- 2 Mart 2013
- 289
- 40
- 123
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #35.721
kızlar sağlık ocağından geliyorum.benim sütüm yok denecek kadar azdı ordaki hemşirenin zoruyla oğlum tuttu.mama veriyordum.hemşire beni motive ediyordu sütün çok iyi diye bende bi gaza geldim bi hafta hiç mama verme sırf anne sütü vermeye çalış bakalım kilo alacakmı dedi ve bugün mutlu mesut gittimkiii bihafta önce 3950olan oğlum 3900 olmuş şok olduk çünkü süt var emmesi çok güzel kakasını çişini çok güzel yapıyor ama bi haftada hiç kilo almamış.çok üzüldüm orda benimkiyle aynı bibebekvardı beşbuçuk kilo olmuş maşallah annesi hemşireyle konuşurken beni duymuş"aaaabukadarcık çocuğa mamaverilirmiymiş hiç"demezmi.zaten kilo almamış diye üzüldüm bide bu kızın söylediği.bizaman sonra başka bi anne geldi onunkide çok iyiydi oda sütüm yetmediğini duyunca "ayy allah yardımcın olsun" dedi gitti.bide üstüne eşim bi çocuğa bakamamışın demezmi onları duyunca beynimden vuruldum(sorsan şaka yapmış oluyor).elinden şekeri alınmış çocuk gibi kalakaldım.zaten zor bi çocuk kolik demiştim ya biran olsun durmuyor inanın depresyona girersiniz.ben bu işi beceremiyorum heralde nediyeyim