- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #38.641
bende kararsız kalmıştım tamam kaldırıyorum:)
ayy maşallah suphanallah. koymayın kız bu kuzuşların resmini. ister istemez nazar değer kıyamam.
bizim babamız kimseye göndertmiyor resimleri. bi annesine yolluyo bende kızıyorum bi yolla bak naparım seni diyorum ehehe
ben baş çevre ölçümlerini takip etmiyorum oğlumun.çünkü yok kilosuydu yok uyku düzeniydi, yok kakasıydı derken kafayı oynatıcam normali nasıl diye diye. en sonunda pes ettim.Selam yorgun ve fedakar anneler bebeklerinizin bas cevresi kac cm kacinci gununde olculduguyle beraber yazabilir misiniz. Ben d vitaminine malesef gec basladim yani 1 ay kadar bi kaybimiz var ve bingildagi baya açıkmis bas cevresi de buna bagli olarak cok mu buyuyor merak ediyorum.
Bizim kiz bebek 60gunluk bas cevresi 40 cm oldu devit kullaniyordum doktorum multitabs la degistirdi.
sizlerde yazin lutfen (devit3 mu multitabs mi verdi doktorunuz)
benim oğlumun kakası da hep sıvı. curuk curuk yapıyo anlayacağın :) bende arada acaba doktora mı götürsem diyorum ama bakıyorum nadir olarak koyu kıvam yapıyo vazgeçiyorum sonra.İSHAL NASIL ANLAŞILIR
kızlar ya bebeğimin kakası hep sıvı zaten yani cıvık ishal olduğunda nasıl anlayacağız ateşle birlikte olduğunda tehlikeli ateş yoksa panik yapacak bişey yok mu?? yada uzun süren cıvık kaka mı tehlikeli ama dediğim gibi benimkinin kakası hep sulu . bana dedilerki bebek sıvı süt içiyor zaten sulu olacak tabiki kakası dediler bilmiyorum???
canım bende rapor işlerine başlayacağım kasım sonu iznim bitiyor öğretmenim ... iki hafta rapor almışsınBende ogretmenim benim dogum iznimin sekiz haftasi yaz tatili ile yanmis oldu sadece sekiz haftalik iznm vardi oda bitti iki haftadr rapor aliyorum kasimin on besinde ucretsiz izne ayrilcam subat tatiline kadar sonrasinda ise baslarim zor olack birskmk ama en azindan ek gidaya yavas yavad baslamis oluruz subata
Canım günde beş kereden fazla sulu kaka yapmıyosa ishal değildir bebeklerin ishal olması anne sütü aldıkları için çok zor telaşlanmaİSHAL NASIL ANLAŞILIR
kızlar ya bebeğimin kakası hep sıvı zaten yani cıvık ishal olduğunda nasıl anlayacağız ateşle birlikte olduğunda tehlikeli ateş yoksa panik yapacak bişey yok mu?? yada uzun süren cıvık kaka mı tehlikeli ama dediğim gibi benimkinin kakası hep sulu . bana dedilerki bebek sıvı süt içiyor zaten sulu olacak tabiki kakası dediler bilmiyorum???
Canim bahsettigin kisi benim galiba.3 aylikken kizim emmeyi reddetti.bir iki ay uykuda ya da cok ac degilken verdim ama sutum bu esnada azaldi.zaten oncesinde de cok degildi.memeyi geri almaya basladiginda emzirmeye devam ettim ama cok ac oldugu zaman almiyordu.biberon istiyordu.yani doyumluk degil yemek ustune keyif kahvesi gibi oldu.sifa niyetineGünaydın anneler bi arkadas vardi sütü az oldugu halde 16 ay emzirdim demisti ama adinu hatırlamıyorum o kendini bilir bende hem meme hemde mama seklinde devam ediyorum merak ettigim nasil memeyi birakmadan o kadar zaman emzirmeyi basardin hangi mamayi biberonu kullandin bide nasil besledin bebegini her mamadan once emzirdinmi mesela yardimci olursan sevinirim arkadaşım.simdilik ikisinide aliyo benimki ama memeyi birakmasindan korkuyorum herkes öyle diyor mamaya alisinca seni birakir diyolar bende üzülüyorum zaten az az emiyo bide birakirsa diye
Bendede oluyor canim.sabah deilde ogleden sonra kacta emzirdgmi unutuyorum :) sadece anne sutu aliyo onceden yetiyodu gece 3 saat uyurdu en azindan ama simdi saat basi uyaniyo.gecen gece mama verdim 3 saat uyudu.dun gece yemedi mamayi.onceden yapip yattydm ben annem icirmeye calismis icmemis.ayy ne güzel canım ya benimkide öyle olsa uykumu alırım ne güzel ..
bazen uykusuzluktan gece çocugu emzirmeyi unutmuşum mesela dün gece 4 gibi uyanmış ben ağzına emzik vermişim salla salla uyumuyor böyle böyle yarım saat 40 dk devam etmiş sonra baktım bu çocuk uyumuyor aklıma geldi emzireyim yazık yavrum nasıl acıkmış bende devreler gidiyor bazen
Canım benim bebeğim 64 günlük 60 cm 5500 kg baş çevresi 39 cm düzenli d vitamini veriyorum multitabs kullanıyorum şu an ama amerikadan baby d drops getirttim kansarojen madde yok içşnde bizim doktor baş çevresi için bişey demedi bence seninkide normalSelam yorgun ve fedakar anneler bebeklerinizin bas cevresi kac cm kacinci gununde olculduguyle beraber yazabilir misiniz. Ben d vitaminine malesef gec basladim yani 1 ay kadar bi kaybimiz var ve bingildagi baya açıkmis bas cevresi de buna bagli olarak cok mu buyuyor merak ediyorum.
Bizim kiz bebek 60gunluk bas cevresi 40 cm oldu devit kullaniyordum doktorum multitabs la degistirdi.
Helal olsun ben hasta olur korkusuyla nerdeyse 15 gunde bir yikadigim oluyor[/QUOTE][QUOTE="ceydatuysuz, post: 37600392, member: 57817günde bir yikadigim oluyorn hergün yıkıyorum arada iki güne sarktığı oluyor
Canim ben erzurumdayim evimde çok socak olmuyor.haftada 2 tedusurfum.oönceden de 1 gün arayla yikiyodum.sizler bebeklerinizi hangi sıklıkra yıkıyorsunuz anneler. ben artık her gün yıkayamıyorum. havalar çok soğudu evimin şartlarıda uygun değil zaten. annem kızıyo sık yıkama çocuğu hasta ediceksin diye. ama altı aya kadarda her gün yıkanması lazım. napıcamı bilemedim.
sizlerde banyo düzeni nasıl?
Canm ben memlekete misafirkrn bi dpktora goturdum.sabit 3 yerine deca tabs diye a,d,e vit.içeren damla verdi.içinde saf zeytinyagida oldgndan rahat cikiyo tuvalete.Selam yorgun ve fedakar anneler bebeklerinizin bas cevresi kac cm kacinci gununde olculduguyle beraber yazabilir misiniz. Ben d vitaminine malesef gec basladim yani 1 ay kadar bi kaybimiz var ve bingildagi baya açıkmis bas cevresi de buna bagli olarak cok mu buyuyor merak ediyorum.
Canim ya bu 40 gunluk rapor hakkmz eylüldeneeylülemi yoksa ocaktan oocağa mi ?talveg .!.:canım bende rapor işlerine başlayacağım kasım sonu iznim bitiyor öğretmenim ... iki hafta rapor almışsın
1. 5 gün 5 gün rapor vermiyormu doktor direk iki haftalık mı rapor verdi
2. 40 gün rapor hakkımız var 40 gün alamazmıyız başka başka doktorlardan hyani neden 2 hafta aldın raporunu başka doktorlardan da alıp 40 günü tamamlayamıyormusun??
Rapor isleri zor oluyor bes gunluk vermeye yanasmiyor pek drlar ayni dr bir daha rapor vermiyor zatencanım bende rapor işlerine başlayacağım kasım sonu iznim bitiyor öğretmenim ... iki hafta rapor almışsın
1. 5 gün 5 gün rapor vermiyormu doktor direk iki haftalık mı rapor verdi
2. 40 gün rapor hakkımız var 40 gün alamazmıyız başka başka doktorlardan hyani neden 2 hafta aldın raporunu başka doktorlardan da alıp 40 günü tamamlayamıyormusun??
teşekkür ederim canım , nırmalde anne sütü aldığı için benimki hep ishal gibi dahada suluya döner ozaman bikaç gün.Biz yaptırdık.ateş olmadı ama yaptırdıktan 1 gün sonra 1-2 gün boyunca ishal oldu.fiyatı 140 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?