2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım hala var. ama niye test yazıyo bilmiyorum.ben daha eft yi yapamadım internet bankacılığımda sorun var.siz yaptınızmı?
Satın al yapınca site güvenli değil diye bir sayfa çıkıyor. .eşime dedim oda güvenli değil heralde test diyor dedi yapmadı büyük ihtimalle

Satın al yapınca site güvenli değil diye bir sayfa çıkıyor. .eşime dedim oda güvenli değil heralde test diyor dedi yapmadı büyük ihtimalle
ben de öyle bi yazı çıkmadı canım.bi arkadaşımın önerisiyle bu steyi duymuştum.az öncede eft ile ödeme yaptım bakalım gelirse nasıl bişi olduğunu paylaşırım szinle :)

Kızlar sizin de saçınız dökülmeye başladı mı bebek anneyi tanımaya başlayınca saçı dökülür diyor eskiler acaba doğru mu
Kel kalacağım bu gidişle

ben de öyle bi yazı çıkmadı canım.bi arkadaşımın önerisiyle bu steyi duymuştum.az öncede eft ile ödeme yaptım bakalım gelirse nasıl bişi olduğunu paylaşırım szinle :)

Canım gelırmı bılmıyorum ama bende odeme yaptım sımdı sıaprıs nosu ıle takip edim dedim sipariş bulunmamaktadır, dıyor. Sende bır kontrol et bı garıplık var. 1 lira gitti sanırım :))

Biberon kullanıyor musun peki? Birde bugun senin taktikle bebegimi yikadim. Cok kustu mecbur kaldım. Rahat oldu ama teşekkür ederim
Biberon ben taaa başlarda vermek zorunda kaşdım göğüslerim çok yara oldu oyüzden sağdım biberonla verdim şimdi biyere gideceksem kullanıyorum yarın mesela dışarı çıkmam lazım anneme bırakıcam bebeği buzlukta sağdığım sütlerdende bırakıcam ee mecburen biberonla içecek avent kullanıyorum ben eğer marka soracaksın canım

Kızlar sizin de saçınız dökülmeye başladı mı bebek anneyi tanımaya başlayınca saçı dökülür diyor eskiler acaba doğru mu
Kel kalacağım bu gidişle
Yok canım korkma bazı annelerde loğusalık bittikten sonra saç dökülmesi oluyor malesef ama yeniden çıkıyor demir kullanıyomusun?

Canım gelırmı bılmıyorum ama bende odeme yaptım sımdı sıaprıs nosu ıle takip edim dedim sipariş bulunmamaktadır, dıyor. Sende bır kontrol et bı garıplık var. 1 lira gitti sanırım :))
bende de aynı şey var canım :) ben de bilemedim test derken bizi mi test ettiler anlamadım :) :) ama siparişle ilgili bişi olursa yazarım yine.

Avent hangi model. Benimki de toplam 5 kere falan biberonla yedi ilk gunler mama bie ikide anneme bıraktım sut sağıp.ama son ikidir istemiyo biberon iyi bi biberon alsam iyi olacak sanırım.birde sutu nafil sagiyorsunuz ben elle sagdim. Ve 3 4 gundur goguslerim oyle taş gibi olmuyor sutum mu azalıyor ki napsam

Kac saat icin ne kadar sut birakiyorsunuz bebeginize

Ben dr brown's kullanıyorum gaz giderici biberon

Ben bunu kullanıyorum memnunum dr browns alacaktım aslında ama aldığım yerden bunu daha çok önerdikleri için bunu aldım ben 120 cc bırakıyorum ister az gelsin ister çok ama benim kız genelde hepsini içiyor valla bende madela elektrikli var 10 dk da iki göğsü sağıyor memnunum elle zor olmuyomu ben manuel aldım çünkü en başta ellerim bileklerim bitti kullanamadım bide taş gibi olmaması sütün azaldığı anlamına gelmez korkma benimde olmuyor artık zamanla öyle olmaması normalmiş ben emzirdikten sonra sağıyorum 120 cc hatta daha fazla bazen süt geliyor azalmaz yani panik olma

Eklentiler

• image.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 51
Eee ben parayı eft yapmadım ama benimde sipariş gözükmüyor hem bir liraya chicco dönence mi olur yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…