekeride önemli ama o genelde son aylarda çıkıyor.
canım hani sizde şeker var ama bana ne oluyo :))
ne güzel kilo vermiştim daha önce bildiğin dana gibi yemeğee başladım..
Kendime dur demem lazım artık!
Yoksa 9 ay boyunca sığamıcam bi yerlere
ya ben de şimdi bunu soracaktım, maden suyu içmenin zararı yoktur dimi? ben arada midem rahatsız olunca içiyorum iyi geliyor..
ben okadar yememe rağmen kilo almamışım
hatta 100 200 gr. kadar vermişim bile
çünkü kendimi çok halsiz hissediyorum
sanırım çok fazla enerji sarfediyor ficudum :))
ben çok zorda kalınca bol limon sıkıp içiyorum, mineral var hem içinde mantığıyla ama asitte var ya doktora sormak lazım
ya ben de şimdi bunu soracaktım, maden suyu içmenin zararı yoktur dimi? ben arada midem rahatsız olunca içiyorum iyi geliyor..
Kızlar valla derdimizi unuttuk ü, yapmayın böyle burada kimsenin birbirine kinaye, dokundurma yaptığını sanmam site yönetiminin uyarı şekli ile ilgili eleştiri olabilir ama böyle olmuş keşke olmadaydı...
Herkes iki tarafta da var, ikisi de devam etsin, daha 2 gün önce güzel güzel yazışırken bugün böyle olmasına üzülüyorum, coook hastayım tavsiye bekliyorum ama herkes başka dertte, yok mu bana destek olacak can arkadaş
canım anlamadımki ya bende çok halsizim bide ben progestan kullanıyorum o benı mahfetti zaten,aptal gibi dolaşıyorum resmen..
Biraz önce zar zor yemek yaptımm.
akşama kadar önümde bilgisayar tv açık..
ne olcak halim
Maden suyu içindeki mineraller sebebi ile faydalı ama karbonmonoksit gazı olduğu için günde 1 en fazla 2 tane içmeyi tavsiye etmişti bana doktorum. Biraz bekleterek içersen iyi olur ama midene oda pek etki etmeyebilir. Çok sıkışırsan iç. Portakal mandalina yemeyi dene bana iyi geliyor.
ben okadar yememe rağmen kilo almamışım
hatta 100 200 gr. kadar vermişim bile
çünkü kendimi çok halsiz hissediyorum
sanırım çok fazla enerji sarfediyor ficudum :))
portakal asitli olduğu için bana dokunuyor, babam da yarım portakaldan fazla yeme demişti bana, doktor da kendisi.. maden suyu tüm mide rahatsızlıklarıma iyi geliyor, haftada bir anca içiyorumdur zaten, kendimi kötü hissettikçe :)
Ficudunu sevsin kocan senin :
aaa portakal zararlımı şimdi. Yemiyeyimmi bende. ya benim düşük tehlikem var kafeyin, astli içeçekler, karışık bitki çayları, greyfurt yeme dediler ama portakal??? ne yapayım şimdi. Bana biraz iyi geliyordu. Yeneyeyim mi???portakal asitli olduğu için bana dokunuyor, babam da yarım portakaldan fazla yeme demişti bana, doktor da kendisi.. maden suyu tüm mide rahatsızlıklarıma iyi geliyor, haftada bir anca içiyorumdur zaten, kendimi kötü hissettikçe :)
ne şanslısın kız babana aç sor istediğini
aaa portakal zararlımı şimdi. Yemiyeyimmi bende. ya benim düşük tehlikem var kafeyin, astli içeçekler, karışık bitki çayları, greyfurt yeme dediler ama portakal??? ne yapayım şimdi. Bana biraz iyi geliyordu. Yeneyeyim mi???
sexi vucudunu yesınler yazık kız adama değerını bılın herıflerınızınsorma kız adam seksi ficuduma hasret kaldı
elinize bi koz geçmesin zaten yapmamak için diyor
ama bende istek mistek uçtu anacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?