- 2 Mart 2013
- 289
- 40
- 123
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #35.501
Ağustos anneleri aranızda kan sulandırıcı igne kullanıp normal doğum yapan varmı?
Cevabin için çok teşekkür ederim. Ben günde 1tane 0.4 lük clexane kullanıyorum. Dr bisey olmaz diyo. Çatı muaynesi yaptı ve catin geniş normal yapabilirsin dedi. Esimde normal yapmamdan yana. Bunun haricinde birde bebegimde kordon dolanması var. Dr 1tur oldugu icin sorun olmaz diyo bunada. Haftaya kontrolüm var tekrar konusucaz belki degistiririm...arkadaşım ben 24temmuzda doğum yaptım tam bir aylık oldu bizimki.bendede pıhtı problemi var.
ve kan sulandırıcı kullanıyorum 0.8 ve günde iki defa normal çok zor dedi doktorum ve sezeryan oldum.
sen normalmi istiyorsun ama neden tehlikeye atıyosun.girerken varis çorapları giydiriyorlar doğumdan sonrada
bihafta giydim o gerçeken biraz zorladı.şimdi hala iğne kullanıyorum 10 temmuzda tekrar tomografi çekilecek
pıhtı erimişmi vs.diye otarihe kadarda iğnelere devam.he buarada 10.günümdü sanırım titreme mide bulantısı başlamıştı
bende hergelen lohusalığa verdi.bende iki üçgün öncesinde acile iğne yerlerim çok morardı diye gitmiştim orda hemşire uğraştı ve iğnenin tekrar nasıl vurulması gerektiğini gösterdi o kızın vurduğu yergün geçtikçe şişmeye morarmaya başladı.
tekrar acile gitmek zorunda kaldık.ve inanılmaz bir enfeksiyon kapmış.o çocuğa geçmiş onun için emmemiş vs.
sende dikkat et arkadaşım iğne yerlerine masaj yap ara ara.rabbim yardımcın olsun
soracagın bişey olursa buralardayım ben vesselam
ben katlanır mıyım bilmem. katlanamasam epidural ister miyim onu da bilmiyorum. inşallah az sancıyla atlatırsın da gerek kalmaz. bugün acile bi bayan geldi. hemşire sakın ıkınma sakın dedi. kadın o kadar rahat ki anlatamam sancı çekmediği belliydi. dedim Allah ım bana da böyle nasip et.
Eşime bir arkadaşı suni sancının nasıl bişey olduğunu anlatmış kesinlikle almamı istemiyor epidürelede karşı valla doğdu doğdu yoksa cuma genel anestezi sezeryan olucam belli oldu hayırlısı bakalım
Benim çarşamba 40 oluyorKizlar daha tik yok nolck, c tesi 40 doluyo,
Hayir kendini strese sokma lütfen. ..moralini yüksek tutki cabuk iyiles...neyin var bu sirada rabbim sifa versin. ..Ben hala iyilesemedim bebeğimi emziremiyorum kullandigim ilaclar yüzünden. Kolumu kaldıracak halim yok ben bebeğime bakamayacak ölüp gidecek gibi hissediyorum 13-14 kilo verdim:-( :-(
Çok geçmiş olsun canım benim sakın panik stres yapma tabiki elinde sonunda iyileşeceksin şu an lohusa olduğun için kafandan hep olumsuz şeyler geçiyor ama sakin ol çok daraldığında aç camı dışarıya gökyüzüne bak birde sütünü bermesende sağmaya devam et biliyosum süt bebek emdikçe süt oluşuyor buna dikkat et kuzum umarım hemen iyileşirsin ilaç haricinde böyle ıhlamur zencefil falan alıyomusun ?Ben hala iyilesemedim bebeğimi emziremiyorum kullandigim ilaclar yüzünden. Kolumu kaldıracak halim yok ben bebeğime bakamayacak ölüp gidecek gibi hissediyorum 13-14 kilo verdim:-( :-(
Bence erken değil eninde sonunda kesin sezeryan olacaksan daha beklemeni gerektircek bişey yok bence doktorda alabiliriz dediğine göre bir sıkıntı yok demekKızlar ben yarin sabah sezaryen oluyorum. Bebegin hareketi azaldi. Ve catim cok dar kilosu iyi diye. Zaten tüp bebek oluncabu kadar çok riski alamadım. Doktor istersen yine bekle dedi bana bıraktı ama belliki o da benim gibi düşünüyor...39+2 oluyoruz. Sezeryan icin cok erken değil sonuçta ama yinede kararsızım siz ne dersiniz?
Doktorun ne diyo? Benimki 40 dolunca suni sanci vercekKizlar daha tik yok nolck, c tesi 40 doluyo,
Kızlar ben yarin sabah sezaryen oluyorum. Bebegin hareketi azaldi. Ve catim cok dar kilosu iyi diye. Zaten tüp bebek oluncabu kadar çok riski alamadım. Doktor istersen yine bekle dedi bana bıraktı ama belliki o da benim gibi düşünüyor...39+2 oluyoruz. Sezeryan icin cok erken değil sonuçta ama yinede kararsızım siz ne dersiniz?
Ben hala iyilesemedim bebeğimi emziremiyorum kullandigim ilaclar yüzünden. Kolumu kaldıracak halim yok ben bebeğime bakamayacak ölüp gidecek gibi hissediyorum 13-14 kilo verdim:-( :-(
B
Benim çarşamba 40 oluyorDoktorum bana en fazla beş gün bekleyebiliriz gerisi sende dedi büyük ihtimal senim doktorda sana bırakacaktır ben eğer gelmezse benim bu cadaloz kız cuma günü için genel anestezi konuşcam doktorla çarşamba günü de kontrolüm var ama bende yine hiç bişey çıkmıcak kesin umarım senin ki normal gelir
canım çok geçmiş olsun,öyle kötü şeyler düşünme...Ben hala iyilesemedim bebeğimi emziremiyorum kullandigim ilaclar yüzünden. Kolumu kaldıracak halim yok ben bebeğime bakamayacak ölüp gidecek gibi hissediyorum 13-14 kilo verdim:-( :-(
Eşim hiç birini istemiyor tesadüf ya en iyi arkadaşının kardeşi epidürelden zehirlendi onu duyduktan sonra bana kesinlikle olmıcaksın diyor genele mecbur yani bakalım dediğin gibi inş normal olur ama tabicanım bence spinal denemelisin ben epidural spinal kombine oldum çok rahattım tam emin değilim ama
genel anestezide ağrıyla uyanma oluyormuş..
benim uyuşukluk birkaç saat içinde geçti ama kimisinde 6-7 saat sürüyor,
ağrıyan tek şey o gün için karına mesaj yapılıyor o çok ağrıyor sonrası idare eder..
inşallah normal olur ama olmazsa bence spinalde aklında bulunsun
Allah korusun.rabbim tez zamanda şifa versin.loğusalık ve rahatsızlık birleşince olumsuz düşünceler yaratıyor insandaBen hala iyilesemedim bebeğimi emziremiyorum kullandigim ilaclar yüzünden. Kolumu kaldıracak halim yok ben bebeğime bakamayacak ölüp gidecek gibi hissediyorum 13-14 kilo verdim:-( :-(
Sezeryana olmayi hic düşünmüyorum ki :s kendiliğinden dogum baslasa keşkeB
Benim çarşamba 40 oluyorDoktorum bana en fazla beş gün bekleyebiliriz gerisi sende dedi büyük ihtimal senim doktorda sana bırakacaktır ben eğer gelmezse benim bu cadaloz kız cuma günü için genel anestezi konuşcam doktorla çarşamba günü de kontrolüm var ama bende yine hiç bişey çıkmıcak kesin umarım senin ki normal gelir
Persembe diyecek bakalim kontrol var,Doktorun ne diyo? Benimki 40 dolunca suni sanci vercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?