• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar çarşamba günü doğum yaptım sezeryan ile sütüm gelmedi 3 gündür mama veriyoruz bugün göğüslerim sızlıyor ama bebeğim tutamıyo çok şiddetli ağlamaya başlıyor napcm bilemedim

Multitabs markası canım. A C Dvitamini
C
slm kızlar çarşamba günü doğum yaptım sezeryan ile sütüm gelmedi 3 gündür mama veriyoruz bugün göğüslerim sızlıyor ama bebeğim tutamıyo çok şiddetli ağlamaya başlıyor napcm bilemedim
Selam canım.süt kanallarının açılması için bir an önce ucuz pahalı deme bir pompa al sağ.bebeğşn cenesi güçlü gelmiyodur.bende öyle oldu oğlum sütü getiremedi eczandn uyduruk bi pompa aldk onla üç dörtkez sağınca açıldı.

bnm yaptigim hatayi yapma cnm bzde mama verdik alisti gogsumu tutunca ciyak ciyak agladi. su an 17 gunluguz mama veryorum ve emdirmet calisiyorum aglio tutmk istemio sennki daha cok küçük lutfen ugras sarilik yoksa da mamayi kes yada kasikla ver ki biberona alismasin

Merhaba kizlar yaaa cook bunaldim...emdirmeye calisiyorum emmio..ev kkalabalik..kendi evim deil gbi hissediyorum. kv surekli annem annem dye sevio bebisimi gcik oluyorum!!! ben mi abartiyorum siz olsaniz gcik oolurmusunuz?

Merhaba kizlar yaaa cook bunaldim...emdirmeye calisiyorum emmio..ev kkalabalik..kendi evim deil gbi hissediyorum. kv surekli annem annem dye sevio bebisimi gcik oluyorum!!! ben mi abartiyorum siz olsaniz gcik oolurmusunuz?
Ay Canim benim eşim dedi banada sen kimseye vermek istemiyorsun bebeği diye, bende üstünü giydirecem bişey olsa dur deyip alıyor bebeği on tane çocuk büyütmedik yavaş yavaş öğreneceğiz, burnu tıkalı az almaya çalışınca bebek ağlıyor yapmayın etmeyin diyor. .öpme dedigim halde gözümün içine baka baka örtü. ..ben anlamıyorum bizde anneyiz artık ama dinlenmiyoruz

• Beğen
Reactions: ktg
Sevgili anneler hepinize sağlık diliyorum. Bebişlerinizle bir ömür boyu mutlu olun!

Kasım annelerindeyiz biz de.
Arada burayı okuyup bilinçlenmeye çalışıyoruz.
Bize özellikle tavsiye etmek istediğiniz bir şey var mı?
Şaşkın şaşkın günümüzü bekliyoruz hepimiz.
Tekrar sevgiler hepinize!
Bebeklerinizle huzurlu günler diliyorum.

, post: 36694514, member: 25531"]Ay Canim benim eşim dedi banada sen kimseye vermek istemiyorsun bebeği diye, bende üstünü giydirecem bişey olsa dur deyip alıyor bebeği on tane çocuk büyütmedik yavaş yavaş öğreneceğiz, burnu tıkalı az almaya çalışınca bebek ağlıyor yapmayın etmeyin diyor. .öpme dedigim halde gözümün içine baka baka örtü. ..ben anlamıyorum bizde anneyiz artık ama dinlenmiyoruz[/QUOTE]
cnm bz senle ayni gu

, post: 36694514, member: 25531"]Ay Canim benim eşim dedi banada sen kimseye vermek istemiyorsun bebeği diye, bende üstünü giydirecem bişey olsa dur deyip alıyor bebeği on tane çocuk büyütmedik yavaş yavaş öğreneceğiz, burnu tıkalı az almaya çalışınca bebek ağlıyor yapmayın etmeyin diyor. .öpme dedigim halde gözümün içine baka baka örtü. ..ben anlamıyorum bizde anneyiz artık ama dinlenmiyoruz
cnm bz senle ayni gun dogum yaptik
.off gtselerde kurtulsak..bnde yuzune dokunmayin dyorum surekli sap sup opuyolar ve elliyolar! oglumla basbasa kalmak iistiyorum artik..ewt vermk istemiyoruz dogru demis eşin cunku biz kiyip opmuyoruz onlar neler yapiyolar yaaaa..

• Beğen
Reactions: ktg
Ben her emzirme sonra karbonat li su yaptım .Meme hiç yara olmadı ayrıca gazını da çıkarması için bacak masajı yapıyorum
.emzirme ye gelince süt um var yetiyor şükür bez inden anlıyorum o yüzden bebek ne zaman isterse ztn agliyor niye kaldırayım ki.ilk çocukta saatte bir emzirdim ne oldu iki yaşını geçti hala zırt part uyanıyor.

Canim bezinden anlıyorum dediğin cis mi yapıyor kaka mi yani ben nerden anlayim cisinden mi...birde kendi uyaninca diyorsun ya yarım saat emmiyor kimi zaman 20 kimi zaman 15 hep kendi uyanıyor 2-2.5 saate bazen uyanmiyor 3-4 saat uyandırıyorum peki ac olsa kalkıyor ya bazen neden uyanmiyor sıcak diyr mi

Kaldımı doğurmayanlar :) kuzum sana teşekkür ediyorum bana bu duyguyu tattırdığı için,bende karbonatlı su ile göğüsümü siliyorum :nazar: hiçbir yara,kızımdada pamukçuk olmadı ☺️☺️☺️☺️ Bana doktorum söyledi bebekler y.doğan oldukları için seslerden korkuyorlarmış bizde mevlütü 3-4.ayında yapmayı düşünüyoruz :D birde bebekleri öpmemek gerekiyormuş ***öpücük hastalığı varmış bulaşıyormuş birde uçuklu kişiler bebeğin olduğu odaya girmemeliymiş ***

Merhaba arkadaşlar.sizden dua istemek için yaziyorum.çok kötü hasta oldum ishal kusma 39 derece ateş iki gündür hastanelerdeyim dün acilde serum takıldı tahlil yapıldı sanırım zehirlenmisim doktor ilaç yazdı fakat emzirme dedi bebeğim mama ile durmuyor çok ağlıyor iki kez dayanamadim emzirdim çok uzgunum elimden birşey gelmiyor günde 20 kez tuvalete ciktim resmen ne olur bize dua edin çabuk iyi olayım :-( :-(
Canım inşallah tez zamanda iyi olursun, bebeğini emzirme canım iyi olana kadar beklemelisin , golden goat diye bi mama var çok kaliteli ve doyurucuymuş , onu dene istersen...

bnm yaptigim hatayi yapma cnm bzde mama verdik alisti gogsumu tutunca ciyak ciyak agladi. su an 17 gunluguz mama veryorum ve emdirmet calisiyorum aglio tutmk istemio sennki daha cok küçük lutfen ugras sarilik yoksa da mamayi kes yada kasikla ver ki biberona alismasin
Aynı kaderi paylaşıyoruz demekkiben de mecburi sezeryan oldum ilk gün daha odaya girer girmez göğsüme aldım emzirmeye çalıştım ebe yardımcı oldu ama memeyi almadı çok inatlaştı sonra sarılık olmasın diye mama verdik ama bu arada hastanede sütümü sağdım çıktıkça onu da verdik eve gelincede elektrikli pompa aldım şu an 17 günlük oğlum 3.günden itibaren anne sütü sağıp veriyorum sütüm yetiyo çok şükür ama emmiyobiberona alıştı hastanede kaşıkla bardakla mama verince ona da alışıyolar meme almıyolar çok pişmanım çokkeşke annemi dinleseydim mama vermeseydim.hala emzirmeye çalışıyorum silikon meme ucu aldım işe yarar inşallah kendimi çok eksik hissediyorum emziremediğim için

Oğlum bugün doğru düzgün uyumuyor emerken uyuyor bırakıyorum ağlamaya başlıyor gazını da çıkarıyordu ama sütüm mu yetmiyor 40 cc de mama verdim

e, post: 36695420, member: 594648"]Aynı kaderi paylaşıyoruz demekkiben de mecburi sezeryan oldum ilk gün daha odaya girer girmez göğsüme aldım emzirmeye çalıştım ebe yardımcı oldu ama memeyi almadı çok inatlaştı sonra sarılık olmasın diye mama verdik ama bu
Aynı kaderi paylaşıyoruz demekkiben de mecburi sezeryan oldum ilk gün daha odaya girer girmez göğsüme aldım emzirmeye çalıştım ebe yardımcı oldu ama memeyi almadı çok inatlaştı sonra sarılık olmasın diye mama verdik ama bu arada hastanede sütümü sağdım çıktıkça onu da verdik eve gelincede elektrikli pompa aldım şu an 17 günlük oğlum 3.günden itibaren anne sütü sağıp veriyorum sütüm yetiyo çok şükür ama emmiyobiberona alıştı hastanede kaşıkla bardakla mama verince ona da alışıyolar meme almıyolar çok pişmanım çokkeşke annemi dinleseydim mama vermeseydim.hala emzirmeye çalışıyorum silikon meme ucu aldım işe yarar inşallah kendimi çok eksik hissediyorum emziremediğim için

arada hastanede sütümü sağdım çıktıkça onu da verdik eve gelincede elektrikli pompa aldım şu an 17 günlük oğlum 3.günden itibaren anne sütü sağıp veriyorum sütüm yetiyo çok şükür ama emmiyobiberona alıştı hastanede kaşıkla bardakla mama verince ona da alışıyolar meme almıyolar çok pişmanım çokkeşke annemi dinleseydim mama vermeseydim.hala emzirmeye çalışıyorum silikon meme ucu aldım işe yarar inşallah kendimi çok eksik hissediyorum emziremediğim için[/QUOTE]
cnm seni cok iyi anliyorum gunlerce agladim.ugrastm silikon uc denedim
ne yaptysam olmadi.simdi mamayla az douurup memeyi veryorum
3 5 dakka kavga dovus emiyo.dua ediyorum.tavsyem silikon uc kullanma.bnm bi hatam da bu olduu.simdi memeyi silikonsuz alio ins zamnla alisir.umudunu yitrme.3 ay sonra emen bebekler bile var

e, post: 36695420, member: 594648"]Aynı kaderi paylaşıyoruz demekkiben de mecburi sezeryan oldum ilk gün daha odaya girer girmez göğsüme aldım emzirmeye çalıştım ebe yardımcı oldu ama memeyi almadı çok inatlaştı sonra sarılık olmasın diye mama verdik ama bu

arada hastanede sütümü sağdım çıktıkça onu da verdik eve gelincede elektrikli pompa aldım şu an 17 günlük oğlum 3.günden itibaren anne sütü sağıp veriyorum sütüm yetiyo çok şükür ama emmiyobiberona alıştı hastanede kaşıkla bardakla mama verince ona da alışıyolar meme almıyolar çok pişmanım çokkeşke annemi dinleseydim mama vermeseydim.hala emzirmeye çalışıyorum silikon meme ucu aldım işe yarar inşallah kendimi çok eksik hissediyorum emziremediğim için
3 5 dakka kavga dovus emiyo.dua ediyorum.tavsyem silikon uc kullanma.bnm bi hatam da bu olduu.simdi memeyi silikonsuz alio ins zamnla alisir.umudunu yitrme.3 ay sonra emen bebekler bile var[/QUOTE]

arada hastanede sütümü sağdım çıktıkça onu da verdik eve gelincede elektrikli pompa aldım şu an 17 günlük oğlum 3.günden itibaren anne sütü sağıp veriyorum sütüm yetiyo çok şükür ama emmiyobiberona alıştı hastanede kaşıkla bardakla mama verince ona da alışıyolar meme almıyolar çok pişmanım çokkeşke annemi dinleseydim mama vermeseydim.hala emzirmeye çalışıyorum silikon meme ucu aldım işe yarar inşallah kendimi çok eksik hissediyorum emziremediğim için
3 5 dakka kavga dovus emiyo.dua ediyorum.tavsyem silikon uc kullanma.bnm bi hatam da bu olduu.simdi memeyi silikonsuz alio ins zamnla alisir.umudunu yitrme.3 ay sonra emen bebekler bile var[/QUOTE]

Oğlum bugün doğru düzgün uyumuyor emerken uyuyor bırakıyorum ağlamaya başlıyor gazını da çıkarıyordu ama sütüm mu yetmiyor 40 cc de mama verdim
Efser senin oğlunda kusuyordu kusma şekli nasıl kusmasi normal dedi dr. Ama sanki ac kalıyor gibi gaz çıkarırken kusuyor sürekli değil acaba reflü olsa hep mi kusardi.
Doğum kilosundan aşağıya indiği için on gün kontrole gittik 3740 gr olmuştu evde tartiyla tartiyoruZ önce kendimiz tartilip kucağımiza alıyoruz dün 4.300 du sabah gece yani 4.200 şimdi 4 kilo tabiki burdaki kilosu çıkmıyor ama kıyas yapıyorduk ama gerçekten şuanda üzüldüm neden böyle oldu diye. .

Efser senin oğlunda kusuyordu kusma şekli nasıl kusmasi normal dedi dr. Ama sanki ac kalıyor gibi gaz çıkarırken kusuyor sürekli değil acaba reflü olsa hep mi kusardi.
Doğum kilosundan aşağıya indiği için on gün kontrole gittik 3740 gr olmuştu evde tartiyla tartiyoruZ önce kendimiz tartilip kucağımiza alıyoruz dün 4.300 du sabah gece yani 4.200 şimdi 4 kilo tabiki burdaki kilosu çıkmıyor ama kıyas yapıyorduk ama gerçekten şuanda üzüldüm neden böyle oldu diye. .
Ben reflü olduğunu düşünmüyorum.genelde gazını cikarirken kusuyor birde gazi olunca çok emiyor onu kusuyor gibi geliyor bana benim oğlumun burnuda tikaniyor o yüzden hırılti oluyor.ya çok yordu benı dört saattiruyumuyor tam daliyor bak yine uyandı ne yapsam ya :-(

Ben reflü olduğunu düşünmüyorum.genelde gazını cikarirken kusuyor birde gazi olunca çok emiyor onu kusuyor gibi geliyor bana benim oğlumun burnuda tikaniyor o yüzden hırılti oluyor.ya çok yordu benı dört saattiruyumuyor tam daliyor bak yine uyandı ne yapsam ya :-(
Ayni canim burnunu temizleyemedik..dr.reflu olsa fiskirir dedi.. birden fazla olur dedi.ama bilmiyorum işte zor oluyor. .sende verme biraz emzik ver iki saati tamamlasin öyle emzir ben halden kiliktan çıktım .esiminde benimde üstümuz hep kusmuk:)))

Back
X