2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oğlum 3 aylık şimdiye kadar 4 kez kestim şu anda 5.kez kesmem lazım, siz hala kesmediniz mi? ben ilk 4 günlükken kesmiştim tırnaklarını, ve eldiven 2.günden sonra hiç kullanmadım. Yalnız inanılmaz hızlı uzuyor bu bebişlerin tırnakları, ayrıca benimkide arada yüzünü çiziyor ama olsun geçiyor sonra, bişey olmaz

elleriyle keşfettikleri, yüzünü çizmesinin yanında paha biçilemeezzz

bu arada ben de uyurken kesiyorum, uyanıkken mümkün değil kesemem, kıpırdarsa falan bir yerini keserim allah korusun diye. Uyurken hiç sorun çıkmıyor, yavaş yavaş dikkatli dikkatliiii

arkadaşım bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama benimki 3 aylık ve ben uzun zamandır artık uyandırmıyorum. Uyku da çok önemli bir gıda, sürekli çocuğun uykusunu bölersen, sağlıklı uyku uyuyamadığı için huysuz bir bebek olur fikrimce, bir kerede benim gibi yapmayı dene bakalım ne kadar uyuyor. Kendisi acıkınca uyanıyor zaten.

Arada sırada bu 5 saat 6 saate de çıkıyor ben o zaman hala uyanmamışsa usulca uyandırmadan kucağıma alıyorum, memeyi ağzına yaklaştırınca alıyor zaten hemen emzirip yine usulca hafif dikliyorum (gazını çıkarmıyorum ama çıkmıyor çünkü uyurken çok denedim, boşuna uykusunu açmıyorum o yüzden) süt midesine insin iyice diye. Sonra bırakıyorum uykusuna devam ediyor. Aslında yapmamam lazım ama annelik işte yani 6 saatten sonra bende dayanamıyorum, aslında hiç ellememek lazımmış, artık kan şekeri olayı kalmadı çünkü büyüdüler...

bende yeşil paket prima kullanıyorum, arada bizimde öyle oluyor, çok sık değiştirmeme rağmen. Bende senin gibi yanlış mı bağladım falan diye düşünmüştüm ama sonra anladım ki, anne sütü aldıkları için sıvı kaka yapıyorlar ve biraz tazzikli olunca da arkaya gidiyor.

cnm. benim yaa

inşallah rabbimden dilerim, kısa sürede kuzunun gaz problemi geçerde, yavrucukta, sende mışıl mışıl uykunuzu alırsınız.
çok üzüldüm, ama en çok bebiş uykusunu alamıyor diye üzüldüm valla

nazarr çok sagol arkadaşım kimyona başladım mutfakta duruyor gelip gidip ağzıma alıyorum.nasıl yapıcam bilmiyorum.aslında çok soğukkanlı bi kızım(meslek icabıda)ama bugün okadar çok ağladımki hala gözlerim acıyor ve başım çatlıyor bir çocuk bu kadar çığlık çığlığa neden ağlar neden susmaz defaatle doktorlara götürdüm başka bişeymi var diye ama yok yok yok.sadece kolikte bukadar olmaz gibime geliyor.öyle ağlıyorki çocuğa bağırmak zorunda kalıyorum busefer ona üzülüyorum.kendim yemek yapamadığım için bebişten dolayı kahvaltılık yemekzorunda kalıyorum ondan dolayıda çokçok afedersiniz kendimde kabızım ama hastanelik olacak kadarben afedersiniz tuvalette ağlıyorum o dışarda ağlamaktan katılıyor.anlıyacağınız çok sefil durumdayım(allah beterinden saklasın).yanımda bi yardım edecek yardımı geçtim yarım saat kucağında tutacak biri olsa...bide eşim gelmiş haftasonu şehirdışına arkadaşlarıyla bi düğüne gideceğini söyleyince benim gibi biri biledelirdi.zaten akşamları 10dan önce gelmiyosun gelincede uyuyup kalıyosun e bide beni düşün.rabbimin halim ismini çekiyorum bolbol dua edin neolur yazarken bile kendimi tutamıyorum uyumadı bizimki tabi sallıyorum biyandan.rabbime emanet

evet yaptırıcam kızlar.diyorum ya eşimin ikiz kardeşleri zehirli isalden ölmüşler

Canim aventinki yavas akanlardan mi, kesinlikle yavas akan biberonlardan kullan. Ben Nuk kullandim memeden daha hizli aktigi icin kullanmaya basladiktan bir ay sonra birakti emmeyi. Simdi sagmakla ugrasiyorum.

Canim aventinki yavas akanlardan mi, kesinlikle yavas akan biberonlardan kullan. Ben Nuk kullandim memeden daha hizli aktigi icin kullanmaya basladiktan bir ay sonra birakti emmeyi. Simdi sagmakla ugrasiyorum.
Iki saate bir mi sagiyorsun cok kötü olmuş ya bari elektrikli pompalardan mi?

canım senin yaşadığın durum ilk kızımda başıma gelmişti.nuk kullanmıştım o zamanda.3 aylıkken memeyi reddetti.doktora dedim almıyor diye.doktor bırakmaz emme 6 aya kadar refle zaten dedi.uyanıkken memeyi almadı 1-2 ay kadar ama ben uykuda hep verdim.çok aç olmadığında verdim ve emmeyi bırakmadı.16 ay emdi.fakat süt elektrikli pompayla çeksem de azalmıştı.şifa niyetine 16 ay emdi.bence uykuya dalacakken ve çok aç olmadığı durumlarda hemen ver memeyi.

Uykuluyken ver diyosun yani? Uyku arasinda gece öyle mi? Ama 3 haftadir neredeyse hic memeyi zorlamadim, tekrar alabilir mi dersin? Bu gece deneyeyim bakayim. Aslinda ben gece uykuluyken veriyodum zaten memeyi ama agliyodu. Süt az geliyor ya.. reddediyordu...Peki sen bu sekilde hep uykulu oldugunda mi verdin yoksa sonra düzene girdi tamamen hep meme mi verdin? ben de sagiyorum ve azalmasindan korkuyorum

Iki saate bir mi sagiyorsun cok kötü olmuş ya bari elektrikli pompalardan mi?

Yok canim nerde alti saatte bir sagiyorum. Iki saatte bir olmuyo bazen hic uyumuyo gündüz oyalanmiyor falan pompalamaya vaktim hic olmuyo. Esim haftasonu evde olunca daha SIK pompalayabiliyorum ama.. Evet elektrikli pompa ve iki baslikli, ayni anda iki memeden de sagiyor.

Bu arada oyun halisi alan var mi? Ben belki erken oldu ama aldim ve cok memnun kaldim. Kizim doygunsa alti temizse 15-20dk kendi kendine egleniyo, bir 15 dakika da ben yaninda oturuyorum öyle oynuyor. Agliyosa da müzigi bi 5 dk ilgisini cekip susuyor.

benim kızım emerken bazen kafası çok terliyor sırtına bakıyorum vücut ısısı normal. şimdi benim kız sıcaklıyor mu

kizlar merhaba ben n oglumu asiya gtrdum aksam biraz atesi cikti dolven surup verdim hemen dustu butn gece bekledim ama bidaha cikmaadi cok sukur ama oglumun vucudunda hafif isilik gibi seyler var acaba asidan olabilirmi bilgi verirseniz sevinirim...

Allah yardımcın olsun canım sabırlı ol bu süreçte inşallah toparlayacak bu süreçte sende bol bol kayısı hoşafı iç yapamayacak vaktin yoksa iki üç kayısı bir bardak suyun içine at sabaha kadar beklesin gelip gidip onu iç çok çok geçmiş olsun

kizlar merhaba ben n oglumu asiya gtrdum aksam biraz atesi cikti dolven surup verdim hemen dustu butn gece bekledim ama bidaha cikmaadi cok sukur ama oglumun vucudunda hafif isilik gibi seyler var acaba asidan olabilirmi bilgi verirseniz sevinirim...
bende dun goturdum asiya ve gece benimkide ateslendi ben thylol surup verdim yan etkilerinde yaziyodu kirmizilik olabilir diye belki ilactandir bi bak istersen yan etkilerine

Ben gece kalkınca 2 tane kuru incir yiyor ustune 2 bardak su içiyorum rahat çıkıyorum lavaboya

benim kızım emerken bazen kafası çok terliyor sırtına bakıyorum vücut ısısı normal. şimdi benim kız sıcaklıyor mu
Benim kizimin kafasi da terliyor canim genelde kisa kol giydigimde oluyor kafasi koluma yapistigi icin siliyorum hemen sapka takiyorum dedigin gibi vucüdü normal oluyor. Doktoru öyle dedi canim bebekler vücut isilarini kafalarindan ayarlarlarmis kafasinin cok sicak oldugunu düsündügünde atesini ölc hemen ama terlemesi koluna koydugundan olabilir.

Benimkinde de cikmisdi canim ufak ufak sivilce gibi seyler kizimin bi ara atesi cikmisti popodan ölctügümde 37.7 falandi o ara cikti onlarda doktora götürdük önemli olmadigini ama dikkat etmemiz gerektigini iltihaplanabilicegini söyledi neuroderm diye bi krem verdi 2 defa sürdüm gecirdi cok sükür.

Canim cok üzüldüm o sorun benimde var ne yazikki üstelik benim anal fissür yani makatta catlak var her lavaboya gittigimde agliyorum kroniklesmis artik ameliyat olmam gerek ama bebegim cok kücük hic kimsem yanimda yok esiminde okulu var hemde calisiyor yani bekliyorum böyle ilac kullanmakdan bagirsaklarim tembellesti o yüzden seni cok iyi anliyorum sükret en azindan seninki sadece kabizlik ve dikkatli ol yoksa sonucu hemoroid veya benim ki gibi olabilir Allah yardimcin olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…