2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar belki geç kalınmış bi soru ama emzirme südyenleriniz nasıl?benim nbb nin normal penye emzrme südyeni.toparlayıcı olanlar var.sizinkiler nasıl memnun musunuz?bady falan giyince ben duruşunu beğenmiyorum ve göğüs ucumu belli ediyo.

Dogumdan sonra vitamin ya da demir ilaci kullanmaya devam ettiniz mi ben hamilelikte kullandigim demir ve vitamine devam etmedim doktora da sormayi unutmustum kullaniyormusunuz kullanıyorsaniz hangi ilaclari?

Dogumdan sonra vitamin ya da demir ilaci kullanmaya devam ettiniz mi ben hamilelikte kullandigim demir ve vitamine devam etmedim doktora da sormayi unutmustum kullaniyormusunuz kullanıyorsaniz hangi ilaclari?
demir ile omega kullanıyorum ama vitamin kllanmıyorum.doktor kullan yada kullanma demedi.dogğumdan sonra kontrolede çağırmadı.o yüzden sormadım.demirim hep düşük oldugu için kullanıyorum.

Ben ebebekden aldım en son normal üstten açılıyor ama penye değil sert desteksiz ama bady falan giydimmi bormal sütyen gibi duruyor istersen bakabilirsin 30 tl fiyatıda

Bana

demir ile omega kullanıyorum ama vitamin kllanmıyorum.doktor kullan yada kullanma demedi.dogğumdan sonra kontrolede çağırmadı.o yüzden sormadım.demirim hep düşük oldugu için kullanıyorum.
Merhaba bana 40 gün sabah akşam demir hapi verdi ama icemedim doğru düzgün, sanırım şuanda kanım düşük bacaklarım sizliyor..aslinds icmek gerek

V"ceydatuysuz, post: 37660149, member: 578174"]Ben ebebekden aldım en son normal üstten açılıyor ama penye değil sert desteksiz ama bady falan giydimmi bormal sütyen gibi duruyor istersen bakabilirsin 30 tl fiyatıda[/QUOTE]
Baktim canim gayet guzel bedeni nazil doğumdan sonra diğerlerinde85 takiyodum bundada degsmez dimi

V"ceydatuysuz, post: 37660149, member: 578174"]Ben ebebekden aldım en son normal üstten açılıyor ama penye değil sert desteksiz ama bady falan giydimmi bormal sütyen gibi duruyor istersen bakabilirsin 30 tl fiyatıda
Baktim canim gayet guzel bedeni nazil doğumdan sonra diğerlerinde85 takiyodum bundada degsmez dimi[/QUOTE]
Değişmez canım aynı 85 al bencede

Bana doktorum devam et dedi. Demiri kullanmiyorum ama vitamini icmeye devam ediyorum. Demir yerine de her sabah pekmez iciyorum.

Kızlar bebekleriniz ağlayınca hemen kucağınıza alıyor musunuz?

Ben uykudan uyanmissa emzik veriyorum. Bazen gün icinde de emzik veriyorum. Emzikle susmuyorsa hemen aliyorum, seviyorum. Bilmiyorum ne derece dogru bu yeni tezler ama ben de aglatmamaya calisiyorum. Ama bir alti aylik oldugunda ayni seyi yapmayacagim cünkü zaten kizim simdiden cin gibi, her seyi aglayarak elde edecegini sanacak düzeye geldigini fark ettigimde birakcam bu metodu.

Bugün mesela bütün gün onunla oyun oynadim, cok mutluydu. Hic aglamadi. Sonra aksam esim geldi onunla sohbet ediyorum mizmizlanmaya en son aglamaya basladi. Konusuyorum sevip oynuyorum hemen gülüyor. Önemli bir sorun hakkinda konusuyorduk devam ettik, sinirli sinirli sesler cikarmaya basladi yeniden. aavvvvv seklinde öfkeli ciglik gibi :) Gülmekten öldük. Resmen kisa kisa bu cigliklari atti, hala ilgilenmeyince aglamaya gecti.

Bence cok akillilar ve büyüdükce daha cok sey anliyorlar. Ki sürekli birileri yeni teoriler ortaya atiyor, hangisi dogru yüzde yüz bilmedigim icin her söylenene göre degil de kendi gözlemlerime göre ilerlemeyi düsünüyorum. Annem beni aglatmis cocukken baya, cünkü o zamanlar akcigerleri gelisir diyorlarmis ya, bir de isimi yapiyordum bazen öyle her dakika aman yavrum diye kosmuyordum dedi. Eeee ben annemi cok seviyorum, özgüveni yüksek, girisken, gayet saglikli bir bireyim. :)

ya benım bebıs de aynı oynayınca susuyor bazen yoruluyorum yere bırakıyorm bıraz kendıoynasın dıye hemne basıyo yaygarayı..yerde oynasa bıraz dönmeye falan baslar belkı ama yok yerde durmak bıle ıstemuyo pasa

Merhaba bana 40 gün sabah akşam demir hapi verdi ama icemedim doğru düzgün, sanırım şuanda kanım düşük bacaklarım sizliyor..aslinds icmek gerek
bana dr um 2 ayy kulln dedi kanida vitaminide dinlemedim pismanim suan saclarim bi dokukyuo dokulmek ne keline akiyo belim cok agriyo bide bnm kiz feci elini yumrugunu emiuo vee cok salyasi akiyi ne yapsamki damaklarini kasiyo resmen

TBMMcanim saOTE="ceydatuysuz, post: 37660832, member: 578174"]Baktim canim gayet guzel bedeni nazil doğumdan sonra diğerlerinde85 takiyodum bundada degsmez dimi[/QUOTE]
Değişmez canım aynı 85 al bencede[/QUOTE]
Tmm canim saolasin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…