- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #35.481
Haha bu gece de doğurmadım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:KK63:acele etme canım nasılsa alacaksın hayırlısıyla inşallah.bak takvimde 3 günün var diyor.takvime uyan nadide kişilerden olacaksın galibaHaha bu gece de doğurmadım![]()
Aaaaa ayni bennnnnnHaha bu gece de doğurmadım![]()
Haha bu gece de doğurmadım![]()
Aaaaa ayni bennnnnn;-)
Haha bu gece de doğurmadım![]()
Aaaaa ayni bennnnnn;-)
hahahh bende bende :) gelmeye hıccc nıyetı yok kızlar erken gelırmıs sözde benımkı gelınlıkle cıkıcak sanırım :)
mamaya gerek yok ama biberon lazım olabilir.ilk gece sütüm az olduğu için bebek uyumadı ağladı kan şekerşni ölçüp aç dediler.biberon isteyip mama verdiler.ben de iki tane hastane çıkışı koymuştum ama üç olsa daha iyi olurmuş.iki gün kaldım hastanede ama bez büyük geldi veya ben düzgün bağlayamadım göbeği acır diye hep sızdı falan değiştirmek zorunda kaldık kıyafetlerini bebeğin.emzik almıştık yanımıza ama bebek almadı kullanamadık.kısacası biberon ve mümkünse 3 kıyafet garantili olur
Ben biberonu ve emzigini koydum. ..zaten mama verilmesi gerekiyorsa hemşireler bize siringa ile verdiler. ..Emzik de altını felan değiştirirken oylamak için verdik vallahi. ..mama hastanede veriyorlar...
Havlu ben koydum ama hiç kullanilmadi. ..
Kıyafet olarak istersen 1 tane daha koy. ..kaka falan olursa yedek olsun yanında. ...
cnm aynı sorunu bnde yaşıyoum 10 günlüğüz biz..hastane de sarılık olmasın diye mama verdıler doktor evde de biberonla mama verin dedi sonra memeyi almamaya başladı.o almayınca sütüm gelmiyor.sağıp vermeye başladım silikonla da uyku sersemı en azından sıcaklığı alsın diye veriyorum.şimdi 3 saatte 1 önce meme sonra 60cc mama veriyorum..dua ediyorum hergün sütüm çoğalsın ve memeyi alsın diye Allah yardımcımız olsunKızlar günaydın.bebeğim 5 günlük günde 2-3 kere mama veriyorum oğlumu da 6 ay mama eşliğinde emzirmiştim.bunda da ne içsem yesem sütüm az oluyor.kızım resmen göğsümle dövüşüyor sinirleniyor emerken.sonrasında mama yapıyorum 60 cc yiyyor.çok moralim bozuk kızlar.annemde benim gibiymiş.3 çocuğunu da 20 gün emzirebilmiş sonra mama falan.bi birini bi diğerini sürekli emziriyorum çektikçe gelir diye ama sonrasında mama yiyince sakinleşiyor ağlaması duruyor.dün hemşire sararıyor dedi.korkumdan mamayı tamamen bırakamıyorumda.benim gibi süt sıkıntısı yaşayan var mı kızlar sizler neler yapıyorsunuz,mama ile birlikte emzirenler yardımınıza ihtiyacım var..
Havalar sıcak ya ondan oluyor olabilir benim kizimda da beyaz nokta kadar var doktor bir şey demedi göbeği düşene kadar ben de yikamadim göbeği düştükten sonra her gün yikiyorum göbek bagiyla zor olur diye düşündüm canımCanım ne kadar doğru bilmiyorum ama hastanede benimle ilgilenen hemşire bebeğinin cildinin çok hassas olduğunu bu yüzden her bezi denediğini en son doktorunun tavsiyesi ile can bebenin bezine geçtiğini söyledi. Doktoru bu sızdırmaz tabakalar için daha fazla kimyasal kullanıldığını bu sebeple hassas cildli bebeklerde alerji yaptığını söylemiş. Can bebe de bu kimyasallar azmış. Can bebe için sızdırıyor diyorlar ama çok olunca diğerleri de sızdırmıştı zaten bu yüzden onu kullanıyorum dedi. Bilgin olsun. :)
Ben molfix göbek oyuklu almıştım bir paket onu kullanıyoruz. Hastane de altı açılınca ağlıyordu ama evde ağlamıyor. Bezle ilgili bir sıkıntı yok sanırım. Bu bitince primaları deneyeceğiz, hangisi iyi gelirse onu kullanırız artık...
Birde size birşey soracağım, oğlumun yüzünde hatta başında küçük sivilceler var, küçük kırmızılar ve içleri iğne ucu kadar beyaz. Doktor gördü ama çok normal dedi. Göbeği düşmeden yıkama dediler yıkamadık çok yıkamak istiyorum o başka... Yıkarsak bu sivilceler gider mi acaba merak ediyorum.
efser_16 Canım çok geçmiş olsun. biran önce iyileş inşallah.
hadi hayırlısı inşallah. herkesin doktoru net de bi benim ki net değil. hiç bi bilgi vermiyor. şu muallaktan kurtulsaydık biNst gittim hersey yolunda sanci yok...doktor pazartesi sabah çağırdı. Sakinlestirdi biraz beni. Pazartesi sanırım sezeryan tarihi verecek oyle bi izlenim aldim. Hayırlısı artik. Pazartesi 39+1 oluyorum persembe dogursam normalce ne güzel olur. Cuma cumartesi yok doktor. Haftaya pazarda 40 bitiyor. ..
oh oh süpersin. bende eklemeler yapıcam sizinkilerden. ben hastane çıkışını 2 koymuştum. çoğaltayım bari. sanıyorum ki benim eksiğim çok. ama artık hiç bişey alıp ekleme hevesim kalmadı. bu muhabbet nedense sıktı beni. kayınvalide de biz de. her gün onun sorularını yanıtlamaktan krizlerdeyim. hareket etti mi, sancın var mı, şöyle mi olur ki böyl mi olur ki buhranlar basıyor zaten gerginim tas tabak kırasım var. bu konuyla ilgili kimseyle konuşasım,sorularını yanıtlayasım gelmiyor artıkcanım benım hastane cantam kendıme 3 tane gecelık corap emzırme sütyenı 2 tane.2 iç camasırı büyük boy ped,terlik havlu makyaj malz. sac bandı.aventın göğüs kalkanınıda aldım neolur neolmaz hava alsın memişler dıye.
bebiş için 4 tane hastane cıkısı takım olarak havlu-battanıye 2 tane.bıberon bez ıslak mendıl peçete.süt pompam..aklıma bunlar gelıyor birşeyler daha koymus olabılırım :) oto koltugu-anakucagınıda alıcam yanıma..böyle
iyi fikirmiş, bende ölçü kabıyla veririm eğer gerekirse. hemen biberona alışsın hiç istemiyorum.bana çocuk dr. Hipp yada sma demişti ben hipp almıştım. Bizim hastanede mamayı kadehle veriyorlardı çıkışta istedim banada verdiler bikaçtane onunla vermek kaşıktan kolay oluyo lıkır lıkr içiyo bebek. Kadehte şuruplardan çıkarya içmek için küçük olçu kabı gibi bişey
oyy narin ağzını severim onun. demek alamadı biberonu. aslında iyi olmuş almaması. inşallah benimde sütüm hemen gelirde uğraşmayız. gerçi daha benim oğlanın geleceği yoktaCanim biberon alma bencede biz almamıştik doğumun olduğu gün hemşire geldi çocuk dr.u istiyor dedi mama biberon gazide aslında olan birsey değil ama artık sarılık vs olmasın diye sanirim, eşim hemen aldı Philips avent biberon birde aptamjl mama aldık 1 numara dedi hemşire neyse bebeğim göğüsmu iyi çekmesine rağmen biberonu çekemedi ucu sert geldi, ben eşime zaten alma dedim inat adam almış herneyse kaşıkla bir iki damla damla verdik, ama ben emzirdimde önce emzirdim sonra verdik ama cok az. Doktor gelince mama vermeyin dedi zaten cok ağlar o zaman ver enjekteyle dedi vermedik zaten oda istemedi sütümde ikinci gün geldi. .
Çanta için ter bezi filan koy kendine yada el yüz havlusu sırtına koymak için cok ter oluyor,
ben katlanır mıyım bilmem. katlanamasam epidural ister miyim onu da bilmiyorum. inşallah az sancıyla atlatırsın da gerek kalmaz. bugün acile bi bayan geldi. hemşire sakın ıkınma sakın dedi. kadın o kadar rahat ki anlatamam sancı çekmediği belliydi. dedim Allah ım bana da böyle nasip et.Heralde aç karnına demesinin sebebi o günde beni sezeryana veya suni sancı vermek durumunda kalıpda soğumun gerçekleşmesi diye düşünüyorum eğer nstde sancım ve açılmam varsa suni sancıyı denerim epidurel isticemi sanmıyorum çekebilirim gibi geliyor ama yinede bilemiyorum ben hayatımda adet sancısı bile çekmedim oyüzden hiç bir fikrim yok bazen buda korkutuyor beni![]()
ben de bendetabııkı aynıda ben :):):) ustune bugun bıde pıknıge gıttık :):)
kızlar çok bunaldım ben ya. herkesin her dediği yaptığı batar oldu. eşimle kayınvalidenin söylediklerini tersler oldum. kavga edesim var bu moddayım valla.
ayrıca son günlerim ama kayınvalidenin önüne yemek hazırlıyorum halen. acıması da yok. bugün oturdum ağladım sinirimden.
Eşime bir arkadaşı suni sancının nasıl bişey olduğunu anlatmış kesinlikle almamı istemiyor epidürelede karşı valla doğdu doğdu yoksa cuma genel anestezi sezeryan olucam belli oldu hayırlısı bakalımben katlanır mıyım bilmem. katlanamasam epidural ister miyim onu da bilmiyorum. inşallah az sancıyla atlatırsın da gerek kalmaz. bugün acile bi bayan geldi. hemşire sakın ıkınma sakın dedi. kadın o kadar rahat ki anlatamam sancı çekmediği belliydi. dedim Allah ım bana da böyle nasip et.
kızlar çok bunaldım ben ya. herkesin her dediği yaptığı batar oldu. eşimle kayınvalidenin söylediklerini tersler oldum. kavga edesim var bu moddayım valla.
ayrıca son günlerim ama kayınvalidenin önüne yemek hazırlıyorum halen. acıması da yok. bugün oturdum ağladım sinirimden.