2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz bugün aşı olduk gece üçlere kadar uyumayan kızım meleğim yediden beri uyuyor şoktayım anlamadım gitti aşı uyku yaparmı ki ? Korksammı üzülsemmi sevinsemmi bilemedim bi türlü

[QUOTE="piscus, post: 37644252, member: 1326ödeme yap olduktan sonra onaylanir.yarin ilk isim ödeme yapme neden test yazdıgını anlamıs degılım. Hevesımız kursagımızda kalmasın da :)[/QUOTE]
Valla canim bende anlamadim niye test.bence odemecyapildiktan sonra onaylanir.yarin ilk isim eftvyapcam hadi bakalim :)

kızlar kızımın saçı çok dökülüyor kedi tüyü gibi heryeri saç özellikle yatağında kafasını saga sola çevirirken yattığı yerde çok saç oluyor. ne yapsam kessem mi acaba dökülmesi geçer mi? sizin bebekleriniz de saç dökülmesi var mı? lütfen cevap yazar mısınız, döküldüğü için endişelenmelimiyim yoksa normal mi?????

Endiselenme cnm her bebeğin sacı dokulur az ya da cok. Benim kızımın tum sacı dokulmustu 5 aylıkken resmen keldi sonra yenileri cıktı. Oğlumun da dokuluyor ama cok değil yani sorun etmene gerek yok

canım çok normal dökülmesi, hemen hemen büyün bebeklerde olur

Selam güzel anneler. ..size bir kac dorum var.
1. Kanguru almayi düşünüyorum kullanan alan tavsiyesi olan var mı?
2. Ogretmenim 2. Dönem okula baslayacagim. 5.ayimiz bitmis olacak inşallah. ..sorum su ogluma biberon vermeli miyim arada alisdin diye suan sadece anne sütü ile besleniyor. Sagip birakirsin calisinca simdiden gunde birkez sutu biberonda ver diye tavsiyeler aldım. Oglum simdi biberonu cekmiyo hatta midesi bulanıyor. Kafam karıştı. Eğer vermeli isem hangi biberonu tavsiye edersiniz. Bazende diyorum yavaştan ek gidaya geceriz ben ders bosluklarimda emzirir im

Bizimkininde cok dokuluyor bi yandsn çıkıyor normal canim merak etme

bende öğremenım 2. donem başlamayı düşünüyorum 4. ayından ıtıbaren yavaş yavaş ek gıdaya gecmeyı düşünüyorum benımkıde bıberon almıyor kesınlıkle.ben oglene kadar calısacagım inş. o zamana kadar ek gıda alır ben gıdınce de emziririm diye düşünüyorum,

bende öğretmenim 4. aydan sonra yavaş yavaş başlayacağım ek gıdaya bende sağıp bırakacağım 2. dönem ama benim kız biberon alıyordu en son :) biberon almaları çok sıkıntı olmuyor ama biberon alan bebeğin memeyi bırakma ihtimali olduğunu duymuştum. biberon olarakta memeyi bırakmaması için hangi markanın var bilmiyorum ama damaklı biberonlar varmış bilgin olsun.

kanguru almadım bende düşünüyorum ama benim kız içinde durmazmış gibi geliyor.

Teşekkürler cevsplariniz icin

Ben geçen gün kanguruyla dışıru çıktım valla çok zor oldu ben sevmedim kullanmam daha heralde yada biraz daha büyüdükten sonra denerim bidaha ama yinede çok hoşlanmam sanki araba gibi rahatlık yok bence

1. Bana bi arkadasim tavsiye etmisti.eftvyi seçtim ben.önce hesap no falan cikar zannettim ama onaylandı dedi.sonra siparişlere girdgmde ödeme bekleniyor dendi.donencenin badinda test yaziyo ona kafam taklidi.
Ben göremedim bitti mi yani

Edit: buldum ama onayla deyince site güvenli değil diye sayfa açıldı. .anlamadim tek bende mi oldu

Son düzenleme:
Kanguruyu 4.aydan sonra tavsiye ediyolar bi yazida okumuştum kemik yapisi acisindan zararli olabiliyomus en azindan basini yardimsiz dik tutmasi lazimmis

Sac dökülmesi yok bebeğimde ama saçını uçları düğüm oluyor kafasının arkasında bebeğim hala sırt üstü yatamiyor kustugu için pwkinbu düğümler nasıl oluyor makasla ucunu kesiyoruz ama hep oluyor.

Ben geçen gün kanguruyla dışıru çıktım valla çok zor oldu ben sevmedim kullanmam daha heralde yada biraz daha büyüdükten sonra denerim bidaha ama yinede çok hoşlanmam sanki araba gibi rahatlık yok bence
Biberon kullanıyor musun peki? Birde bugun senin taktikle bebegimi yikadim. Cok kustu mecbur kaldım. Rahat oldu ama teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…