- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #35.761
3.gunde fışkırmayabilir ya duş aldın mı peki elinle sıkma pompayla bak emdikce çoğalır
aldım canım dus hergun sıcak suyla alıyorum ama anlamıyorum gogsumde sut varmı yok mu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.gunde fışkırmayabilir ya duş aldın mı peki elinle sıkma pompayla bak emdikce çoğalır
Cnm ilk dogumum saat yeniden öğlen ikiye kde sürdü yani sancı çektim ama bu ikinci doğumda gece oğlan anne şu diye uyandırdı şansım var dedim sabaha sürer zannettim hatta şansım varken samimi duzlesrltrdim ki sabaha güzel olayım dedim hatta makyaj yaptım üstümu değiştirdim.artık tam çocukaaltına dayandı aaaa diye çıktık evden arabaya zor bindim ben çocuğu alttan içeri sokuyorum o yine geliyor hastaneye zor yyetiştikAynı gün yapmışız canım ilk doğumun nasıldı kaç saat sürmüştü
Illaki vardır ama şuanda iyi çekmiyorsa tam gelmemis olabilir. .peki uyumuyor mu uyanıyor mu maşallah o zaman bi pompayla bak..benimkide üçüncü Gün cok aşırı şişti cekemedi normal marketten pompa aldım çektim sende bak bakalimaldım canım dus hergun sıcak suyla alıyorum ama anlamıyorum gogsumde sut varmı yok mu.
canım benim ikinci çocuğum bu.ilkinde 10 günlükken yalnız kaldım eşim gündüzleri evde yoktu üstelik.bunda 5 günlükken yalnız kaldım ama eşim öğretmen olduğu için evdeydi.bebeğin çok ağlayan bir bebek değilse çok rahat kalırsın.yalnız dikkat etmen gereken(söylemesem diye çok düşündüm ama uyarmanın daha faydalı olacağını düşündüm korkma ama) yalnızken uyuma.benim ilk kızımda başıma geldi.karabasan gördüm.hormonlar albasması artık neyse bbilmiyorum.yalnızken uyumamak dışında zorluk diye bir şey yok.zaten eninde sonunda bebeğine yalnız bakacaksın.Allah yardımcın olsunKizlar ilk cocugu olub da yalniz bakan varmi? Yani esi ve kendisi baska kimse. olmadan benim annem burda ama gitmek istiyor 12 gunluk oglum sizce yalniz baka bilirmiyimki?
katılıyorum.lansinoh bi işe yaramadı bende.bugün balmumu yaptım uzun uğraşlar sonucu o da bana mısın demedi.mememi verirken Allah canımı alıyor.çooookk acıyor.Göğüsucu yaraları gerçekten beni de bezdirdi.. Lansinoh krem alarak büyük hata yaptık.. Evicap e vitamini kapsülü aldım işe yaramadı.. Hakiki zeytin yağı vurdum işe yaramadı. Ama garmastan pomat diye bi krem aldım ve işe yaradı.. Tek kötü yanı kremi temizleyip emziriyorız içinde de yazıyor zaten..
Hergeçen gün biraz daha iyi emmiyor çok şüşür alışkanlık olmuyor yani benimde en büyük korkumdu böylemi devam edecek diye. Emzik verdim ama almıyor kesinlikle emmedi biberonuda zor alıştırdım. Bakalım büyüdükçe düzelecek diye umut ediyorum.Canim ya benimkide çok uyuyor emzirmek için uyandırmak mesele memede uyuyor geri uyandıriyoruz geri uyuyor. .şimdilerde açıkinca uyanıyor ama bazen yine ben uyandırıyorum senin ki bizimkinden büyük eğer alışkanlık yapıyorsa bunu işimiz var..aslında emzik verdin mi bilmem ama iki saate bir emzirmeye çalışsan yani emzir bırak uyaninca emzik ver kullaniyorsan bir saat bir buçuk saat bekle öyle emzir o zaman hem çok acikmis okur hemde belki zamanla düzene girer. .
hayırlı olsun.normal doğum mu yaptınız?darısı başıma:)Bende dogurdum. Kizim 3.5kg massallahh ayni anasi![]()
Canim sujini doğum yaptı,mucarda bir ara doğuma girecem demişti. Sen ne yaptın toparlandin mı?Sujinı isimli arkadaş doğum yaptı mi önü göremiyorum forum da birde mucar vardı o da yok
Hergeçen gün biraz daha iyi emmiyor çok şüşür alışkanlık olmuyor yani benimde en büyük korkumdu böylemi devam edecek diye. Emzik verdim ama almıyor kesinlikle emmedi biberonuda zor alıştırdım. Bakalım büyüdükçe düzelecek diye umut ediyorum.
Ben biraz daha iyiyim şükür iyileştimCanim sujini doğum yaptı,mucarda bir ara doğuma girecem demişti. Sen ne yaptın toparlandin mı?
ben allaha şükür iyileştim.beş gündür annemlerdeydim bugün evimize geldik yalnızız bu gece.şu an bebek emiyor.göğüslerim tekrar yara oldu bir de verdigim kiloları geri alıyorum sanırım onun dışında bir sıkıntım yok şükürCanim sujini doğum yaptı,mucarda bir ara doğuma girecem demişti. Sen ne yaptın toparlandin mı?
Canım Ben garmastan pomat tan memnun kaldım. Tamamen geçmedi ama kanaması durdu en azından. Emzirriken daha katlanılabilir bir acım var. Bu kremden önce ağlayarak emzirdiğim oldu bi dene istersenkatılıyorum.lansinoh bi işe yaramadı bende.bugün balmumu yaptım uzun uğraşlar sonucu o da bana mısın demedi.mememi verirken Allah canımı alıyor.çooookk acıyor.
sBebeklerinixzi kac saatte bir emziriyorsunuz..eger aglamazsa yani.
Bulgur gaz yapar dediler yemedim hiç. .zaten şuanda bebeğim ikiniyor gazdan ememiyor bile zorla hiç gaz oldu muDoğum yapan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum. Malum artık Bebişlerle tek tek alıntı yapıp uzun yazmak zor.. Süt ile ilgili bir şey paylaşmak istiyorum. Bugün baya bulgur pilavı yedim ve sütüme etki etti bence.. Bugün sütüm biraz daha iyiydi..