• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eveeetttt, kontrolden geldik, cati muayenesi daha yeni oldum. Sanirim fazla kastim kendimi.
Kizim 3.750 olmus, kanala inmis ama acilman yok dedi. Rahime baski baslamis. Haftaya cuma randevu. 4kiloyu bulcak galiba dedi. Kemiklerim uygunmus, 4de olsa dogurursun dedi. Ay hadi insallah dedim bende :) tabi bilemeyiz ama 40i doldurcak gibi dedi :)

canım benim doğum belirtilerim şöyleydi.. son günlerimde yoğun bir enerji oldu doğum yaptığım güne kadar dışarlardaydım.. sürekli tuvalete çıkıyordum, uykusuzluk başlamıştı, gece kalkıp otururdum öyle.. iştahsızlık vardı birde.. sende kendindeki değişiklikleri farkedersin..
Bende de var bu ara o belirtiler :-)

Ben gercekten hem karnimda diye hareketi mi azaldı Iyi mi duye korkuyorum hem de dogumdan korkuyorum. .. sag kasigimda agri oluyor yavaştan. .. bi de sürekli afedersiniz ama cisim var gibi bi syahim tuvalette... bazen azcikda olsa kaçırıyor um sonra az az Su mu geldi diye tedirginim. ..bilmiyorum sanırım kafayi yiyotum :-(

sana yıne sancın var dogum baslamıs dıyorlar bende sadece asagı ınmıs daha belırtı yok daogumla ılgılı nallah kolaylık versın de gelsın dıyorum artık..babası sıkıldı beklemekten doktor var daha dedıkce daha ne var ya gelsın dıyor :)
ah şu babalar... bizim ki de bi telaş ki görmeyin. o da kendine çanta hazırlayacakmış. arabanın anahtarını unuturda çıkarsam evden diyo adam ya koptum akşam :KK70:

bende doktora hiç bi belirti hissetmiyorum dedim o da ne güzel işte bi anda sancın çoğalır gelirsin dedi. belki sende öyle olacaksın

Ben gercekten hem karnimda diye hareketi mi azaldı Iyi mi duye korkuyorum hem de dogumdan korkuyorum. .. sag kasigimda agri oluyor yavaştan. .. bi de sürekli afedersiniz ama cisim var gibi bi syahim tuvalette... bazen azcikda olsa kaçırıyor um sonra az az Su mu geldi diye tedirginim. ..bilmiyorum sanırım kafayi yiyotum :-(
hepsi bende de var :confused: bi de suyum mu geldi diye istem dışı elimle yoklar oldum alt tarafı. lavaboda bile ya akıp gitti de bilemediysem diye düşünüp duruyorum. kasık ağrın ve çişinin gelmiş gibi olması doğumunun yakın olduğunu gösterir bence

hepsi bende de var :confused: bi de suyum mu geldi diye istem dışı elimle yoklar oldum alt tarafı. lavaboda bile ya akıp gitti de bilemediysem diye düşünüp duruyorum. kasık ağrın ve çişinin gelmiş gibi olması doğumunun yakın olduğunu gösterir bence
Dun nst de sancı çıktı ama duzensizmis. Zaten bi 60 70 dedi bi 5 6 defi nst sancı icin...bilmiyorum cok korkuyorum kızlar. Ben de pko var ve bebeğim tüp bebek...nerde ise 3 sene uğraştık oğlum icin. Bi diyorum git emha gibi aldir sezeryan la... ama doktor en son bekle dedi ben de karismayayim diyorum gelecegi vakte. Ne yiyebiliyorum ne uyku ne huzur kaldi bende...doktorum cok tedbir li hatta aşırı hic risk almaz öyle. En iyisi akışına bırakmak. Lütfen bizim icin dua edin... rabbim hepimiz evladını bağışlasın. .

kızlar huggies bacak kenarlarından sızdırıyor ya habire üstbaş değiştiriyoruz, benimkinin bacakları çok zayıf sanırım ondan da oluyor, siz ne kullanıyosunuz?
kızlar huggies bacak kenarlarından sızdırıyor ya habire üstbaş değiştiriyoruz, benimkinin bacakları çok zayıf sanırım ondan da oluyor, siz ne kullanıyosunuz?
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ben primanin beyaz ve yesil paketini denedim ikisi de alerji yaptı kızımı şimdi molfix aldım ama sanki o da bacakların kizartiyor ne alayım şaşırdım

Doğum anı şıp diye olmadı ama öncesi biraz öyle oldu galiba:) çünkü Perşembe kontrol vardı, geçen hafta bugün Dr daha bekleyecez demişti cmtesi benim suyum geldi doğum başladı.. Allah'a bin kere hamdolsun aldım evladımı kucağıma.. Darısı sana inşallah sen de beklemeseydin de mi canım ? Allah yardımcın olsun..
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canim çok zor ama tatlı kimse için uykusuz kalmazsin ama evlat farklı yedi gün oldu ben yedi saat uyumadim belki ama olsun Allah onlara sağlık versin. .. doktorumda iyidi ameliyatta çok güzel yaptı hic sonrasında ağrı sizi cok çekmedim..tabi ilk yürürken zordu ,bilmiyorum normal doğum nasıl seseryanda ilk gün Karina bastırıyorlar ya onda çok bağırdim normal doğum gibi olmasada öyle avutuyorum kendimi yakındır belki diye. .inşallah kucağına sağlıkla alırsın senle aynıydı günümüz belkide bugün yarın olur
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Merhaba arkadaşlar.sizden dua istemek için yaziyorum.çok kötü hasta oldum ishal kusma 39 derece ateş iki gündür hastanelerdeyim dün acilde serum takıldı tahlil yapıldı sanırım zehirlenmisim doktor ilaç yazdı fakat emzirme dedi bebeğim mama ile durmuyor çok ağlıyor iki kez dayanamadim emzirdim çok uzgunum elimden birşey gelmiyor günde 20 kez tuvalete ciktim resmen ne olur bize dua edin çabuk iyi olayım :-( :-(

Merhaba arkadaşlar.sizden dua istemek için yaziyorum.çok kötü hasta oldum ishal kusma 39 derece ateş iki gündür hastanelerdeyim dün acilde serum takıldı tahlil yapıldı sanırım zehirlenmisim doktor ilaç yazdı fakat emzirme dedi bebeğim mama ile durmuyor çok ağlıyor iki kez dayanamadim emzirdim çok uzgunum elimden birşey gelmiyor günde 20 kez tuvalete ciktim resmen ne olur bize dua edin çabuk iyi olayım :-( :-(

Geçmiş olsun inşallah en kisa sürede iyi olursun ve emzirirsin bebegini

çok g
çok geçmiş olsun.rabbim tez zamanda şifa versn

Amin canim insallh.ben bebegime kavustum suan hastanedeyiz..3300gr 50cm dogdu.rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin spinal oldum.dikis yerlerim cok aciyor ama cok memnun kaldim bu sekilde dogum sectigim icin.zorunlu sezeryandi ama spinali ben tercih ettim

UOTE="emha, post: 36602641, member: 365679"]Amin canim insallh.ben bebegime kavustum suan hastanedeyiz..3300gr 50cm dogdu.rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin spinal oldum.dikis yerlerim cok aciyor ama cok memnun kaldim bu sekilde dogum sectigim icin.zorunlu sezeryandi ama spinali ben tercih ettim[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım allah analı babalı buyutsun ii olmanıza sevindim

Dua ettim cnm inş tez zamanda ii olursun

Kızlar günaydın.bebeğim 5 günlük günde 2-3 kere mama veriyorum oğlumu da 6 ay mama eşliğinde emzirmiştim.bunda da ne içsem yesem sütüm az oluyor.kızım resmen göğsümle dövüşüyor sinirleniyor emerken.sonrasında mama yapıyorum 60 cc yiyyor.çok moralim bozuk kızlar.annemde benim gibiymiş.3 çocuğunu da 20 gün emzirebilmiş sonra mama falan.bi birini bi diğerini sürekli emziriyorum çektikçe gelir diye ama sonrasında mama yiyince sakinleşiyor ağlaması duruyor.dün hemşire sararıyor dedi.korkumdan mamayı tamamen bırakamıyorumda.benim gibi süt sıkıntısı yaşayan var mı kızlar sizler neler yapıyorsunuz,mama ile birlikte emzirenler yardımınıza ihtiyacım var..

Kızlar günaydın.bebeğim 5 günlük günde 2-3 kere mama veriyorum oğlumu da 6 ay mama eşliğinde emzirmiştim.bunda da ne içsem yesem sütüm az oluyor.kızım resmen göğsümle dövüşüyor sinirleniyor emerken.sonrasında mama yapıyorum 60 cc yiyyor.çok moralim bozuk kızlar.annemde benim gibiymiş.3 çocuğunu da 20 gün emzirebilmiş sonra mama falan.bi birini bi diğerini sürekli emziriyorum çektikçe gelir diye ama sonrasında mama yiyince sakinleşiyor ağlaması duruyor.dün hemşire sararıyor dedi.korkumdan mamayı tamamen bırakamıyorumda.benim gibi süt sıkıntısı yaşayan var mı kızlar sizler neler yapıyorsunuz,mama ile birlikte emzirenler yardımınıza ihtiyacım var..
Canim benimde sutum yetmiyor sari uzum komposto su iciyorum iyi geliyormus.humana stil aldik bide maltana diye bi icecek alkolsuz olanindan.gerci ben maltanayi icince sersemledim ama kac gundur bebekten dolayi uykusuzluktanda olmus olabilir sersemleme.bildiklerimi soyleyim sana tahinnhelvasi bulgur pilavi da artiriyormus sutu.bide kuru incir ile hurmayi karistirip kaynat suyunu ic iyi geliyo diyolar ben hepsini deniyorum deneyecegim..insallah iyi olur bol bol olur sutumuz.Aminnnn Allahimmmmm..:KK55::KK52::KK17:

aozli .!.:
çok g

çok geçmiş olsun.rabbim tez zamanda şifa versn
Canim ayni gun dogum yapmisiz sen ben moonlight.nasil gidiyo bebekler bakalim sezeryan yeriniz nasil.iyilesme var mi heraketler nasil ben hala kisitlilik yasiyorum hareketlerdr.bebege de sagarak veriyorum sutumu diger turlu ne kadar aldigin i bilemiyorum.geceleri devamli uyaniyorum uykusuzluk var feci sekildeee:KK12::KK70::KK4:

Back
X