2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Birde lütfen gece uyku tulumu kullanın kızlar Allah korusun nette birsürü şeyler yazıyor ben kullanıyorum çokda güzel

Birde lütfen gece uyku tulumu kullanın kızlar Allah korusun nette birsürü şeyler yazıyor ben kullanıyorum çokda güzel
Nasil ne yaziyor nasil uyku tulumun bizi bilgilendirir misin
Birde dun 2. Ay kontrolumuz vardi 5800 gr ve 58cm olmus pasammm masallah iyi dedi doktor. Sadece bas cevresini olctu 41 cm dedi ve pesine bsna d vitamini aksstmissin dedi haklı da nasıl anladı anlamadım

Adet oldum canim simdi korunup korunmamak konusunda kararsizim ikinci bebek olsun diye ben gec hamile kaldim ya bu seferde gec filan olursa diye dusunuyorum korunmayimmi acaba kaldim dusune dusune

Kızlarrrrrr!!!
Sımdı benım bebıs ıkı haftadır emmıyo sutum damla damla gelıyo sagsam cogaır mı sık sık sagsam

Bebek mağazalrına uyku tulumu diyimce anlıyolar
canım benim kullandığım slumber diye bir markanın 2.5 tog değeri (yani sıcaklık ayarı) netten butikbebeden indirimden almıştım ama nete yazınca başka markalardada var zaten böyle torba gibi bebeği giydiriyosun üstünü açma derdi falan yok allah korusun üzerine çekme falan drdide yok gönül rahatlığı ile uyuyorum birde bugünde bizim kontrolümüz vardı benim kızımda 60 cm 5500 kg baş çevreside 39 cm olmuş ben hep veriyorum d vitaminini seninki vermiyomusun demekle ne demek istedi benim doktor baş çevresi ile alakalı bişey demedi bizim kafamız küçükmü şimdi anlamadım? birde bidahaki ay demir vitaminine başlıcakmışız sizin doktorlarda söyledimi bana çok erken gibi geldi birde hiç tahlil yapmadan böyle birşeye ne gerek varki?

Eklentiler

• Slumbersac-Kislik-Torba-Bebek-Uy_12170_1.jpg
    181,7 KB · Görüntüleme: 543
kendimi o kadar yorgun huzursuz ve ozellikle bakimsiz hissediyorum ki kizlar. sacim basim bi yerde.heryer ucuyo.ben kendimi kaldiramiyorum halim yok. ne zaman biterki bu gunler

genellikle yapmiyorum aslinda cogunlukla sakin kalmaya calisiyorum ama arada sirada hatlar kopuyor iste.. Elimden geldigince bagi koparmamaya calisiyorum. Oyun halisinda oynatiyorum sürekli konusuyorum ama bazen hicbirsey cözüm olmuyor nedense. Bahsettigin gibi bir kopukluk yaratacagini cok sanmiyordum kucuk diye ama dikkat edecegim.

Senin ki de masaj sonrasi mi kaka yapiyor genelde? Ben de bizde bir tuhaflik var diyordum. Evet bugün dedigin gibi yanlara bastirarak yaptim, sessiz ama kokulu gaz cikardi :):):):) Kokusundan anladim yani :):)):):):):) Sagol söyledigin icin. Ve dedigin gibi gazdan sonra gülümsemeye basliyor. Aynen benim kizimin da totosu kirmizi ve sürekli ikinip duruyor. Aslinda ne fark ettim biliyor musun, karin agrisindan sanirim kaslari kasiyor, rahat biraksa zaten likid olan kaka kendiliginden cikacak. Ama ikinirken kasiyor iyice cikmiyor. :) Ögrenecekler insallah! :)

Ben zaten mama veriyorum sütüm yetmiyor cünkü ama sütüm yetseydi de verirdim sanirim gece uykusu icin bir kere. Sonucta sütün bol sürekli gündüz emziriyorsun. 2 saatte bir cok fazla. Gerci benim kizim da gündüz mama bile versem bazen iki saat sonra acikiyor ama gece uyuyor. Gece uykusuna alistirdin mi peki? Sebebi sadece acikmasi degil, aliskanlik yapmis olmasi ve gecenin farkinda olmamasi da olabilir.

Gece belli bir saatte yatacagi yere git. (bizimki yatakodasinda uyuyor simdilik) Sonra isiklari kapa, los bir ortam sagla, öyle emzir ve uyut. Her gün hemen hemen ayni saate denk gelmesine ve karanlik olup, esinle dahi sessiz konusmaya, bebekle de mümkün oldugu sürece sessiz konusmaya calis. Ben dogdugu günden beri öyle yapiyorum. Gece oldugunu biliyor artik.

kendimi o kadar yorgun huzursuz ve ozellikle bakimsiz hissediyorum ki kizlar. sacim basim bi yerde.heryer ucuyo.ben kendimi kaldiramiyorum halim yok. ne zaman biterki bu gunler

Canim ayni durumdayim. Bakimsizliktan kirilacagim. Ama mesela elime oje süreyim diyorum sonra tirnaklarimi uzatmak istemiyorum bebek icin. Banyo yapayim dedigim halde iki gün ertelemek zorunda kaldigim günler dahi oluyor. Saclarim zaten koyun yünü gibi oldu, bicim desen yok. Göbegim kocaman oldu. Ben 5.aydan sonra kendimize gelecegimizi tahmin ediyorum

Bu arada bebegi ellini agzina sokan var mi? kizim normalde hep emzik emiyordu. Acikinca da aglayip emzigi atiyor bir daha almiyordu. Son günlerde emzigi kendi kendine birakmaya basladi ve son iki uc gündür bütün elini agzina sokuyor. Önce ac mi dedim ama karnini güzelce doyurmama ragmen de yapiyor. Sanki hosuna gidiyor...2.5 aylik. Ayni deneyimi yasayan var mi?

Bizimkide çılgınca emiyor elini ses çıkarıyor birde sonra midesi bulanıyor. Emzige alistiramadim ben hala.2 buçuk aylık benimkide

Bizim ki de öyle sapur supur emiyor 68 günlügüz

Canm herkesin sutunun doyurma olcusu ayni deil,kiminin sutu daha yagli vs, cabuk acikiyor sanirim seninki de benmki gibi, bizimki cok gazli, dr mama vermeye gerek yok sutun eterli demisdi ama gaz icin aptamil conformil onerdi, gunde 1 kez veriorum, hem biraz uyuyo hem de gaza iyj gelio,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…