2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bisi oracaktim.benim minigim agst.7 de doğdu.bu zamana kadar hep anne situ emdi.çok şükür yetiyoda Dr.um mama verme gelişimiiyi dedi.ama sşöyle bi sorunum var gece 2 saatte 1 buçuk saatte bi uyaniyo.benim tansoyonda sanirim uyku düzeninin olmadgndan yuksek.hamilelikte ddüşüktühep.
SSoruna gelince gece 12 de mama veripte mi uyutsam.

eğer uykusuzluk senin sağlığını bozuyorsa arada ver bence. kendini dinlendir senin sağlığın bozulursa bebekle yeteri kadar ilgilenemeyebilirsin Allah korusun.

merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra....
hayırlı uğurlu olsun bebeklerimiz , sağlıkla büyütürüz inşaallah...
aramızda işe başlayanlar varmı ben başladım da çok tuhaf hallerdeyimmo_O

Kozlar bizi sormustum ama arada kaynadi ssanirim.bebeğim sadece anne sütüylebesleniyor.dDr.anne şutu yetiyo mamaya başlama dedi.ama gece 2 saatte bir uyaniyo ve bu uykusuzluk tansiyonunun yükseltti.aylardir deliksiz 4 saat bile uyuyamadim.simdi gece sadece 1 kere mama versem doğru olurmu? Vicdanim verme diyo ama uyku halim felç.siz napardiniz bu durumda ?

canım aynı durum bendede var bende düşünüyorum gece yatarken mama vereyim bende rahat uyuyayım diye bide çalışmaya başladım , gerçekten dinlenmeyince sütümün azalmasından korkuyorum..

merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra....
hayırlı uğurlu olsun bebeklerimiz , sağlıkla büyütürüz inşaallah...
aramızda işe başlayanlar varmı ben başladım da çok tuhaf hallerdeyimmo_O
bebeğin kaç aylık canım benimde başlamam gerekiyr ama çok korkuyorum hiç ayrılmak istemiyorum ben emziriyorumda sütü filan nasıl verceğim bilmiyorum. birde gözümün önünden ayrılrısa birşey olacakmış gibi geliyor.

bebeğin kaç aylık canım benimde başlamam gerekiyr ama çok korkuyorum hiç ayrılmak istemiyorum ben emziriyorumda sütü filan nasıl verceğim bilmiyorum. birde gözümün önünden ayrılrısa birşey olacakmış gibi geliyor.

bugün tam 90 günlük canım bugün başladım bende,öğlene kadar çalışcam,
bende çok tereddütteydim ama annem baktığı için rahatım bide 250 cc kadar süt bırakmaya çalışıyorum zamanla düzene girerse daha rahatlıycam iş yerinde 1 defa sağıyorum ertesi gün için ...bunlar bi şekilde düzene giriyorda en çok bebeğimi özlüyorum bi anda böyle ayrı kaldım zor gelecek zamana ihtiyacım var..
senin bebeğin kaç aylık oldu..

bende çok tereddütteydim ama annem baktığı için rahatım bide 250 cc kadar süt bırakmaya çalışıyorum zamanla düzene girerse daha rahatlıycam iş yerinde 1 defa sağıyorum ertesi gün için ...bunlar bi şekilde düzene giriyorda en çok bebeğimi özlüyorum bi anda böyle ayrı kaldım zor gelecek zamana ihtiyacım var..
250 cc tek seferde mi sagiyorsun?

250 cc tek seferde mi sagiyorsun?
ahhh kizlar sormayin nasil zor calisan anne olmak ben minicik coraplarini getirdim kokluyorum icime cekiyorum aklim onda babanesi bakiyo benimki emmiyo saguyorum bende 2,5satte125cc iciyo sazce yetermi bide kakasini yapamiyo eskisi gibi ne iyi gelirki bilen varsa neolur sylesin...

benim daha iki aylık sen birde yarım gün çalışacakmışsın ne güzel. benim tam gün eve üç gibi gelebilirim ancak. ücretsiz izne ayrılacağım herhalde. benimde eşimin annesi bakacak ama bebişten ayrılmak için daha zamana ihtiyacım var ek gıdaya başlarsa içim rahat eder diye düşünüyorum.

ahhh kizlar sormayin nasil zor calisan anne olmak ben minicik coraplarini getirdim kokluyorum icime cekiyorum aklim onda babanesi bakiyo benimki emmiyo saguyorum bende 2,5satte125cc iciyo sazce yetermi bide kakasini yapamiyo eskisi gibi ne iyi gelirki bilen varsa neolur sylesin...
eğer yetmezse ağlar herhalde aç olduğumu belli eder merak etme. kakasını yapması için ayaklarının tabanlarını birleştirip karnına hafifçe 5-6 sn. bastırıyorsun bunun videolarıda var bakabilirsin.

[QUOşuannergizz06, post: 37537844, member: 536342"]canım aynı durum bendede var bende düşünüyorum gece yatarken mama vereyim bende rahat uyuyayım diye bide çalışmaya başladım , gerçekten dinlenmeyince sütümün azalmasından korkuyorum..[/QUOTE]
Ben suan calismiyorum ama genelde zorlaniyorum adlinda tansiyonun yukselmese bi problem yoktu ama yükselince endiselendm.

Doğru E="fesah_e, post: 37537733, member: 334377"]eğer uykusuzluk senin sağlığını bozuyorsa arada ver bence. kendini dinlendir senin sağlığın bozulursa bebekle yeteri kadar ilgilenemeyebilirsin Allah korusun.[/QUOTE]
Dogru diyorsun canim ama annemde yaninma yardimci oluyo o yüzden mama vermeyi de istemiyorum :)

benim daha iki aylık sen birde yarım gün çalışacakmışsın ne güzel. benim tam gün eve üç gibi gelebilirim ancak. ücretsiz izne ayrılacağım herhalde. benimde eşimin annesi bakacak ama bebişten ayrılmak için daha zamana ihtiyacım var ek gıdaya başlarsa içim rahat eder diye düşünüyorum.

eğer imkanın varsa ücretsiz izne ayrılmanı tavsiye ederim bende annem olduğu için rahatım yoksa çok zor...

[QUOşuannergizz06, post: 37537844, member: 536342"]canım aynı durum bendede var bende düşünüyorum gece yatarken mama vereyim bende rahat uyuyayım diye bide çalışmaya başladım , gerçekten dinlenmeyince sütümün azalmasından korkuyorum..
Ben suan calismiyorum ama genelde zorlaniyorum adlinda tansiyonun yukselmese bi problem yoktu ama yükselince endiselendm.[/QUOTE]

gemiş olsun canım bi doktoruna danış istersen bebeğinin sana ihtiyacı var

aynen katılıyorum canım sana bende çok özlüyorum bende mi çorabını alsam ki hiç aklıma gelmedi:D

ek gidalara nezaman baslicaz intrntte okudum 4.ay yavs yavs baslar dyolar erkn degilmi sizce nezamn baslanr hemn buyusnler yaa yedirelim icirelim..
ben 4. aydan itibaren sadece tattıracağım hem damak tadı gelişsin diye hemde herhangi bir şeye alerjisi var mı diye ama bebeklik halleri çoookk tatlı hemen büyümesinler :KK46::KK54:

Ayy ben gecem ay 20 sinde adet olmustum daha da olmadim bise yoktir dimi ;( bu aksamda bi mide bulantisi geldi ayy psikolojikmi ne bi adet olayim hemen sprail taktircam
Ben de gece ay 27sinde oldum.normal düzende olsa 25inde olmam lazımdı olmuyor.ilk kısımda olduktan sonra normal düzende devam etmisti

Back