2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cevap veren arkadaslar tesekkur ederim sagolun iyiki kk uye olmusum benim arkadas ortamim yok ablam anneme bahsettim neguzel diyolar herkez bilgi veriyo anneme bise soruyorum ben bilmem arkadaslarina sor diyo ya iyiki varsnz tesekurler...fazla konulara yorum yapamiyorum ama napalim pzrtsi ise baslicamm neyapcm bilmiyorum oglusum ac klirsa neyaparim ya sutumu artrmk istiyorum ne yapcm bilmiyom acaba emerken kac cc de doyuyo bu bebisler

cevap veren arkadaslar tesekkur ederim sagolun iyiki kk uye olmusum benim arkadas ortamim yok ablam anneme bahsettim neguzel diyolar herkez bilgi veriyo anneme bise soruyorum ben bilmem arkadaslarina sor diyo ya iyiki varsnz tesekurler...fazla konulara yorum yapamiyorum ama napalim pzrtsi ise baslicamm neyapcm bilmiyorum oglusum ac klirsa neyaparim ya sutumu artrmk istiyorum ne yapcm bilmiyom acaba emerken kac cc de doyuyo bu bebisler
Rica ederim canim insan basina gelenleri paylasmadiginda saniyor ki yanliz kendi yasiyor. Ne kadar da doyuxor bende bilmek isterdim inan benim ki acikinca cok sinirleniyor memeden emmek istemiyor resmen yumrukluypr beni hep geceleri sagip koydugum icin yedege biberonla veriyorum o zaman 120 falan iciyor. Cok ac olmadiginda memeden cekiyor tek memeyle doyuyo ama kec cekiyo genelde bende bilemiyorum degisiyor sürekli 4. ay gelsede kurtulsam doydumu doymadi mi stresinden.Ek olarak Konserve sebze vermeye baslicam en azindan ne kadar yedigini bilirim.

Evime 30km kaldı.
Kv ye çok gıcık oldum. .bu ev nasıl yerleşecek ,kv sağolsun akıl verdi bebek uyurken yap. .ne var bi gün mutfaga yardım etse..gerçi annem gitmeden öncede ev olursa annen yapar diyordu
. Ben bebeğimin kıyafetlerini sonra olmayan birine vermek istiyorum.
Annem aldı hepsinide sakla sakla sanki kendi aldı arkasi var o kiz olsa ne olacak ..annem alırız ver dedi dedim..birkaç hatira olarak saklarim.ama dunya kadar günah ,
Elini öpüyor yapma Diyorum yapıyor eldiven taktım.
Ben örtüyorum üstünü o acıyor terledi diye şu çocuğu hasta etmeden gitsem ..

Kızlar oğlum hapsiriyor boğazında birşey var gibi öksürüyor acaba hasta mi oluyor Çok üzülüyorum ya dua edin ne olur.bir de ben akşamları göğüslerimi sağıyorum onu veriyorum akşamları gazlı huzursuz tutmuyor memeyi ama yavaş akan biberonda değil.nuk aldım geçen gün onu mu kullansam

Kızlar oğlum hapsiriyor boğazında birşey var gibi öksürüyor acaba hasta mi oluyor Çok üzülüyorum ya dua edin ne olur.bir de ben akşamları göğüslerimi sağıyorum onu veriyorum akşamları gazlı huzursuz tutmuyor memeyi ama yavaş akan biberonda değil.nuk aldım geçen gün onu mu kullansam

Canim ben nuk kullaniyorum ama biberon vermeye basladigimdan bir ay gibi bir süre sonra memeyi reddetti. Nuk güzel akiyor o yüzden memeyi almamaya basladi. Bir arkadasin tavsiyesiyle gece uyku arasinda meme vermeyi denicem. Ben 2 3 haftadir meme vermiyorum, hep sagiyorum ve cokk yorucu :(

Burnunu temizliyomusun canım ?

Ben basindan beri dr browns doğal akış kullaniyorum memnunum kizim 2 aylik simdilik memeyide aliyo biberonuda inşallah memeyi birakmaz

nazarr çok sagol arkadaşım kimyona başladım mutfakta duruyor gelip gidip ağzıma alıyorum.nasıl yapıcam bilmiyorum.aslında çok soğukkanlı bi kızım(meslek icabıda)ama bugün okadar çok ağladımki hala gözlerim acıyor ve başım çatlıyor bir çocuk bu kadar çığlık çığlığa neden ağlar neden susmaz defaatle doktorlara götürdüm başka bişeymi var diye ama yok yok yok.sadece kolikte bukadar olmaz gibime geliyor.öyle ağlıyorki çocuğa bağırmak zorunda kalıyorum busefer ona üzülüyorum.kendim yemek yapamadığım için bebişten dolayı kahvaltılık yemekzorunda kalıyorum ondan dolayıda çokçok afedersiniz kendimde kabızım ama hastanelik olacak kadarben afedersiniz tuvalette ağlıyorum o dışarda ağlamaktan katılıyor.anlıyacağınız çok sefil durumdayım(allah beterinden saklasın).yanımda bi yardım edecek yardımı geçtim yarım saat kucağında tutacak biri olsa...bide eşim gelmiş haftasonu şehirdışına arkadaşlarıyla bi düğüne gideceğini söyleyince benim gibi biri bile:mad::mad::mad:delirdi.zaten akşamları 10dan önce gelmiyosun gelincede uyuyup kalıyosun e bide beni düşün.rabbimin halim ismini çekiyorum bolbol dua edin neolur yazarken bile kendimi tutamıyorum uyumadı bizimki tabi sallıyorum biyandan.rabbime emanet

keşke yakın olsaydık da ben tutardım biraz bebişini arkadaşım, ne olur böyle katılıyor falan yazma, elimde değil çok üzülüyorum yaaaa, kendi bebeğim gibi inan

muhakkak bakmışlardır ama yinede yazıcam gözden kaçmış olabilir acaba makat çatlağı falan mı var bebişin, oda çok sancı yaparmış (inşallah yoktur)

birde ağladığı zaman sen sakin kalıp, bebişini göğsüne daya... canım benim yaaa
inşallah kısa sürede düzelir.

Canım böyle dikiş nakış işlerinde kullanılan küçük makaslar var ya. Ucu sivri kıvrık böyle. Annem de küçükken onunla keserdi bizim tırnaklarımızı. Ben uyurken onunla çok rahat kesiyorum.
nakış makasi ewet ben de onu kullaniyirum cok rahat kesiliyo
nazarr çok sagol arkadaşım kimyona başladım mutfakta duruyor gelip gidip ağzıma alıyorum.nasıl yapıcam bilmiyorum.aslında çok soğukkanlı bi kızım(meslek icabıda)ama bugün okadar çok ağladımki hala gözlerim acıyor ve başım çatlıyor bir çocuk bu kadar çığlık çığlığa neden ağlar neden susmaz defaatle doktorlara götürdüm başka bişeymi var diye ama yok yok yok.sadece kolikte bukadar olmaz gibime geliyor.öyle ağlıyorki çocuğa bağırmak zorunda kalıyorum busefer ona üzülüyorum.kendim yemek yapamadığım için bebişten dolayı kahvaltılık yemekzorunda kalıyorum ondan dolayıda çokçok afedersiniz kendimde kabızım ama hastanelik olacak kadarben afedersiniz tuvalette ağlıyorum o dışarda ağlamaktan katılıyor.anlıyacağınız çok sefil durumdayım(allah beterinden saklasın).yanımda bi yardım edecek yardımı geçtim yarım saat kucağında tutacak biri olsa...bide eşim gelmiş haftasonu şehirdışına arkadaşlarıyla bi düğüne gideceğini söyleyince benim gibi biri bile:mad::mad::mad:delirdi.zaten akşamları 10dan önce gelmiyosun gelincede uyuyup kalıyosun e bide beni düşün.rabbimin halim ismini çekiyorum bolbol dua edin neolur yazarken bile kendimi tutamıyorum uyumadı bizimki tabi sallıyorum biyandan.rabbime emanet
kiyamam sana..okurken geriliyorum 5 sene once aynilarini yasadim beni anlatiosun sanki..kolik we reflu..istisnasiz her emmeden sonra fiskirtarak kusan kolik asiri gazli bi kizim wardi..deli gibi sewmeme ragmen dayanamiyip bagiriyodum sonra kycagimda sizinca deli gibi agliyodum..okadar yipranmisimki sizibkileri okuyunca bile cok geriliyorum..Allah yardimcin olsun..

Uykuluyken ver diyosun yani? Uyku arasinda gece öyle mi? Ama 3 haftadir neredeyse hic memeyi zorlamadim, tekrar alabilir mi dersin? Bu gece deneyeyim bakayim. Aslinda ben gece uykuluyken veriyodum zaten memeyi ama agliyodu. Süt az geliyor ya.. reddediyordu...Peki sen bu sekilde hep uykulu oldugunda mi verdin yoksa sonra düzene girdi tamamen hep meme mi verdin? ben de sagiyorum ve azalmasindan korkuyorum :(
aklima ne geldi bak..silikon gogus ucu alip emzirmeyi denesen..biberondan icio gibi oluyo nasi olsa ama emmis olur..sagmaktan kurtulursun

buzlar ulkesii nihayet ewine tasinmissin gozunaydin..gecen stressli aylari geride birak yawrunla esinle mutlu ol insallah yeni yuwanda

bende geceleri ağıyorum dr.brows biberon çok iyi ben çok memnununm yavaş akıyor

kızlar paylaşmak istedim ben gündüzleri bebeğimi emziriyorum geceleride biberonla veriyorum yalnız emzirirken göğüs ucu kullanıyorum aventin çok memnununm biberonda dr.brows kullanıyorm göğüs ucu kullanmasam direkt göğüsten versem bir süre sonra emmek istemeyecek biberon daha kolay gelecek emmeyi reddeden varsa göğüs ucunu denrsin derim

ik
Uykuluyken ver diyosun yani? Uyku arasinda gece öyle mi? Ama 3 haftadir neredeyse hic memeyi zorlamadim, tekrar alabilir mi dersin? Bu gece deneyeyim bakayim. Aslinda ben gece uykuluyken veriyodum zaten memeyi ama agliyodu. Süt az geliyor ya.. reddediyordu...Peki sen bu sekilde hep uykulu oldugunda mi verdin yoksa sonra düzene girdi tamamen hep meme mi verdin? ben de sagiyorum ve azalmasindan korkuyorum :KK43:
1-2 ay geçince uyanıkken de almaya başladı ama sütüm çok azalmıştı.çok açken önce biberon aldı sonra emdi.16 ay emzirdim ama doyumluk değildi.emmezse ilerde hastalık dönemlerinde diş çıkarma dönemlerinde zorluk yaşanır.o dönemlerde bebekler emerek rahatlıyorlar ve fazla ağlamadan geçiriyorlar

selam kizlar morelim cok bozuk oglum asidan sonra memeyi almiyo sagip veriyorum ne yapcam ben kendimi ise yaramaz hissediyorum cunku mememn ucu yoktu zaten silikonla emziriyodum malesef simdi emmedi sizce baslarmi yine emmeye zatn ise baslicm bilmiyorm napcm allahtan sutum geliyo masallah intrntte okudum pompadan veriln sutle emilen sutun farki varms anlayamadim ama cok uzuldm...

Benim kizimin kafasi da terliyor canim genelde kisa kol giydigimde oluyor kafasi koluma yapistigi icin siliyorum hemen sapka takiyorum dedigin gibi vucüdü normal oluyor. Doktoru öyle dedi canim bebekler vücut isilarini kafalarindan ayarlarlarmis kafasinin cok sicak oldugunu düsündügünde atesini ölc hemen ama terlemesi koluna koydugundan olabilir.
benimkinin kafasının üstüde terliyor canım cok korkuyorum öyle olunca ateşimi var diye ölçüyorum oda normal çıkıyor

aklima ne geldi bak..silikon gogus ucu alip emzirmeyi denesen..biberondan icio gibi oluyo nasi olsa ama emmis olur..sagmaktan kurtulursun

Canim zaten gögüslerim cok feci yara olmustu diye silikon gögüs ucu ile emziriyordum. 2 haftalikken baslamistim silikon gögüs ucuna. Ben de öyle düsünmüstüm biberon gibi sonucta ama yok olmadi, cünkü sütüm cok az az geliyor, cok caba sarf etmesi gerekiyor memeden sütü cekebilmesi icin. Ama biberonda hizli cekmesine gerek yok o geliyor. Sebep bu galiba.

Canim zaten gögüslerim cok feci yara olmustu diye silikon gögüs ucu ile emziriyordum. 2 haftalikken baslamistim silikon gögüs ucuna. Ben de öyle düsünmüstüm biberon gibi sonucta ama yok olmadi, cünkü sütüm cok az az geliyor, cok caba sarf etmesi gerekiyor memeden sütü cekebilmesi icin. Ama biberonda hizli cekmesine gerek yok o geliyor. Sebep bu galiba.
hmm anladim canim..hay Allah..

ik

1-2 ay geçince uyanıkken de almaya başladı ama sütüm çok azalmıştı.çok açken önce biberon aldı sonra emdi.16 ay emzirdim ama doyumluk değildi.emmezse ilerde hastalık dönemlerinde
diş çıkarma dönemlerinde zorluk yaşanır.o dönemlerde bebekler emerek rahatlıyorlar ve fazla ağlamadan geçiriyorlar

Dün gece denedim ama almadi cok agladi, mecbur biberon verdim. Denemeye devam edecegim. Aslinda bizimki emzikle de rahatliyor meme olmadigi icin ama bakalim nasil atlatacagim. Sütümün artmasi icin emmesini istiyordum ama sanirim olmayacak gibi. :( :(

cok üzgünüm

benimkinin kafasının üstüde terliyor canım cok korkuyorum öyle olunca ateşimi var diye ölçüyorum oda normal çıkıyor
Normal cikiyorsa sorun yoktur canim benim kizimda terliyor ama atesi normal cikiyor kimi zaman da 37.7 falan oluyor o zaman üstünü falan inceltiyorum bi süre eonra tekrar ölcüyorum 37.0 düsüyor yüksek cikmadigi sürece terlemesi sorun degil canim ama dikkat et terleyip de hava vurmasin üsütür allah korusun.

Back