2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimi çıplak tarttik 7.100 çıktı bit ay önce 6500du ya geçen haftadan bu yana hiç almamış kilo 500 gr. alsa mamaya başlatmaz değil mi ya
Canim anne sutuyle doymayan bebegi mamaya baslatirlar doymazsa sen anlarsin zaten durmadan emmek ister aglar huzursuz olur kilosu iyiyse doyuyorsa doktor basla dese bile sen baslama bence biraz daha bekle

Bebeğimi çıplak tarttik 7.100 çıktı bit ay önce 6500du ya geçen haftadan bu yana hiç almamış kilo 500 gr. alsa mamaya başlatmaz değil mi ya
Canım beni yanlış anlamada sen tek göğsünü veriyordun değilmi?bebeğinin kilosu iyide ileride bence zorluk çekmemen için öteki göğsünüde emzirebiliyorsan bence emzirmeye çalış.tecrübeli bir anne olarak sana tavsiyem bu ama emzirmeden önce o göğsünü.tamamen boşalt.büyüdükçe daha fazla emmek istiyorlar ve tek meme çok zor oluyor.

Canım Sağol yanlış anlamam ama emmiyor ki mesela bir emzirmede sag meme birinde sol memeyi veriyorum aynı anda almıyor

Canım Sağol yanlış anlamam ama emmiyor ki mesela bir emzirmede sag meme birinde sol memeyi veriyorum aynı anda almıyor
Ha tamam yani öteki göğsünü tamamen bırakmadı yani, ben öyle sandım.bide emzirmedikçe o göğüsdeki sütün tadı bozulurmuş bana öyle demişlerdi oyüzden emmek istemezmiş.sen o göğsünüde bol bol vermeye çalış tamamen bırakmasın.benim öyle olmuşdu sonradan tamamen o göğsü bıraktı emmedi,tek göğüsde çok zor oldu.

Sağol canım ilgine

Kızlar hayırlı geceler birşey sormak istiyorum minnoşu sürekli ayakta kucak isteyen oturunca ve yatırınca hep ağlayan sürekli kucakta gezen varmı aramızda yoksa o acayip bebişe bi tek ben mi sahibim hiç yatmıyo allahım ne yapcam bilmiyorum hep kucağımda geçen misafirliğe gittik çocukla aramızda 1 hafta var çocuk yerinde yatıyo gıkı çıkmıyo saatlerce yattı uyuya kaldı uyandı ama benimki sürekli kucağımda ve ayaktaydık oturamıyoruzda hanfendi izin vermiyo hep ayakta olucaz

sğl cnm ancak ben kafama göre değil dr. önerisine göre hareket ediyorum. Zaten sütüm yetmiyor 20 günlükten beri formül mama takviyesi yapıyorum. Dr.da zaten mama verdiğin için bu ay artık ek gıdaları tattırmaya başla dedi. (elbette bir liste ve sıra verdi)

Ayrıca pirinç verdim demedim, arkadaşımın bebeği benimkinden büyük o bebeğine almış bebelac'ın kavanoz maması (pirinçli sebze gibi bişeydi) çay kaşığı ucu gibi bende tattırdım çünkü kavanozun üstünde 4 ay-36 ay aralığı yazıyordu.

Üstelik birde yakında işe başlamam gerekiyor, bebeğimi ek gıdaya kendim alıştırmak istiyorum, ilk lezzetleri benim elimden tatsın ki bende onun sevdiklerine yada alerjisi olan gıdalara karşı düzen alıyım

yinede tşk. ederim paylaşımın için

Brnimki ilk iki hucuk ay oyleydi atlattik cok sukur ogunleri yineckuck istiyor ama eskisi kadar dgl eskiden yatiramzdm yere hemn aglardi

Dunnbrbdgimin sol gozu sulaniyordu sabah baktimncapakkanmis ne yapmam geekiyor
1 aylikken benim oğlumun sol gozu sisti ve sulandi cok ağrıyordu dr a götürdüm damla verdi bi de masaj yap dedi serce parmagimla goz kenarini asagi yukari ovuyordum geçti cok sukur ama hala arada yas akiyo o gözünden. Gecmis olsun size de

canım benim oğlum 4 aylık biz de dr tavsiyesiyle ek gıdalara başladık 1 hafta oldu..hiç sorun olmuyor için rahat olsun...

Benimki de genelde tepemde, 5 dk yatio bazen is yapiom o arada, kollarim bacaklarim kas yapti resmen sikilastim

Canim sende bizim gibi ayakta gazini alirken kucağaaal iştir anlardan sinsanirim :) ben bi kkaçkez oyuncaklar ddikkatinicçekipyatirdim ama yatrdgmzda ssürekliiilgilenmezduruyor ozaman.yyoksayaygarayi badiyo :)

canım benim oğlum 4 aylık biz de dr tavsiyesiyle ek gıdalara başladık 1 hafta oldu..hiç sorun olmuyor için rahat olsun...

sğl.cnm ya

benim oğlum da 4,5 aylık oldu (25 temmuz doğumlu), allaha şükür bizdede sorun olmadı bir haftadır tattırmaya başladım. Gerçi fazla birşey vermedim daha, yoğurt, elma püresi falan. Elmayı cam rendede rendeledim ve sulu tarafından veriyordum, denemek için biraz pütürlü tarafından da veriyim dedim baktım yiyebiyor, azıcık minik pütürlerinden de veriyorum şimdi suyuyla birlikte. Bugün elma vermiycem ama sadece yoğurt vericem akşam üzeri....

sebzeye daha başlamadım, sen neler verdin, seninki kaç doğumlu?

Bu arada kızlar kan damlasını veriyor musunuz ve kaç damla?
mama sandalyesi önerilerinizi bekliyorum ve yürüteç hk. fikirlerinizi de bu arada

Arkadaşlar 11 agustos dogumluyuz. Geceleri 1 2 saatte uyanıyor gündüzleri 4 5 saat uyanık kalıyor. Memeyi verince hiç bırakmıyor hep ekmek istiyor indirince uyanıyor. Bir turlu uyutamiyorum.Sizce neden olabilir ya napicami şaşırdım. Bir kaç gündür Böyleyiz.

evet var canım biziz aynen anlattığın gibi,

oyun minderinde lütfederse bazen duruyor 10-15 dk. ama o da günde bir iki kere canı isterse yoksa orda bile daha bırakırken bağırıyor bırakma diye. Gezmek istiyor, kucakta etrafı inceliyor, birde sürekli oturduğumuz salondan sıkılmış heralde oraya girince bağırıyor ağlıyor, diğer odalara gidince etrafa bakıp herşeyi inceliyor hoşuna gidiyor, çok komik yaa

diğer odalar değişik geliyor ya, heralde gezmeye gittik zannediyor diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…