- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #38.781
Bana bi arkadasim tavsiye etmisti.eftvyi seçtim ben.önce hesap no falan cikar zannettim ama onaylandı dedi.sonra siparişlere girdgmde ödeme bekleniyor dendi.donencenin badinda test yaziyo ona kafam taklidi.Dönence çok güzelmiş gerçekten ama ne bileyim site güvenilir mi bilemedim bi türlü ?
kızlar kızımın saçı çok dökülüyor kedi tüyü gibi heryeri saç özellikle yatağında kafasını saga sola çevirirken yattığı yerde çok saç oluyor. ne yapsam kessem mi acaba dökülmesi geçer mi? sizin bebekleriniz de saç dökülmesi var mı? lütfen cevap yazar mısınız, döküldüğü için endişelenmelimiyim yoksa normal mi?????
canım çok normal dökülmesi, hemen hemen büyün bebeklerde olurkızlar kızımın saçı çok dökülüyor kedi tüyü gibi heryeri saç özellikle yatağında kafasını saga sola çevirirken yattığı yerde çok saç oluyor. ne yapsam kessem mi acaba dökülmesi geçer mi? sizin bebekleriniz de saç dökülmesi var mı? lütfen cevap yazar mısınız, döküldüğü için endişelenmelimiyim yoksa normal mi?????
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için :)Endiselenme cnm her bebeğin sacı dokulur az ya da cok. Benim kızımın tum sacı dokulmustu 5 aylıkken resmen keldi sonra yenileri cıktı. Oğlumun da dokuluyor ama cok değil yani sorun etmene gerek yok
biz daha iki aylığız ama...canım çok normal dökülmesi, hemen hemen büyün bebeklerde olur
Bizimkininde cok dokuluyor bi yandsn çıkıyor normal canim merak etmekızlar kızımın saçı çok dökülüyor kedi tüyü gibi heryeri saç özellikle yatağında kafasını saga sola çevirirken yattığı yerde çok saç oluyor. ne yapsam kessem mi acaba dökülmesi geçer mi? sizin bebekleriniz de saç dökülmesi var mı? lütfen cevap yazar mısınız, döküldüğü için endişelenmelimiyim yoksa normal mi?????
bende öğremenım 2. donem başlamayı düşünüyorum 4. ayından ıtıbaren yavaş yavaş ek gıdaya gecmeyı düşünüyorum benımkıde bıberon almıyor kesınlıkle.ben oglene kadar calısacagım inş. o zamana kadar ek gıda alır ben gıdınce de emziririm diye düşünüyorum,Selam güzel anneler. ..size bir kac dorum var.
1. Kanguru almayi düşünüyorum kullanan alan tavsiyesi olan var mı?
2. Ogretmenim 2. Dönem okula baslayacagim. 5.ayimiz bitmis olacak inşallah. ..sorum su ogluma biberon vermeli miyim arada alisdin diye suan sadece anne sütü ile besleniyor. Sagip birakirsin calisinca simdiden gunde birkez sutu biberonda ver diye tavsiyeler aldım. Oglum simdi biberonu cekmiyo hatta midesi bulanıyor. Kafam karıştı. Eğer vermeli isem hangi biberonu tavsiye edersiniz. Bazende diyorum yavaştan ek gidaya geceriz ben ders bosluklarimda emzirir im
bende öğretmenim 4. aydan sonra yavaş yavaş başlayacağım ek gıdaya bende sağıp bırakacağım 2. dönem ama benim kız biberon alıyordu en son :) biberon almaları çok sıkıntı olmuyor ama biberon alan bebeğin memeyi bırakma ihtimali olduğunu duymuştum. biberon olarakta memeyi bırakmaması için hangi markanın var bilmiyorum ama damaklı biberonlar varmış bilgin olsun.Selam güzel anneler. ..size bir kac dorum var.
2. Ogretmenim 2. Dönem okula baslayacagim. 5.ayimiz bitmis olacak inşallah. ..sorum su ogluma biberon vermeli miyim arada alisdin diye suan sadece anne sütü ile besleniyor. Sagip birakirsin calisinca simdiden gunde birkez sutu biberonda ver diye tavsiyeler aldım. Oglum simdi biberonu cekmiyo hatta midesi bulanıyor. Kafam karıştı. Eğer vermeli isem hangi biberonu tavsiye edersiniz. Bazende diyorum yavaştan ek gidaya geceriz ben ders bosluklarimda emzirir im
Teşekkürler cevsplariniz icinbende öğretmenim 4. aydan sonra yavaş yavaş başlayacağım ek gıdaya bende sağıp bırakacağım 2. dönem ama benim kız biberon alıyordu en son :) biberon almaları çok sıkıntı olmuyor ama biberon alan bebeğin memeyi bırakma ihtimali olduğunu duymuştum. biberon olarakta memeyi bırakmaması için hangi markanın var bilmiyorum ama damaklı biberonlar varmış bilgin olsun.
kanguru almadım bende düşünüyorum ama benim kız içinde durmazmış gibi geliyor.
Ben geçen gün kanguruyla dışıru çıktım valla çok zor oldu ben sevmedim kullanmam daha heralde yada biraz daha büyüdükten sonra denerim bidaha ama yinede çok hoşlanmam sanki araba gibi rahatlık yok bencebende öğretmenim 4. aydan sonra yavaş yavaş başlayacağım ek gıdaya bende sağıp bırakacağım 2. dönem ama benim kız biberon alıyordu en son :) biberon almaları çok sıkıntı olmuyor ama biberon alan bebeğin memeyi bırakma ihtimali olduğunu duymuştum. biberon olarakta memeyi bırakmaması için hangi markanın var bilmiyorum ama damaklı biberonlar varmış bilgin olsun.
kanguru almadım bende düşünüyorum ama benim kız içinde durmazmış gibi geliyor.
Bana bi arkadasim tavsiye etmisti.eftvyi seçtim ben.önce hesap no falan cikar zannettim ama onaylandı dedi.sonra siparişlere girdgmde ödeme bekleniyor dendi.donencenin badinda test yaziyo ona kafam taklidi.
Yo hala var canım http://www.alisverisduskunu.com/chi...izlar-first-dreams-pembe-pembe-urun33083.htmlBen göremedimbitti mi yani
Kanguruyu 4.aydan sonra tavsiye ediyolar bi yazida okumuştum kemik yapisi acisindan zararli olabiliyomus en azindan basini yardimsiz dik tutmasi lazimmisSelam güzel anneler. ..size bir kac dorum var.
Biberon kullanıyor musun peki? Birde bugun senin taktikle bebegimi yikadim. Cok kustu mecbur kaldım. Rahat oldu ama teşekkür ederimBen geçen gün kanguruyla dışıru çıktım valla çok zor oldu ben sevmedim kullanmam daha heralde yada biraz daha büyüdükten sonra denerim bidaha ama yinede çok hoşlanmam sanki araba gibi rahatlık yok bence
yok canım hala var. ama niye test yazıyo bilmiyorum.ben daha eft yi yapamadım internet bankacılığımda sorun var.siz yaptınızmı?Ben göremedimbitti mi yani
Edit: buldum ama onayla deyince site güvenli değil diye sayfa açıldı. .anlamadim tek bende mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?