2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar benim kız akşam üzeri sürekli ağlıyor diye yazmıştım. bir arkadaşım saç kurutma makinesini aç eğer kolikse susar dedi. bende akşam denedim gerçekten sustu kucağımdan indirip yatağına bile yatırdım ağlamadı çıkan sesi dinledi. tabi her güzel şey gibi kısa sürdü :) ama olsun yinede benim birazda olsa dinlenmemi sağladı.

bu arada benim bebeğim hala memede uyuyor, önceleri yatağına yatırınca uyandığı için tekrar kucağıma almam gerekiyordu yada sallamam gerekiyordu. şimdi oyun parkı aldım yatağına yatırınca yine hemen uyanıyor ama titreşimini açıp azcıkta sallayınca tekrar uyumaya devam ediyor. gündüzleri de iyi dalamıyordu hemen uyanıyordu. şimdi titreşimi açık bırakıyorum 1-2 saat uyuyor. bebekleri arabada uyumayı sevenler denesin bence.

Kızlar yarıdmınıza ihtiyacım var. Kızım 3 aylık 2 aylıkken memelekete gıtmıstım cok kotu kokulu yesıl kaka yapmıstı doktora goturdum amıplı dızanterı teshısı koydular neyse sonra dızanterı olmadıgı baska bır test yapılarak anlasıldı cok sukur fakat 15 gundur kakasında mukuslar var ve tahlılde mukuslu alanlarda bol lökosıt var cıkıyor. Doktor enfeksıyon olsugunu soleyıp antıbıyotık yazdı ben kullanmak ıstmeedıgımı soledım besın alaerjısı olabılırmı dedım olabılır dedı 1 hafta dıyet verdı sut urunlerı ambalajlı urunşer yumurta vs yasak... Bu durumda olan varmı aranızda ınternetten arastırdın bagırsak enfeksıyonu ıle sut alerjısı karıstırılıyormus. Kaka tahlılının yanında kaka kulturu de yapılması gerkıyormus doktorum kaka kulturunu ıstemedı napıcagımı sasırım. Basına bole bısey gelen duyan varmı bebegım cok kucuk antıbıyotık kullanmak ne bılım yaa (

Neguzel. adet olmmussun keske benxe olsam ilk cocukda baya gec oluyor diyorlar ama bakalim benim oglan 2,5aylik am Hala adet olmadim
canım belli olmaz bnimde ilk çocuk ama hemen oldu
Canım ne kadar geç adet olursan okadar iyi çünkü menepoza geç giriyorsun
canım onunla hiçbi ilgisi yok, aksine vücuun toparlandığını gösteriyor.. annem doğumundan 1,5 yıl sonra adet olurmuş. kırklı yaşların başında menapoa girdi.

canım senin bu yazını okuduktan snra bende dıkkat edıyorum saatelerine ve bakıyorum ıns yazıcam saatlerı bende aksam gaz sancısı olmazsa 9 bucukta uyku moduna gecıyo gercekten bunu farkettım ıns benım kıde boyle duzenlı olur suan 68 günlük benim ki

Kızlar Merhaba SMA mamasını sormuşlar arkadaşlar MİGROS da var ordan alabılırsınız bşrde kızlar bebişim dün geceden beri kakiş daha yapmadı bu bir sorun mudur anne sütü ile besleniyor yoksa normal mi

valla artık bende ne oldugunu anlıyamıyorum canım kolık mı gaz mı gunu gununu tutmuyo ıns düzelir 3 ay dolunca
selam kizlar oglum kakasini yapamiyordu rezene cayi verdi 1cay kasigi hemen yapti kakasini acaba dogru bisemi yaptm arkadas demisti zarari yoktr insallah

Ben gogis ucu kullanmadim.benimkide okadarlikken elini emmeye badlamisti AC da değil.hergun bi huy takiniyo.biarafa dilini cigniyodu sakiz gibi birakti :)

Kizlar bisi oracaktim.benim minigim agst.7 de doğdu.bu zamana kadar hep anne situ emdi.çok şükür yetiyoda Dr.um mama verme gelişimiiyi dedi.ama sşöyle bi sorunum var gece 2 saatte 1 buçuk saatte bi uyaniyo.benim tansoyonda sanirim uyku düzeninin olmadgndan yuksek.hamilelikte ddüşüktühep.
SSoruna gelince gece 12 de mama veripte mi uyutsam.

kızlar bizimgaz sancılarımız sub damla sayesinde bitti biraz pahalı ama gece uykumuz super masallah tavsiye ederim

canım ben SMA dogala yakın ve kabız yapmıyor.su an 3 aylık olduk 7 kiloyuz artık bazen mama da vermiyorum. sutum yarıyor o zaman masallah

benim kızım bikaç gündür memede ağlıyor iki çekip bağırıyor.sanırım reddetmeye başladı günde iki kez mama veriyorum 90cc.biberona mı yeniliyorum yoksa?

çok sevindim cnm. muhakkak düzene girecektir benimki şu anda 3 ay bir haftalık falan ve seninki kadarken başlamıştım gözlemlemeye... huysuzlandığında kucağına yatırıp kontrol et uyku moduna giriyorsa uykusu geldiğinden mızmızlanıyordur ve hemen yatırmazsan kaçırırsın saatini...

Gözlemlerimden sonra hergün aynı saatlerde uyuduğunu şaşırarak görmüştüm, kolunda saati var sanki sıpaların

kızlar bizimgaz sancılarımız sub damla sayesinde bitti biraz pahalı ama gece uykumuz super masallah tavsiye ederim

sap simplex damla değilmi cnm bahsettiğin, bende tavsiye ederim 2 aylık olana kadar benim kuzununda oluyordu gaz sancıları ve bu damla iyi gelmişti. Şu anda da arada zorlandığını hissettiğimde veriyorum 15 dk.ya kadar rahatlıyor.

Kizlar artik aglamaktan kendimi durduramiyorum. Kizim bu hafta nedense acayip agliyor. Omzumda dik pozisyonda evi gezdirirken susuyo bi tek. Uyutmaya calisiyorum, ayagimda salliyorum agliyor. Kucagima aliyorum sakinlessin diye. Yani o kadar bitmis bir halde bile oy canim oy cicim diye seve seve kucagimda tutuyorum resmen tepiniyor. Neden böyle ya?? 2.5 aylik kizim, normalde bebek anne kokusuyla sakinlesirdi hani? Tam tersine benim kucagim hic bir cözüm saglamiyor, öpüp koklamam da... Artik iyice cildirdim az önce ve bagirdim baya.. korktu iyice agladi, ben iyice bagirdim, sonra sustu. bi 10 dakika etrafina bakindi, yine aglamaya basladi. Simdi babasi geldi o omzunda tasiyor.

Bagirmamdan 2.5 aylik bebek anlar mi ki sustu? Niye benim kucagimda durmuyor? Niye anne kokusu onu sakinlestirmiyor. Elimden geleni yaptigim halde niye kucagimda tepiniyor ittiriyor?

Normalde bebekler annelerinin kucaklarinda susmazlar mi?

Cok mu kücük? Bagirinca bagirdigimi anliyorsa, aglarken anneyle sakinlesmeyi niye anlamiyor?

Canım mümkün olduğunca sakin olmaya çalış sabır arada banada geliyorlar sinirden bende bir iki kez ses yükselttim evet sustu anlıyolar bence ama sonra vicdan azabı kemirdi beni daha çok savunmasız minikler bize muhtaçlar geçicek bu zamanlar biliyosun çok ağladağında saç kurutma makinası veya elektrik süpürgesini denedinmi sakinleştiriyor gerçekten bizde işe yaradı

ya bwnim artik sutum yetmiyormu acaba emdikten sonra hala araniyor 2.memeyi verdimdede almiyor anlamiyorum bu kizi 1 haftadir boyle yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…