-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.821
Yavas yavas baslarlar bizimki 4 agustis dogumlu buyum olabilir sizinkilerden masallah kuzulara :)Maşallah bebise bizimkide epeydir çabalıyor ama yok :) koluna takılıyor yatırmaya gör başlıyor ama yok hirslaniyor bu sefer ağlıyor döndürüyoruz ama geçmiyor hırsı yüz üstü yatıncada emekleme çabalarına giriyot ayaklarına az destek verince tırtıl gibi gidiyor sinirli yapamayinca ağlıyor
Benimkide 7 agustoslu ama 38. Haftada dogdu.kiyaslamak doğru değil ama gene dayanamiyom kiyadliyorum :)Canim benimki 4 adgustos dogumlu buyuk olabilir sizinkilerden :)
Cnm kiyaslama her bebek farklidir bizde 37 haftada dogduk. Ama surekli yuzukoyun uyuttum ben onu yani idmanli hep :))Benimkide 7 agustoslu ama 38. Haftada dogdu.kiyaslamak doğru değil ama gene dayanamiyom kiyadliyorum :)
canım kan testinde alerji negatif çıktı.. doktor 1 hafta daha süt ürünlerinden uzak durmamı istedi. galiba bir hafta sonra tekrar süt ürünleri tüketmeye başlıycam.. eğer bebişin kakasında kan yada mukus oluşursa o zaman 3 aylığına süt ürünlerini bırakıcam.. şimdilik durum bu bakalım. gaz konusuna gelince üşütmeyle alakalı değil bence .. yediklerinden kaynaklanıyor. soğan baharat özellikle balık koku yaptırır.. zaten büyüdükçe kokulu olması norma
canım kan testinde alerji negatif çıktı.. doktor 1 hafta daha süt ürünlerinden uzak durmamı istedi. galiba bir hafta sonra tekrar süt ürünleri tüketmeye başlıycam.. eğer bebişin kakasında kan yada mukus oluşursa o zaman 3 aylığına süt ürünlerini bırakıcam.. şimdilik durum bu bakalım. gaz konusuna gelince üşütmeyle alakalı değil bence .. yediklerinden kaynaklanıyor. soğan baharat özellikle balık koku yaptırır.. zaten büyüdükçe kokulu olması normal.
canim sevindim senin adina insallah yoktur. bende yarin gidicm dr bakalim ne diyecek .
İnşallah önemli bir şey çıkmaz dediğin gibi. Valla bizde 15 temmuz doğumluyuz bayadır çaba var ama geçenlerde bir kez dondu ama gerisi gelmedi malesef.Kilosu gidenlere maşallah bir ben sanirimneyse 6 aylık olsun allahın izniyle spora başlayacam azıcık diyet miyet olur heralde, bugün ablam gelecek bir yandan yemek yapamaya çalışıyorum bir yandan bebekle uğraşıyorum pasta yapacam filan ev cok beter bir yığın iş birsey yapmaya dedi ablam ama olmaz yapmadan...
Kalp içinde randevu aldık perşembeyr inşallah önemli birşey değildir istediğim doktordan olmadı bu doktorunda uzmanlık alanı doğuştan kalp rahatsızlıkları inşallah iyi olur herşey sipanin popo durmuyor yerinde dönmeye çalışıyor ama dönemiyor dönen bebekler var mi.
Bizimkinde de başladı birkaç gündür. Yastığı arkasına koyup hafif meyilli oturtuyorum tam dik değilde. kafayı one doğru kaldıra kaldıra kendini yana deviriyo. Kucaktada aynı sürekli oturma dikilmeye yönelik bi çaba.Canim seninki ne zaman dogmustu? Benimkide daha popoyu kaldiramiyo ama kafayi sirtustu yatrdgmzda beline kadar kaldiriyo :)
saatbaşı uyanıyo dediğimde annemde doymuyodur dedi. iki göğsümü vermeye çalıştım iyi uysun diye ama memede uyuduğu için almadı ikinciyi. inşallah düzelir. bende yıprandım çünkü. daha 3 saat uyuduğunu göremedim bi türlüCanim bizimkide öyleydidun ilk defa tejrardan 2 saatte bir uyandi çoksewindim.seninkide ddüzelirzamanla.gecen doktora gittik ssöyledimsaatbasi uyaniyo doymuyonu ddiye.ddoktor anne bebek ilişkinincçokddeğişik birsey olduğunu, bebegin anneyi ozledgndende uyanabilcegini ssöyledi.buda belliki bi donem eski ggünlereddönecektirseninkide
ben bi çok bebekte duydum bunu canım. yaşı çok büyümeden geçtiğini de öğrendim ki öyle de oldu. için rahat olsun. inşallah en kısa zamanda kaybolur bu durum. Allah sağlık versin kuzularımızaCanim kalbinde üfürme var az dereceli bunu normal çocuk doktoru söyledi tam derecesini bilmiyoruz daha kapanir diyor çevredekiler. İnşallah önemli birşey değildir. ..
değil heralde canım. annenin yediği süt ürünlerinin bebeğe geçmesiyle oluşuyor. yanlış bilmiyorumdur umarım.süt alerjisi ne kızlar???anne sütü mü??
değil heralde canım. annenin yediği süt ürünlerinin bebeğe geçmesiyle oluşuyor. yanlış bilmiyorumdur umarım.
kosu bandi yerine bebeginle disarida beraber yurusen bebek arabasiyla 30 dk hem senin icin hem onun icinkızlar bu kilolar yetti.koşu bandı kiralamak istiyorum.. kayseri de var mı tanıdığı olan? şöyle atıl duran bir tane kiralasam..?
her bebegin farklidir biz 8-9 nadiren 10 degistiriyoruzMerhabalarr gunde kac kez bez degistiriyosunuz arkadaslar
Bende ole dusunup pirincunundan mama verdiydim birkaç kez.doktor ayda 600 gr dan fazla alirsa doyuyodur dedi.bir zimki 2. Ayda 4.5 tu simdi 6000 . ayda 750 az gelmişti ama demekki yetiyomus.seninkide benmkde düzelir inşallah.ise badlayinca yanarim yoksa :)indüşünüp post: 38282809 .!.:saatbaşı uyanıyo dediğimde annemde doymuyodur dedi. iki göğsümü vermeye çalıştım iyi uysun diye ama memede uyuduğu için almadı ikinciyi. inşallah düzelir. bende yıprandım çünkü. daha 3 saat uyuduğunu göremedim bi türlü
İnşallah bişi çıkmaz Allahın izniyleCanim kalbinde üfürme var az dereceli bunu normal çocuk doktoru söyledi tam derecesini bilmiyoruz daha kapanir diyor çevredekiler. İnşallah önemli birşey değildir. ..
Günde 2 veya 3 defa değiştiriyorum oda kakalı olursa . Çok emmediği için bezde dolu dolu olmuyorMerhabalarr gunde kac kez bez degistiriyosunuz arkadaslar