- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #38.401
Canım ek gıdaya 6.ayda başlanıyorek gidalara nezaman baslicaz intrntte okudum 4.ay yavs yavs baslar dyolar erkn degilmi sizce nezamn baslanr hemn buyusnler yaa yedirelim icirelim..
Canım ne kadar geç adet olursan okadar iyi çünkü menepoza geç giriyorsun
Nasil ne yaziyor nasil uyku tulumun bizi bilgilendirir misinBirde lütfen gece uyku tulumu kullanın kızlar Allah korusun nette birsürü şeyler yazıyor ben kullanıyorum çokda güzel
Adet oldum canim simdi korunup korunmamak konusunda kararsizim ikinci bebek olsun diye ben gec hamile kaldim ya bu seferde gec filan olursa diye dusunuyorum korunmayimmi acaba kaldim dusune dusunecanım belli olmaz bnimde ilk çocuk ama hemen oldu
canım onunla hiçbi ilgisi yok, aksine vücuun toparlandığını gösteriyor.. annem doğumundan 1,5 yıl sonra adet olurmuş. kırklı yaşların başında menapoa girdi.
Kadınlar belli bir yaştan sonra adet olmuyor ya o demekAdet oldum:) menopoz ne ki canim?yani azeriyim tukcesi ne demek?
Bebek mağazalrına uyku tulumu diyimce anlıyolarNasil ne yaziyor nasil uyku tulumun bizi bilgilendirir misin
Birde dun 2. Ay kontrolumuz vardi 5800 gr ve 58cm olmus pasammm masallah iyi dedi doktor. Sadece bas cevresini olctu 41 cm dedi ve pesine bsna d vitamini aksstmissin dedi haklı da nasıl anladı anlamadım
canım benim kullandığım slumber diye bir markanın 2.5 tog değeri (yani sıcaklık ayarı) netten butikbebeden indirimden almıştım ama nete yazınca başka markalardada var zaten böyle torba gibi bebeği giydiriyosun üstünü açma derdi falan yok allah korusun üzerine çekme falan drdide yok gönül rahatlığı ile uyuyorum birde bugünde bizim kontrolümüz vardı benim kızımda 60 cm 5500 kg baş çevreside 39 cm olmuş ben hep veriyorum d vitaminini seninki vermiyomusun demekle ne demek istedi benim doktor baş çevresi ile alakalı bişey demedi bizim kafamız küçükmü şimdi anlamadım? birde bidahaki ay demir vitaminine başlıcakmışız sizin doktorlarda söyledimi bana çok erken gibi geldi birde hiç tahlil yapmadan böyle birşeye ne gerek varki?Nasil ne yaziyor nasil uyku tulumun bizi bilgilendirir misin
Birde dun 2. Ay kontrolumuz vardi 5800 gr ve 58cm olmus pasammm masallah iyi dedi doktor. Sadece bas cevresini olctu 41 cm dedi ve pesine bsna d vitamini aksstmissin dedi haklı da nasıl anladı anlamadım
evet canım emzirmeye ve sağmaya devam et sen öutlaka yavaş yavaş çoğalıcaktırKızlarrrrrr!!!
Sımdı benım bebıs ıkı haftadır emmıyo sutum damla damla gelıyo sagsam cogaır mı sık sık sagsam
Anlamaz olur mu bagirmadan senin uzuntunu sinirini kaygini herseyi anlıyor ilk çocuğum da aynı hatayi yaptım kaygilandikca bende susmuyor diye daha da uzaklastik. Halen daha kopukluk var 9 yaşında ama 2. Oğlum da mümkün olduğunca sakin oluyorum çok güzel diyalogumuz var sabır sabır al bagrına bas ve onun karşısına geç konuş onunla sırf kucak da gezdurmek olmaz
Demek ki bezi olnca yapamiyor seninki de.benim kizimin totosu catladi ikinmaktan.ben de bu yontemle yaptiriyorum.bak mesela az once yanlara bastirinca gaz cikardi.ama dedigim gibi bastircaksin.ben uzun sure bastirmadan yapmisim netteki gibi.bi ise yaramadi.bu islemden sonra gulucuk geliyorsa gazi kalmamistir.
Nki
Kozlar bizi sormustum ama arada kaynadi ssanirim.bebeğim sadece anne sütüylebesleniyor.dDr.anne şutu yetiyo mamaya başlama dedi.ama gece 2 saatte bir uyaniyo ve bu uykusuzluk tansiyonunun yükseltti.aylardir deliksiz 4 saat bile uyuyamadim.simdi gece sadece 1 kere mama versem doğru olurmu? Vicdanim verme diyo ama uyku halim felç.siz napardiniz bu durumda ?
kendimi o kadar yorgun huzursuz ve ozellikle bakimsiz hissediyorum ki kizlar. sacim basim bi yerde.heryer ucuyo.ben kendimi kaldiramiyorum halim yok. ne zaman biterki bu gunler
Bizimkide çılgınca emiyor elini ses çıkarıyor birde sonra midesi bulanıyor. Emzige alistiramadim ben hala.2 buçuk aylık benimkideBu arada bebegi ellini agzina sokan var mi? kizim normalde hep emzik emiyordu. Acikinca da aglayip emzigi atiyor bir daha almiyordu. Son günlerde emzigi kendi kendine birakmaya basladi ve son iki uc gündür bütün elini agzina sokuyor. Önce ac mi dedim ama karnini güzelce doyurmama ragmen de yapiyor. Sanki hosuna gidiyor...2.5 aylik. Ayni deneyimi yasayan var mi?
Peki sutu en çok ne çoğaltıyorevet canım emzirmeye ve sağmaya devam et sen öutlaka yavaş yavaş çoğalıcaktır
Bizim ki de öyle sapur supur emiyor 68 günlügüzBu arada bebegi ellini agzina sokan var mi? kizim normalde hep emzik emiyordu. Acikinca da aglayip emzigi atiyor bir daha almiyordu. Son günlerde emzigi kendi kendine birakmaya basladi ve son iki uc gündür bütün elini agzina sokuyor. Önce ac mi dedim ama karnini güzelce doyurmama ragmen de yapiyor. Sanki hosuna gidiyor...2.5 aylik. Ayni deneyimi yasayan var mi?
Canm herkesin sutunun doyurma olcusu ayni deil,kiminin sutu daha yagli vs, cabuk acikiyor sanirim seninki de benmki gibi, bizimki cok gazli, dr mama vermeye gerek yok sutun eterli demisdi ama gaz icin aptamil conformil onerdi, gunde 1 kez veriorum, hem biraz uyuyo hem de gaza iyj gelio,Kozlar bizi sormustum ama arada kaynadi ssanirim.bebeğim sadece anne sütüylebesleniyor.dDr.anne şutu yetiyo mamaya başlama dedi.ama gece 2 saatte bir uyaniyo ve bu uykusuzluk tansiyonunun yükseltti.aylardir deliksiz 4 saat bile uyuyamadim.simdi gece sadece 1 kere mama versem doğru olurmu? Vicdanim verme diyo ama uyku halim felç.siz napardiniz bu durumda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?