2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ağustos anneleri aranızda kan sulandırıcı igne kullanıp normal doğum yapan varmı?

arkadaşım ben 24temmuzda doğum yaptım tam bir aylık oldu bizimki.bendede pıhtı problemi var.
ve kan sulandırıcı kullanıyorum 0.8 ve günde iki defa normal çok zor dedi doktorum ve sezeryan oldum.
sen normalmi istiyorsun ama neden tehlikeye atıyosun.girerken varis çorapları giydiriyorlar doğumdan sonrada
bihafta giydim o gerçeken biraz zorladı.şimdi hala iğne kullanıyorum 10 temmuzda tekrar tomografi çekilecek
pıhtı erimişmi vs.diye otarihe kadarda iğnelere devam.he buarada 10.günümdü sanırım titreme mide bulantısı başlamıştı
bende hergelen lohusalığa verdi.bende iki üçgün öncesinde acile iğne yerlerim çok morardı diye gitmiştim orda hemşire uğraştı ve iğnenin tekrar nasıl vurulması gerektiğini gösterdi o kızın vurduğu yergün geçtikçe şişmeye morarmaya başladı.
tekrar acile gitmek zorunda kaldık.ve inanılmaz bir enfeksiyon kapmış.o çocuğa geçmiş onun için emmemiş vs.
sende dikkat et arkadaşım iğne yerlerine masaj yap ara ara.rabbim yardımcın olsun
soracagın bişey olursa buralardayım ben vesselam

Cevabin için çok teşekkür ederim. Ben günde 1tane 0.4 lük clexane kullanıyorum. Dr bisey olmaz diyo. Çatı muaynesi yaptı ve catin geniş normal yapabilirsin dedi. Esimde normal yapmamdan yana. Bunun haricinde birde bebegimde kordon dolanması var. Dr 1tur oldugu icin sorun olmaz diyo bunada. Haftaya kontrolüm var tekrar konusucaz belki degistiririm...

Gunaydin kizlar, suni sanci konusunda herkes ayni seyi soyluyor. Bendede doktor pzt ye kadar bekleyip dogum olmazsa suniyi basarak dogumu baslatma taraftari. Ben de bazen epidural almasammi diyorum ama gozum kesmiyo gibi. Anlik gelisicek galiba. Agriya dayanma surumuna gore. İnsallah agrolarimiz o kadar az olur ki gerek kalmaz :):)

B
Kizlar daha tik yok nolck, c tesi 40 doluyo,
Benim çarşamba 40 oluyor Doktorum bana en fazla beş gün bekleyebiliriz gerisi sende dedi büyük ihtimal senim doktorda sana bırakacaktır ben eğer gelmezse benim bu cadaloz kız cuma günü için genel anestezi konuşcam doktorla çarşamba günü de kontrolüm var ama bende yine hiç bişey çıkmıcak kesin umarım senin ki normal gelir

Ben hala iyilesemedim bebeğimi emziremiyorum kullandigim ilaclar yüzünden. Kolumu kaldıracak halim yok ben bebeğime bakamayacak ölüp gidecek gibi hissediyorum 13-14 kilo verdim:-( :-(

Kızlar ben yarin sabah sezaryen oluyorum. Bebegin hareketi azaldi. Ve catim cok dar kilosu iyi diye. Zaten tüp bebek oluncabu kadar çok riski alamadım. Doktor istersen yine bekle dedi bana bıraktı ama belliki o da benim gibi düşünüyor...39+2 oluyoruz. Sezeryan icin cok erken değil sonuçta ama yinede kararsızım siz ne dersiniz?

Ben hala iyilesemedim bebeğimi emziremiyorum kullandigim ilaclar yüzünden. Kolumu kaldıracak halim yok ben bebeğime bakamayacak ölüp gidecek gibi hissediyorum 13-14 kilo verdim:-( :-(
Çok geçmiş olsun canım benim sakın panik stres yapma tabiki elinde sonunda iyileşeceksin şu an lohusa olduğun için kafandan hep olumsuz şeyler geçiyor ama sakin ol çok daraldığında aç camı dışarıya gökyüzüne bak birde sütünü bermesende sağmaya devam et biliyosum süt bebek emdikçe süt oluşuyor buna dikkat et kuzum umarım hemen iyileşirsin ilaç haricinde böyle ıhlamur zencefil falan alıyomusun ?

Bence erken değil eninde sonunda kesin sezeryan olacaksan daha beklemeni gerektircek bişey yok bence doktorda alabiliriz dediğine göre bir sıkıntı yok demek

Yok canim ya erken degilki icon rahat olsun, ben 37de sezeryan istemistm, doktor saglikli sorunsuz bebegi alamam, illabsezeryan istiyosan anca 39. Haftada alirim demisti. Hem dedigin gibi, madem catin dar niye 40i bekleyeceksinki. Alirsin insallah saglikli bi seklde kucagina

Canim benim kendini strese sokma, kolay degil bunyenin toparlanmasi. Once sen iyi olacaksinki kuzunada iyi bakabilesin. Hep lohusa sendromu iste bunlar. Allah yardimcin olsun.

canım bence spinal denemelisin ben epidural spinal kombine oldum çok rahattım tam emin değilim ama
genel anestezide ağrıyla uyanma oluyormuş..
benim uyuşukluk birkaç saat içinde geçti ama kimisinde 6-7 saat sürüyor,
ağrıyan tek şey o gün için karına mesaj yapılıyor o çok ağrıyor sonrası idare eder..
inşallah normal olur ama olmazsa bence spinalde aklında bulunsun

canım çok geçmiş olsun,öyle kötü şeyler düşünme...
nazar mı değdi acaba sana bol bol oku kendini ne bileyim aklıma başka gelmedi...
moralini yüksek tut..inşallah kısa zamanda ayaklanırsın

selam kızlar benım kızce bugunde gelmeyecek sanırım :) daha 1 hafta var ama gelsın ıstıyorum yoksa sezeryana alıcaklar kendı kendıne dogsa yavrucum..

Eşim hiç birini istemiyor tesadüf ya en iyi arkadaşının kardeşi epidürelden zehirlendi onu duyduktan sonra bana kesinlikle olmıcaksın diyor genele mecbur yani bakalım dediğin gibi inş normal olur ama tabi

Allah korusun.rabbim tez zamanda şifa versin.loğusalık ve rahatsızlık birleşince olumsuz düşünceler yaratıyor insanda

Sezeryana olmayi hic düşünmüyorum ki :s kendiliğinden dogum baslasa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…