2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar.sitedeki yenilik yüzünden telefonumdan giremedim foruma e bide oğluşum doğdu onla vakit geçirmekten:)ama tam doğuma giricem sitede çalışma vardı çok sinir oldum.sizlerle o heycanı paylaşamadım neyse sağlık olsn.biz bugün 12 günlük olduk.1 hafta çok zor geçti bebeğim emmedi meme ucum biraz büyük bebeğimn ağzıda çok küçüktü kavrayamadı.hemen süt sağma makinesi aldık bebeğimi 1 hafta öyle besledim ve mama takviyesiyle.şükür şuan emiyoruz.ama memeyi tutana kadr ikimizde çok yoruluyoruz.bunun kolay bi yöntemi varmı?yani nasıl kolay kavrayabilir bebeğim mememi.yardım pleasss(doğum hikayemizide hafta içi paylaşıcam...bekleyen arkadaşlara kolaylıklar diliyorum,doğuranlarada gözaydınlığı :))

mamaya gerek yok ama biberon mutlaka koy.emmezse mama takviyesi yapıyolar.havluya gerek yok.ben 3 takım hastane çıkışı bebeğe 3 takım gecelik pijama kendime koydum sadece 1 tane kullandık:)

Canım ben biberon ve mama kaşığı koymuştum ama gerek kalmadı çok şükür. Zaten ebeler de doğumun normal oldu sütün gelir dediler. Be sonrasında da gelip sordular bebek emdi mi kaç dk emdi belki cevaplarım olumsuz olsa mama için biberon lazım olacaktı. Bebeğe 2 hastane çıkışı koymuştum ikisini de giydirdim.

kızlar ben de 8 ağustosta doğum yaptım
3.300
50 cm doğdu
artık 4 yaşında bi ablamız ve bir de paşamız var :)
ama paşa saat 9 dedi mi gaözleri bir açıyor 12 ye kadar deli gibi sağa sola kafayı çeviriyor aranıyor emzirmeme rağmen..
sütüm de o kadar çokki bacaklarımdan süzülüyor resmen
ama gene aranıyor gene aranıyor.bende 20 gr mama yaptım belki doymuyodur diye onuda yarısını içti içmedi
ama sürekli kuş gibi ağzı açık.çözemedik bizede rahat vermiyor..gündüz mış mış uyuyor ..gece durmuyor
var mı böyle olan

aynen benim küçük ağızlıda tutamadı memeyi...annem mama yapıp mememin ucuna sürdü mamadan..ondan sonra hemen aldı meme mi..
sütüm daha tam gelmemişti o yüzden böyle yaptık

o sivilceler normalmiş canım , bizde banyo yaptırmadık ama iyice kurumustu tam 1 haftalıkken yaptırdık göbeği düştü

kollarında birkaç tane vardı arada oluyor gidiyor...
ben en çok kusuyor ondan korkuyorum Allah korusun boğulma filan olur diye hiç uyuyamıyorum
şuanda o kadar kötü görünüyorum ki :)
yan yatırmayın sırt üstü olsun başını yana alın dıyorlar ama yana alsakda kendı arkaya yaslanıyor,önce yana yatırıyordum kalıyordu şimdi kalmıyor sen ne yapıyorsun..

Canım cevabın için teşekkür ederim.ben de inan herşeyi deniyorum.saydıklarının çoğunu da yaptım.benden de sana tavsiye sulandırıp pekmez iç.zaten az sütümüz bari kaliteli olsun.peki sen ne kadar mama veriyosun ne kadar emziriyosun?

bakıyorumda çoğunlukla yazanlar doğum bekleyen hamişler.doğum yapanlar benim gibi bebekleriyle meşguller daha çok.
uykusuzluk yine var kızlar..

Beeenn :)) bende 7 aağustosta doğum yaptim.gündüz ve aksam süper uyuyo ama gece iflahimizi sokuyor :)) senin kadar sutum yok ama doysada emerek uyumaya alisti tok olsada agzinda sakuz gibi cigneyip oyle uyuyacak pasam :) bide bu donemde emme refleksi var onlarda neyi bulsa emmeye calisiyolar.

kızımın dolabıda geldı bgn temızlıkgımızıde yaptık ınce temızlık..gelsın artık kuzucuk ya hıcbır belırtı yokkk

kızımın dolabıda geldı bgn temızlıkgımızıde yaptık ınce temızlık..gelsın artık kuzucuk ya hıcbır belırtı yokkk
annemin günü vardı .. geçen hafta cumartesi.. bende oraya gitmiştim. kadınlar doğumu sordular, hiç bilmiyorum bu gidişle gelmiycek dedim.. ertesi sabah suyum geldi, akşamada oğlum :)

aylarca erken doğum korkusu ile evden çıkmadım.şu an 39uncu haftadayım şükür ama artık kızım gelsin istiyorum hayırlısıyla.birçok kişi doğurmuş ağustos annelerinden.hepinize hayırlı olsun.darısı benim gibi bekleyenlerin başına:)

annemin günü vardı .. geçen hafta cumartesi.. bende oraya gitmiştim. kadınlar doğumu sordular, hiç bilmiyorum bu gidişle gelmiycek dedim.. ertesi sabah suyum geldi, akşamada oğlum :)

işallah canım sezeryan hıc ıstemıyorum o yuzden gelsın zamanında ıstıyorum..tabıkı herseyın bası saglık ama gelsın ıste..

mamaya gerek yok ama biberon lazım olabilir.ilk gece sütüm az olduğu için bebek uyumadı ağladı kan şekerşni ölçüp aç dediler.biberon isteyip mama verdiler.ben de iki tane hastane çıkışı koymuştum ama üç olsa daha iyi olurmuş.iki gün kaldım hastanede ama bez büyük geldi veya ben düzgün bağlayamadım göbeği acır diye hep sızdı falan değiştirmek zorunda kaldık kıyafetlerini bebeğin.emzik almıştık yanımıza ama bebek almadı kullanamadık.kısacası biberon ve mümkünse 3 kıyafet garantili olur

bnmkide 8 inde dogdu dedigin mgibi mememe yapisik 2 saat araliksz emiyo 3 sast uyanmiyo o iki saat emmede emiyo altina yapiyo bi daha emmek ustiyo seklinde gidiyo :) bnm guzrl yni sabah 8 oglrn iki arasi hoyle gece rahT birakiyo cok sikur

Ben biberonu ve emzigini koydum. ..zaten mama verilmesi gerekiyorsa hemşireler bize siringa ile verdiler. ..Emzik de altını felan değiştirirken oylamak için verdik vallahi. ..mama hastanede veriyorlar...
Havlu ben koydum ama hiç kullanilmadi. ..
Kıyafet olarak istersen 1 tane daha koy. ..kaka falan olursa yedek olsun yanında. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…