2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yavas yavas baslarlar bizimki 4 agustis dogumlu buyum olabilir sizinkilerden masallah kuzulara :)

İnşallah önemli bir şey çıkmaz dediğin gibi. Valla bizde 15 temmuz doğumluyuz bayadır çaba var ama geçenlerde bir kez dondu ama gerisi gelmedi malesef.

Canim seninki ne zaman dogmustu? Benimkide daha popoyu kaldiramiyo ama kafayi sirtustu yatrdgmzda beline kadar kaldiriyo :)
Bizimkinde de başladı birkaç gündür. Yastığı arkasına koyup hafif meyilli oturtuyorum tam dik değilde. kafayı one doğru kaldıra kaldıra kendini yana deviriyo. Kucaktada aynı sürekli oturma dikilmeye yönelik bi çaba.

saatbaşı uyanıyo dediğimde annemde doymuyodur dedi. iki göğsümü vermeye çalıştım iyi uysun diye ama memede uyuduğu için almadı ikinciyi. inşallah düzelir. bende yıprandım çünkü. daha 3 saat uyuduğunu göremedim bi türlü

Canim kalbinde üfürme var az dereceli bunu normal çocuk doktoru söyledi tam derecesini bilmiyoruz daha kapanir diyor çevredekiler. İnşallah önemli birşey değildir. ..
ben bi çok bebekte duydum bunu canım. yaşı çok büyümeden geçtiğini de öğrendim ki öyle de oldu. için rahat olsun. inşallah en kısa zamanda kaybolur bu durum. Allah sağlık versin kuzularımıza

değil heralde canım. annenin yediği süt ürünlerinin bebeğe geçmesiyle oluşuyor. yanlış bilmiyorumdur umarım.

evet canim suanda emzirdigimiz icin yedigimiz sut urunleri yumurta yasak yavrular icinde 3yasina kadar yasak malesef yedigimizde vucutta kirmizi lekeler kakada kan falan belirtiler. cok zor ne yiyecegimi sasirdim herseyin icindeklerine bakiyorum.

kızlar bu kilolar yetti.koşu bandı kiralamak istiyorum.. kayseri de var mı tanıdığı olan? şöyle atıl duran bir tane kiralasam..?

kızlar yardımmmmm...bebeğimin yüzünde minik minnacık svilcemsi şeyler çıktı..ne ki bunlar???

Bebeğimi çıplak tarttik 7.100 çıktı bit ay önce 6500du ya geçen haftadan bu yana hiç almamış kilo 500 gr. alsa mamaya başlatmaz değil mi ya

Bende ole dusunup pirincunundan mama verdiydim birkaç kez.doktor ayda 600 gr dan fazla alirsa doyuyodur dedi.bir zimki 2. Ayda 4.5 tu simdi 6000 . ayda 750 az gelmişti ama demekki yetiyomus.seninkide benmkde düzelir inşallah.ise badlayinca yanarim yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…