- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #5.921
her şeyin raconunu ararken keşke işimize geldiği gibi yontmasak, mesela ben girişimciler sayfasında bolca malum sitenin adının verildiğini gördüm yasak olduğunu bilmiyordum..
kaldı ki istense banlanmadan uyarıyla önü alınabilirdi dediğiniz gibi özelden devam etme lüxü yoktur çünkü özeldeki mesajlarda revize edilebiliyor tecrübeyle sabittir.
nedir bu kraldan çok kralcılık hayırdır arkadaşlar, bebişlerimiz için paylaşıma gelmedik mi nedir bu kinayeler, imalar :44: çiçeği burnunda bi anneye hiç yakışmıyor..
muhakkak ki her forumun olduğu gibi bu forumunda kuralları vardır insanlar bunu bilmiyor olabilir, farkında olmayabilir, tutumun yanlış olabileceğinden bahsetmeye çalışıyor, belki kendimizce cevap arayıp kaale alınmayı bekliyor olabiliriz.
benim bu ruh halim bu kinayeleri kaldırmıyor açıkçası üzüldüm. zaman kötü gelde bu devirde ara tara seni anlayabilecek insan bul![]()
insanda tat bırakmadınız gerçekten konuyu nereye getirdiniz
haksızlığı bebeklerimizin paylaşım yerinde değil muhattap olacağınız kişilerle çözün
açıktan laf atmak yerine mesela benimle muhattap olmak gibi, tıpkı şuan benim size yaptığım gibi...
kral diye adlandırdığınız kişiden ne fayda sağlayabilirim?
şuan banlanacağımdanda adım gibi eminim
kimsenin kimseye ayrıcalığı olmaz bunu anlayamamışsınız...
kralcı değilim ama bişey çok uzayıp sününce de, kabak tadı verince, konu buralara yansıyınca, amacından sapınca,
kralın kurallarının haklı olduğunu kanaat getirdim sayenizde...
bol paylaşımlar.. bol bol burda tartışın yöneticilerin kararını, bebekler neyimize değil mi?