2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynen senin gibi yapıyorum. Sma 1 haftadir 3gunde bire düşürdum yikamayi hasta olmasin diye...

benimde yaklaşık olarak aynı kilo, boy. doktor bana az emzir dedi

Bende aynen senin gibi yapıyorum. Sma 1 haftadir 3gunde bire düşürdum yikamayi hasta olmasin diye...
benim kız banyo yapınca rahatlayıp iyi uyuyor ya, banyo yaptırmayınca fark ediyor uykusu. ama benim olduğum yer sıcak memleket o yüzden elektirikli soba yetiyor. olduğum yer soğuk olsa bende azaltırdım. hastalanmasınlar da.

valla benim bile hoşuma gitti bayıldım. ama ben eşimle odada küvetinde yıkıyorum. bizim banyo soğuk öyle yaparsam bebişi bilemem ama ben hasta olurum :)

Aynen canim o kafa nadil kalkiyo sasilacak sey :) :) insallah zamanla birakir.kucagma aldgmdada ayakta durmak istiyor benimki :)
u

Bazen kipkirmizi oluyor kalkicam diye :)
sanarsinki kalknca yuruyecek ben de aliyorum ozsman :)

küvetinde file üzerinde yıkamıyor musunuz benim eşim sadece su döküyor. filenin üzerine yatırıyorum önce önünü yıkıyorum sonra kolumun üzerine alıp yıkayıp duruluyoruz.
birde yalnız başına yıkamak istiyorsan bir arkadaş şöyle yapıyordu: küvetinin içine başını yüksek tutacak (yastık gibi) birşey koyuyormuş, üşümesin diye küvetin dibine su dolduruyormuş, bebeği içine yatırıp sabunluyormuş. en son koluna alıp durulama suyunu döküp bitiriyormuş.

hangi tırnak makasıyla kesiyorsun klasik olanı yüzü çizecek kadar sert bırakıyor. ben küçük dikiş makası gibi olanı ile kesiyorum o daha az bırakıyor. benimki yüzünü arada çiziyor. klasik olanı ile kestiğimde benim bile canımı acıtmıştı tırnakalrı.

bende gezdirince gazını daha iyi çıkardığını fark ettim. ben elimle destekleyip tutarak oturtuyorum 5 dk. filan. kemik yapısı uygun bilmiyorum ama birde ayağının üzerinde durduruyorum yatmak isyemeyince o bacakları bir kasıyor zaten anlıyorum yatmak istemediğini. ben ayakta tutup hareket ettiriyorum.

bizimkinde var kan tahlili yaptırdık birşey çıkmadı. çok hassas cildi olanlarda oluyormuş, isilikte olabilir dedi doktor.

Aşure yapacam ilk defa. Anlatayım bir bilenler yardimci olsun. Hepsini tek tek haslayacam sonra birleştirecem tamam ama suyu neye göre koyacam ,şekeri filan birde fındık, fıstık ve bademide mi haşlayacam?
kayısı,incir, üzümü suda biraz beklet öyle koy tencereye bazen onların rengi aşurenın rengini karartabiliyor. suyunu üstünü kaplar şeklinde ayarlıyorsun şekerinide bakarak damak tadına göre. kuruyemişi üzerine atıyorsun birşey yapmana gerek yok. yarmayı(buğdayını) sakın hazır poşetlerden alma hiç pişmiyor, aktarlardan kilo ile satılanlardan al.

Arkadaşlar çok büyük dert değil ama sorayım yine.Bebeğinizin çamaşırlarını makineye atarken eldiven çorap gibi küçük parçalarla nasıl başediyorsunuz?Benimkiler makineyle kapı arasına sıkışıyor bazıları tam temizlenmemiş oluyorlar.Acaba hani bi ara sütyenler için korumalık olarak alınan yuvarlak toplar vardı onlaramı koysamda yıkasam diye düşündüm.

onlar için file var ben ona dolduruyorum ağzınıda iyice bağlıyorum öyle yıkıyorum. sermeside koaly oluyor hepsi bir arada olduğu için.

onlar için file var ben ona dolduruyorum ağzınıda iyice bağlıyorum öyle yıkıyorum. sermeside koaly oluyor hepsi bir arada olduğu için.
Teşekkür ederim alayım bende o zaman onlardan. Bilmiyordum karşılaşmadım hiç nedense

Ayni sorunu her seferinde yasiyorum. O sutyen topunu da denedim ama o da acilmis kacmislar icinden ama kucuk camasir fileleri var onlara koyabilirsin ben bir turlu denk gelip alamadim. bak iyi oldu hemen listeye yazayim da unutmayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…