2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kuzumun da hep agzi acik meme istiyor ne bulursa emiyorbayiliyorum ayni kus gibi agzi yaahem mama hem meme veriyorum yetmiyor benimde sutum bide cok hizli nefes alip veriyo benim kuzum memeyi mamayi alinca heyecan yapio bu Sefer tikaniyo benide korkutuo;(

tesekkurler kızlar, hemen koydum bıberon ve emzıgını ve bır tane daha takımını ınsallah en kısa zamanda kullanmak da nasıp olur :)

cnm aynı sorunu bnde yaşıyoum 10 günlüğüz biz..hastane de sarılık olmasın diye mama verdıler doktor evde de biberonla mama verin dedi sonra memeyi almamaya başladı.o almayınca sütüm gelmiyor.sağıp vermeye başladım silikonla da uyku sersemı en azından sıcaklığı alsın diye veriyorum.şimdi 3 saatte 1 önce meme sonra 60cc mama veriyorum..dua ediyorum hergün sütüm çoğalsın ve memeyi alsın diye Allah yardımcımız olsun

[QUOTE="dogaaalll06, post: 36620247, member: 482984sütünlar ben sutumu sagip veriyorum.acaba sut kesilmesi azalmasına sebep olur mu emzirmedigim icin[/QUOTE]
ccnm neden emzirmiyosun sagdiginda ne kadar cikiuo sutun

Havalar sıcak ya ondan oluyor olabilir benim kizimda da beyaz nokta kadar var doktor bir şey demedi göbeği düşene kadar ben de yikamadim göbeği düştükten sonra her gün yikiyorum göbek bagiyla zor olur diye düşündüm canım

hadi hayırlısı inşallah. herkesin doktoru net de bi benim ki net değil. hiç bi bilgi vermiyor. şu muallaktan kurtulsaydık bi

oh oh süpersin. bende eklemeler yapıcam sizinkilerden. ben hastane çıkışını 2 koymuştum. çoğaltayım bari. sanıyorum ki benim eksiğim çok. ama artık hiç bişey alıp ekleme hevesim kalmadı. bu muhabbet nedense sıktı beni. kayınvalide de biz de. her gün onun sorularını yanıtlamaktan krizlerdeyim. hareket etti mi, sancın var mı, şöyle mi olur ki böyl mi olur ki buhranlar basıyor zaten gerginim tas tabak kırasım var. bu konuyla ilgili kimseyle konuşasım,sorularını yanıtlayasım gelmiyor artık

iyi fikirmiş, bende ölçü kabıyla veririm eğer gerekirse. hemen biberona alışsın hiç istemiyorum.
oyy narin ağzını severim onun. demek alamadı biberonu. aslında iyi olmuş almaması. inşallah benimde sütüm hemen gelirde uğraşmayız. gerçi daha benim oğlanın geleceği yokta

ben katlanır mıyım bilmem. katlanamasam epidural ister miyim onu da bilmiyorum. inşallah az sancıyla atlatırsın da gerek kalmaz. bugün acile bi bayan geldi. hemşire sakın ıkınma sakın dedi. kadın o kadar rahat ki anlatamam sancı çekmediği belliydi. dedim Allah ım bana da böyle nasip et.

kızlar çok bunaldım ben ya. herkesin her dediği yaptığı batar oldu. eşimle kayınvalidenin söylediklerini tersler oldum. kavga edesim var bu moddayım valla.
ayrıca son günlerim ama kayınvalidenin önüne yemek hazırlıyorum halen. acıması da yok. bugün oturdum ağladım sinirimden.

Benimkide ariyo gelim artik diye ama hic evet gel demiyorum, esimede acikca doguma kadar istemiyorum dedim. Cok iyi anliyorum seni allah yardimcin olsun canm

Eşime bir arkadaşı suni sancının nasıl bişey olduğunu anlatmış kesinlikle almamı istemiyor epidürelede karşı valla doğdu doğdu yoksa cuma genel anestezi sezeryan olucam belli oldu hayırlısı bakalım

Allah vicdan versin senin kainvalidene...canım inşallah sağlıkla doğar ama içinde kaldığı zamani ozlersin,şuanda herşeyden korkuyorum ben birşey olacak diye, sonra benim kayinvalidede öpmeyin diyordum öpmüyordu geçen sok oldum dudagini öpüyor ,öpmeyin dedim el kadar bebek ya diyor ki ben yanağını öpmuyordum yanakları sarkık olmasın diye diyor nerde batıl inanç var bunda hala sinirim geçmedi birde elinin parmaklarını ağzına aldı eldiven giydirdim ama görmedigim yerde yapıyorsa? neyse annem pazar gelecek az kaldı lohusalik hamilelikten zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…