Kizlar size bir derdimi aktarmak istiyorum. Benim ailem biraz uzaktalar. Birkac aksilik oldu ve ailem bebegi göremediler, gelemediler, annem haric. Simdi görmek istiyorlar ama benim gözüm hic yolu kaldirmiyor. Ucakla 2,5 saat gerci ama ucak da degil problem, evim düzenimi bozmak istemiyorum, gittim mi bir hafta kalmami bekleyecekler. Ama bebegimle daha yeni yeni bir rutin olusturdum, aksamlari belli bir saatte uykusu geliyor, ne bileyim gece oldugunu yatak odasina gittigimde anliyor direk artik. Bir de yatagimiz genis kizim aramizda yatiyor buna suan icin alisti, orda bu imkanim olmayacak. Gece kalkip mama hazirla bütün siseleri sterilize et falan... Evde olunca ic camasirinla bile kalkip gidip mama hazirlayabilirsin, ya da bir bornoz atarsin üstüne falan... Bi de gece yarisi o mahmurlukla kalk giyin sana ait olmayan bir düzende mama hazirla... Ki kizim gazli bir bebek bazen cok huzursuz oluyor falan... Hic istemiyorum gitmek, en azindan kizim bir 6 7 aylik olana kadar... Bir de kis geldi, onlarin orasi daha soguk. Akrabalar falan... Malum grip mevsimi de acildi... Herkes öpecek sarilacak bir sevgi bicimi olarak ama bebegim anne sütü de tam almadigi icin iyice korkuyorum...
Napcam ben ya?! Bir tavsiyesi olan???