- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.441
geçmiş olsun canım. inşallah çabucak iyileşir kuzucuğuna bol bol süt verirsin. dualarım seninleMerhaba arkadaşlar.sizden dua istemek için yaziyorum.çok kötü hasta oldum ishal kusma 39 derece ateş iki gündür hastanelerdeyim dün acilde serum takıldı tahlil yapıldı sanırım zehirlenmisim doktor ilaç yazdı fakat emzirme dedi bebeğim mama ile durmuyor çok ağlıyor iki kez dayanamadim emzirdim çok uzgunum elimden birşey gelmiyor günde 20 kez tuvalete ciktim resmen ne olur bize dua edin çabuk iyi olayım :-( :-(
niye aç karnına ki merak ettim. ben tok girmeme rağmen bebeğin kalp atışları düzensiz diye iki seferdir serum takıp tekrar nst ye bağlıyolar. ama sancım hep var hep var.Kızlar doktordan geliyorum nstye girdim bende tık yok sancı sıfır yaaaaa benim kız çok fena cadaloz çıktı kime çektiyse artıkama gerçekten ben fenalardayım çok sıkıldım strese sokuyprum kendimi doktorumda anladı bu halimi saolsun baya konuşma yaptı çarşamba günüm doluyor sabah dokuzda aç karnına bir daha nstye giricem eğer suni sancı yiyebilecek durumda olursam denicez yoksa artık sezeryan bunalımlardayım
Allah bebeğini size bağışlasın canım. sağlıkla kucağına al inşallah. doktorunun sıkı takibindeysen şuan tedirgin olma. emin ol aynı stres bende de var. bi yemek yiyorum sanki çöp tenekesine çöp fırlatıyorum ne yediğimi bilmiyorum.elim ayağım sürekli boşlukta sanki titriyorum. inşallah atlatıcazDun nst de sancı çıktı ama duzensizmis. Zaten bi 60 70 dedi bi 5 6 defi nst sancı icin...bilmiyorum cok korkuyorum kızlar. Ben de pko var ve bebeğim tüp bebek...nerde ise 3 sene uğraştık oğlum icin. Bi diyorum git emha gibi aldir sezeryan la... ama doktor en son bekle dedi ben de karismayayim diyorum gelecegi vakte. Ne yiyebiliyorum ne uyku ne huzur kaldi bende...doktorum cok tedbir li hatta aşırı hic risk almaz öyle. En iyisi akışına bırakmak. Lütfen bizim icin dua edin... rabbim hepimiz evladını bağışlasın. .
Heralde aç karnına demesinin sebebi o günde beni sezeryana veya suni sancı vermek durumunda kalıpda soğumun gerçekleşmesi diye düşünüyorum eğer nstde sancım ve açılmam varsa suni sancıyı denerim epidurel isticemi sanmıyorum çekebilirim gibi geliyor ama yinede bilemiyorum ben hayatımda adet sancısı bile çekmedim oyüzden hiç bir fikrim yok bazen buda korkutuyor beniniye aç karnına ki merak ettim. ben tok girmeme rağmen bebeğin kalp atışları düzensiz diye iki seferdir serum takıp tekrar nst ye bağlıyolar. ama sancım hep var hep var.
suni sancıyla beraber epidural düşünüyor musun canım. ben o an katlanamazsam istesem mi acaba diyorum
bu arada kızlar çantamı hazırladım ama sanki eksikler var gibi rahat edemiyorum takıntı yaptım. tecrübelerinizi okuyorum. paylaşmaya devam edin nolur.
bi de hangi marka mamayı alıp yanımda bulundurmalıyım. kararsızlıktan daha almadım. biberonda almadım ben. etrafımdaki herkes alma memeyi bırakıp, kaşıkla damla damla akıt ağzına diyo. napıcamı bilemedim
bu arada kızlar çantamı hazırladım ama sanki eksikler var gibi rahat edemiyorum takıntı yaptım. tecrübelerinizi okuyorum. paylaşmaya devam edin nolur.
bi de hangi marka mamayı alıp yanımda bulundurmalıyım. kararsızlıktan daha almadım. biberonda almadım ben. etrafımdaki herkes alma memeyi bırakıp, kaşıkla damla damla akıt ağzına diyo. napıcamı bilemedim
benım doktorum epiduralı onerdı bende zaten epidural ıstıyordum..ayın 1ınde kadar beklıycez umarım gelır kızımHeralde aç karnına demesinin sebebi o günde beni sezeryana veya suni sancı vermek durumunda kalıpda soğumun gerçekleşmesi diye düşünüyorum eğer nstde sancım ve açılmam varsa suni sancıyı denerim epidurel isticemi sanmıyorum çekebilirim gibi geliyor ama yinede bilemiyorum ben hayatımda adet sancısı bile çekmedim oyüzden hiç bir fikrim yok bazen buda korkutuyor beni
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ben primanin beyaz ve yesil paketini denedim ikisi de alerji yaptı kızımı şimdi molfix aldım ama sanki o da bacakların kizartiyor ne alayım şaşırdım
Nst gittim hersey yolunda sanci yok...doktor pazartesi sabah çağırdı. Sakinlestirdi biraz beni. Pazartesi sanırım sezeryan tarihi verecek oyle bi izlenim aldim. Hayırlısı artik. Pazartesi 39+1 oluyorum persembe dogursam normalce ne güzel olur. Cuma cumartesi yok doktor. Haftaya pazarda 40 bitiyor. ..Allah bebeğini size bağışlasın canım. sağlıkla kucağına al inşallah. doktorunun sıkı takibindeysen şuan tedirgin olma. emin ol aynı stres bende de var. bi yemek yiyorum sanki çöp tenekesine çöp fırlatıyorum ne yediğimi bilmiyorum.elim ayağım sürekli boşlukta sanki titriyorum. inşallah atlatıcaz
hepsi bende de varbi de suyum mu geldi diye istem dışı elimle yoklar oldum alt tarafı.
Dun nst de sancı çıktı ama duzensizmis. Lütfen bizim icin dua edin... rabbim hepimiz evladını bağışlasın. .
Merhaba arkadaşlar.sizden dua istemek için yaziyorum. 20 kez tuvalete ciktim resmen ne olur bize dua edin çabuk iyi olayım :-( :-(
Kızlar doktordan geliyorum nstye girdim bende tık yok sancı sıfır yaaaaa
Eveettt, bir arkadasimiz daha dogum yapmis, kaldik 9kisi :)
kkimsee
sorunyok
carmaker
Ceydatuysuz
İnsanbul
Ozay8385
Urfa63
Mihrumah
bende varım 40+2 hala yokkkEveettt, bir arkadasimiz daha dogum yapmis, kaldik 9kisi :)
kkimsee
sorunyok
carmaker
Ceydatuysuz
İnsanbul
Ozay8385
Urfa63
Mihrumah
Canım aynı dediğin şekilde sivilceler benim bebeğimde de varCanım ne kadar doğru bilmiyorum ama hastanede benimle ilgilenen hemşire bebeğinin cildinin çok hassas olduğunu bu yüzden her bezi denediğini en son doktorunun tavsiyesi ile can bebenin bezine geçtiğini söyledi. Doktoru bu sızdırmaz tabakalar için daha fazla kimyasal kullanıldığını bu sebeple hassas cildli bebeklerde alerji yaptığını söylemiş. Can bebe de bu kimyasallar azmış. Can bebe için sızdırıyor diyorlar ama çok olunca diğerleri de sızdırmıştı zaten bu yüzden onu kullanıyorum dedi. Bilgin olsun. :)
Ben molfix göbek oyuklu almıştım bir paket onu kullanıyoruz. Hastane de altı açılınca ağlıyordu ama evde ağlamıyor. Bezle ilgili bir sıkıntı yok sanırım. Bu bitince primaları deneyeceğiz, hangisi iyi gelirse onu kullanırız artık...
Birde size birşey soracağım, oğlumun yüzünde hatta başında küçük sivilceler var, küçük kırmızılar ve içleri iğne ucu kadar beyaz. Doktor gördü ama çok normal dedi. Göbeği düşmeden yıkama dediler yıkamadık çok yıkamak istiyorum o başka... Yıkarsak bu sivilceler gider mi acaba merak ediyorum.
efser_16 Canım çok geçmiş olsun. biran önce iyileş inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?