• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni canim burnunu temizleyemedik..dr.reflu olsa fiskirir dedi.. birden fazla olur dedi.ama bilmiyorum işte zor oluyor. .sende verme biraz emzik ver iki saati tamamlasin öyle emzir ben halden kiliktan çıktım .esiminde benimde üstümuz hep kusmuk:)))
Bizim de öyle.ne zormus ya hamilelik zordu bu da zor.acaba büyüyecekler mi diyorum öyle uzak geliyor ki o günler

Bizim de öyle.ne zormus ya hamilelik zordu bu da zor.acaba büyüyecekler mi diyorum öyle uzak geliyor ki o günler
Aynen bana da öyle canim o günler gelmeyecek gibi.bide benim oglum 2240 dogduisim daha zor.kilo alsin diye sagarak veriyorum sutu.yeni emzirmeye çalıştım göğsümde uyudu kaldı almadi tekrardan . aklima takıldı acaba doydu mu diye. Boyle kilosu az olunca ne yapacagimi sasirdim.agladi bayaca ondan mi uyuyakaldi diye dusunmeye başladım. Offf zor yaa.benim bebekde kustu bikere fiskirir gibi bi kac gun sonra yine kustu reflu deyince korktum bende.Allah im kolaylikversin yaa varya herseyi takmaya basladim kafaya

UOTE="BuzlarUlkesi, post: 36696374, member: 25531"]Ayni canim burnunu temizleyemedik..dr.reflu olsa fiskirir dedi.. birden fazla olur dedi.ama bilmiyorum işte zor oluyor. .sende verme biraz emzik ver iki saati tamamlasin öyle emzir ben halden kiliktan çıktım .esiminde benimde üstümuz hep kusmuk:)))[/QUOTE]
eni ya benim oglum bi kere fiskirir gibi kustu ama ne ictiyse cikardi cok korkuyo insan ya. bi kac gun sonra yine ama bu sefer fiskirir gibi degildi

UOTE="BuzlarUlkesi, post: 36696374, member: 25531"]Ayni canim burnunu temizleyemedik..dr.reflu olsa fiskirir dedi.. birden fazla olur dedi.ama bilmiyorum işte zor oluyor. .sende verme biraz emzik ver iki saati tamamlasin öyle emzir ben halden kiliktan çıktım .esiminde benimde üstümuz hep kusmuk:)))
eni ya benim oglum bi kere fiskirir gibi kustu ama ne ictiyse cikardi cok korkuyo insan ya. bi kac gun sonra yine ama bu sefer fiskirir gibi degildi[/QUOTE]
UOTE="BuzlarUlkesi, post: 36696374, member: 25531"]Ayni canim burnunu temizleyemedik..dr.reflu olsa fiskirir dedi.. birden fazla olur dedi.ama bilmiyorum işte zor oluyor. .sende verme biraz emzik ver iki saati tamamlasin öyle emzir ben halden kiliktan çıktım .esiminde benimde üstümuz hep kusmuk:)))
eni ya benim oglum bi kere fiskirir gibi kustu ama ne ictiyse cikardi cok korkuyo insan ya. bi kac gun sonra yine ama bu sefer fiskirir gibi degildi[/QUOTE]
Canım o bizdede oldu ama fiskirma nasıl onuda tam bilmiyorum hayırlısı ama olsa sürekli
Canım bizdede oldu o fiskirma ama sürekli sanırım olunca , idrarina bakarız eğer varsa anti reflü tedavisi uygulanır dedi. .Canim senin bebeğin doğumdan sonra kilo verdi mi peki hani ilk doğduktan sonra bizimki 300 gr.vermisti doğum kilosuna gelene kadar kontrole gittik. .birşey olmqz zayıf bebek çabuk toparlarmis

Aynen bana da öyle canim o günler gelmeyecek gibi.bide benim oglum 2240 dogduisim daha zor.kilo alsin diye sagarak veriyorum sutu.yeni emzirmeye çalıştım göğsümde uyudu kaldı almadi tekrardan . aklima takıldı acaba doydu mu diye. Boyle kilosu az olunca ne yapacagimi sasirdim.agladi bayaca ondan mi uyuyakaldi diye dusunmeye başladım. Offf zor yaa.benim bebekde kustu bikere fiskirir gibi bi kac gun sonra yine kustu reflu deyince korktum bende.Allah im kolaylikversin yaa varya herseyi takmaya basladim kafaya
Allah yardımcin olsun canım.gerçekten işimiz zor çalıştığım sağlık ocaginda millet boyuna doğuruyordu o kadar çocuğa nasıl bakıyorlardı kendimi beceriksiz hissediyorum bazen birde bu meslegin içinde olduğum halde bazen hiç birşey bilmiyor gibi oluyorum

Kizlar sutum bgn biraz daha iyi geliyor.tabii doyup doymadigindan emin olamiyorum.kalan sutunuzu sagiyormusunuz yani meneyi bosaltmalimiyiz..2 saat snra yine istiyor cok sikiliyorum sagarken.memede durmasi problem olurmuki

Kızlar benim halim dermanım kalmadı bu kız hep memede uyumak istiyor mecbur emzik verdim bide göğüs uçlarımda yara yok ama felaket acıtıyor sanki koparıcak deminden emzirirken hüngür hüngür ağladım slikon uç aldım ama onuda beceremedim burnunu kapatıyor nasıl olcak bu iş slikon uçla emzirsem yinede acırmı ki ?

Kızlar benim halim dermanım kalmadı bu kız hep memede uyumak istiyor mecbur emzik verdim bide göğüs uçlarımda yara yok ama felaket acıtıyor sanki koparıcak deminden emzirirken hüngür hüngür ağladımm slikon uç aldım ama onuda beceremedim burnunu kapatıyor nasıl olcak bu iş slikon uçla emzirsem yinede acırmı ki ?
canim

Kizlar uzun zamandir girmiyorum malum oglanla ilgileniyorum ☺️ dogum yapan arkadaslar olmus hayirli olsun allah saglikli sihhatli hayirli evlat eylesin
Neler yaptiniz dogum sonrasi nasil gecti zorlanan varmi icinizde ?

kızlar acill......bugün karnım sivrileşti durdu öğleden beri de sancım var kasılma gibi çok sık oluyor hani sancıları sayıyorduk ya ne kadarda bir olursa tehlikeliydi??? dışardaydık hemen eve geldim yattım şimdi doğum başlarsa sumu gelmesi gerekiyor ya da nişan falan mı gelmesi gerekiyordu...şimdi saat elimde sancıları sayacağım ama hatırlayamadım????

Kızlar benim halim dermanım kalmadı bu kız hep memede uyumak istiyor mecbur emzik verdim bide göğüs uçlarımda yara yok ama felaket acıtıyor sanki koparıcak deminden emzirirken hüngür hüngür ağladım slikon uç aldım ama onuda beceremedim burnunu kapatıyor nasıl olcak bu iş slikon uçla emzirsem yinede acırmı ki ?
Ben silikon uçla emziri yorum daha az aciyor saat üçten beri bir saat uyudu memeden ayrilinca uyanıyor ağlıyor bende ağlayacagim birazdan :-(

İn
e, post: 36695420, member: 594648"]Aynı kaderi paylaşıyoruz demekkiben de mecburi sezeryan oldum ilk gün daha odaya girer girmez göğsüme aldım emzirmeye çalıştım ebe yardımcı oldu ama memeyi almadı çok inatlaştı sonra sarılık olmasın diye mama verdik ama bu

arada hastanede sütümü sağdım çıktıkça onu da verdik eve gelincede elektrikli pompa aldım şu an 17 günlük oğlum 3.günden itibaren anne sütü sağıp veriyorum sütüm yetiyo çok şükür ama emmiyobiberona alıştı hastanede kaşıkla bardakla mama verince ona da alışıyolar meme almıyolar çok pişmanım çokkeşke annemi dinleseydim mama vermeseydim.hala emzirmeye çalışıyorum silikon meme ucu aldım işe yarar inşallah kendimi çok eksik hissediyorum emziremediğim için
cnm seni cok iyi anliyorum gunlerce agladim.ugrastm silikon uc denedim
ne yaptysam olmadi.simdi mamayla az douurup memeyi veryorum
3 5 dakka kavga dovus emiyo.dua ediyorum.tavsyem silikon uc kullanma.bnm bi hatam da bu olduu.simdi memeyi silikonsuz alio ins zamnla alisir.umudunu yitrme.3 ay sonra emen bebekler bile var[/QUOTE]
inş.emer bugün mucize gibi bişey oldu saat 6 da sağ göğsümü emdi ama çok az sonra uyuyakaldı fakat 2 saat sonra tekrar acıktı bu sefer 1 saat uğraştım emmedi çok ağladı çok ter döktük kıyamadım çok ağlayınca yine sağılmış sütümden verdim mecburen

İn

cni anliyorum gunlerce agladim.ugrastm silikon uc denedim
ne yaptysam olmadi.simdi mamayla az douurup memeyi veryorum
3 5 dakka kavga dovus emiyo.dua ediyorum.tavsyem silikon uc kullanma.bnm bi hatam da bu olduu.simdi memeyi silikonsuz alio ins zamnla alisir.umudunu yitrme.3 ay sonra emen bebekler bile var
inş.emer bugün mucize gibi bişey oldu saat 6 da sağ göğsümü emdi ama çok az sonra uyuyakaldı fakat 2 saat sonra tekrar acıktı bu sefer 1 saat uğraştım emmedi çok ağladı çok ter döktük kıyamadım çok ağlayınca yine sağılmış sütümden verdim mecburen[/QUOTE]
cnm bnmkide oyle bi emio bi aglio zamanla aliscaklar biz kararli olalimda.insallah burdan emdiklerini yazarz birbirimize.bnm var bu seklde sonradan emen tanidigim.bzmkiler neden emmesin.insallh cnmmm

canim benimde ayniydi cok canim yandi gogus ucu chicco al yuvarlak olani gogusu kavriyo ucuda iri benimki onla emiyo gayet guzel cekiyo anne olmak cok zormus..esim humana cay almis deneyen varmi iyimidir acaba aklima gelmisken oglumun gozu capaklaniyo napmaliyim acaba?
humana gerçekten işe yarıyor bide ben dereotunun çok faydasını gördüm tavsiye ederim sabah kahvaltıda domatesin üstüne falan doğruyorum.
benim kuşumunda çok çapaklanması oluyordu hemşire çayla güzelce silin geçer dedi hakkatende iki üç silmede geçti.ama kullandığın bezle bikere geçecekmişin mikrop kapmasın diye göz tarafındn dışarı doğru silecekmişin

canim benimde ayniydi cok canim yandi gogus ucu chicco al yuvarlak olani gogusu kavriyo ucuda iri benimki onla emiyo gayet guzel cekiyo anne olmak cok zormus..esim humana cay almis deneyen varmi iyimidir acaba aklima gelmisken oglumun gozu capaklaniyo napmaliyim acaba?
Doğduğunda vardı damla verdi dr. Geçti gibi ama tam değil

Back
X