• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum yapmış annişler doktor d vitamini verdimi beya herhangi birşey söyledimi ben bu ara ona taktımda türkiyede katkı maddesi olmayan demir vitamini yokmuş almanyada ve amerikada iki ürün bar tavsiye edilen burayada yazayım dedim belki duymuşsunuzdur sipariş vercem çünkü biri baby d drops diğerinim resmini ekliyorum ;)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 60
Iyi aksamlar kizlar dogum yapanlar cabucak iyi olsun dogumu bekleyenlerde bi cirpida kurtulsun inşallah. Benim hipertansiyon baya normale döndü gecenki tahlillerimde idrarda protein eser miktarda cikti +2pozitifti yarin yine kontrolum var bakalım nasil cikicak.36.haftaya geldik bu arada.dogum yapan arkadaslar hastanede neler lazim oldu pijamami geceliklemi rahat ettiniz bebegin ihtiyaclari neler oldu bize yardimci olursaniz sevinirim cantami hazirliyorumda eksiklerimi ona göre tamamlayayim malum siz yeni yasadiniz taze taze

Spinal sezaryen oldum,2 gün kaldım hastanede ,tek gecelik yeterli oldu.Kirlense 2. si lazım olurdu.Pijama giymeyi düşünemiyorum,çünkü wc ye gitmesi,altındaki pedi degiştirmesi gecelikle bile zor oluyor.hasta kilotları çok işime yaradı benim,hastanede pedler de veriyorlardı.Çorap yazmıslar mesela genelde hast çantasına,o sıcakta 1 kez bile giymedim.Süt sağma makinasını kullandırtmadılar ,ısrarla senden emmesini sagladılar bebeğin.Bana hastane çıkışında duş alacaksın dedikleri için götürdüğüm havlu,şampuan falan boşuna oldu.Kağıt havlu ve ıslak mendil çok işe yarıyor.Acıkıyorsunuz sık sık hast.de,birilerinden bişey istemek her zaman mumkun olmuyor,eşiniz sizi yalnız bırakmasın diye gidemiyor.Bence ameliyata girmeden hastaneye giderken atıstırmalık bişeyler(kabız yapmayacak şeyler olsun),bol su mutlaka götürün.Şimdiki aklım olsa evden meyva koyardım hastane çantama.Şimdilik aklıma gelenler bunlar ;)

Merhaba anneler :KK68:

Önceden yazdığım gibi, tip 2 diyabet hastası olduğumdan ve bebeğim haftasından iri olması sebebiyle başından beri normal doğum istemiş olmama rağmen 38+2'de spinal sezaryan ile bembeyaz oğlum Poyraz'ı dünyaya getirdim. Doğumdan birgün önce 3600 gr civarı dedikleri oğlumun doğum kilosu 3900 olarak ölçüldü. Canlı canlı kesilmek değişik bir duygu daha sonra ayrıntılarıyla yazacağım. Kesikten ötürü canım epey yanıyor doğrusu, oğlum ağladığı zaman yerimden kalkıp ona yetişemiyorum hızlıca üzülüyorum, emzirmek için kucağıma alayım diyorum ama maşallah göbeğim olduğu gibi duruyor, yanaşamıyor çocuk bana zaten kesikler acıyor. İnşallah yarın daha az acı hissederim. Allahtan annem yanımda herşeyle ilgileniyor. :KK54:

Rica ederim canım. Doğum tarihlerimiz aynıydı sen benden önce davrandın ama sonunda bende listeye girdim bak :KK39:

Bebişin hayırlı olsun canım benim. Benim oğlan uykucu çıktı, zorla uyandırıp emziriyorum. Sütüm ilk başta çok az geldi zaten halende yeterli mi emin değilim gerçi ama doktor besleniyor görünüyor dedi. İnşallah becereceğiz bu işi... Takip ettiğim kadar listeyi veririm ben, oradan bakarsın tanıdığın kişilere:KK54:
Canım çok sevindim Allah uzun ömürler nasip etsin...

Benim de bir göğüsün ucu diğerinden daha küçükmüş bebeğim sayesinde farketmiş oldum:) göğüs ucu çıkarıcı kullandım. İlk kullanımlarda işe yaramadı ama sonradan işe yaradı sanki, artık daha rahat tutuyor sanki minnoş:) buarada doğumunu bekleyen tüm hamişleri Rabbim sağlıkla kurtarsın :)
Ben d
E
Aldım onlardan işe yaramadı benim bebiş emmiyor malesef, sağıp biberonla veriyorum , napayım önemli olan midesine anne sütü gitmesi , üzülüyorum çok....

[http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?p=35339155&noquote=1QUOTE="GlFm, post: 36549215, member: 451859"]Bende pompayla weriorum arada bi ama herkez seni bırakır dio napim kendisi doyana kadar emmiyo we çok küçük doğmuştu bebeğim biz bugün 24 günlük olduk :)[/QUOTE]
Benimki bugün 16 günlük oldu, ben çok uğraşıyorum emmiyor, anca ağzında döndürüp atıyor, ben de pompayla sağıp biberonla veriyorum, midesine gitsin de , elimden bu geliyor, sürekli sağıyorum, göğüs ucu çıkarıcı denedim olmadı, göğüs ucuna takılan şeylerden denedim olmadı, Allah şu pompayı bulandan razı olsun ne diyim....

Canım bende öyle yaptım ama düşmedi hastaneye yatınca düştü bebişinin en son değeri kaçtı kaç olunca düşmüş oluyor?
Canım 13.6 ya çıkmıştı 6. Günümüzde, dün 14.günümüzdü 11 e düşmüş çok şükür...13 sınırmış, 13 ün altı iyiymiş, bize doktor öyle dedi...

Doğum yapmış annişler doktor d vitamini verdimi beya herhangi birşey söyledimi ben bu ara ona taktımda türkiyede katkı maddesi olmayan demir vitamini yokmuş almanyada ve amerikada iki ürün bar tavsiye edilen burayada yazayım dedim belki duymuşsunuzdur sipariş vercem çünkü biri baby d drops diğerinim resmini ekliyorum :KK66:
Valla görümcem iki ay önce doğurdu,ona vermişler.Kullanıyordu.

Ağız sütü ne oluyor canım :?
Ya 15 gun evvel humana rezeneye basladim sutum gelsin diye bikacgun sonra sıktım gogsumu seffaf bi akinti sordum arastirdim bebege dogdugunda bagisiklik aistemi icin gerekli biseymis dogumdan 2 gun sobrasina kadar geldi simdilerde iltihap sarisi geliyo sutum agiz sutunun devamiymis yaklasik 10_15 gun boyle gelimis drumumz oyle dedi

gogus kalkanı nasıl gecırdıkı bendede var daha dogum yapmadım ama almıstım sadece hava almasını saglıyor gogsun...gogus kalkanımı slıkon gögus ucumu acaba..
Göğüs kalkanı canim hava almasını sağlıyor ayrica sürtünmeyi engelliyor o yüzden rahatlatmış olabilir. Bir de silikon kısmın masaj özelliği olması da iyi geldi sanırım. Bende cok ise yaradı paylaşmak istedim belki birini daha kurtarir çünkü göğüs acisi cok fenaymis gerçekten..

Ben d
E
Aldım onlardan işe yaramadı benim bebiş emmiyor malesef, sağıp biberonla veriyorum , napayım önemli olan midesine anne sütü gitmesi , üzülüyorum çok....
Benim bebeğin de meme emmiyor henüz sağıp veriyorum ben de sakın moralini bozma var olan sütün gitmesin sınra.dediğin doğru önemli olan anne sütü ile beslenmesi bazıları emziriyo ama sütğ olmuyo farkına bile varamıyorlar dr kontrolüne gidene kadar.ben sezeryanla doğum yaptım ilk gün bile meme verdim bebeğime biraz emiyordu ama gelmeyince ağlıyordu mecburen dr un söylemesi üzerine mama takviyesi yaptık yoksa 3 gün aç kalcaktı o zamn önsütüm çok az da gelse sağıp veriyodum ama bu arada biberona alıştı meme emmiyor göğüs ucumda çok küçük zorladım denedim ama çok ağladıöyleki ağlamaktan göğsünde hırıltı oluştu yavrumun daha çok küçük 3 hafta erken doğdu ve henüz 9 günlük ben de biraz beklemeye karar verdim tabiki yine bılmadan deniycem meme vermeyi ama üzülmemek lazım yeterki anne sütü alsınlar sütümüz yetsin dimitabi çevreden çok baskı oluyo bu konuda ama kulak tıkamak lazım.

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eylesin. Doğurmayanlardan senide kaybettik yani vay beeee baya azaldık yazını okuyunca
Kendim doğurmuş gibi hissettim keşke bende doğurmuş herşey bitmiş olsa okudukça hem çok duygulanıyorum hem çok korkuyorum hiç dığurmıcakmışım gibi hala benim psikoloji bir tuhaf hallerde ne yapcam bilmiyorum inş kızımı kucağımı alınca hepsi biticek dimi
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eylesin. Doğurmayanlardan senide kaybettik yani vay beeee baya azaldık yazını okuyunca
Kendim doğurmuş gibi hissettim keşke bende doğurmuş herşey bitmiş olsa okudukça hem çok duygulanıyorum hem çok korkuyorum hiç dığurmıcakmışım gibi hala benim psikoloji bir tuhaf hallerde ne yapcam bilmiyorum inş kızımı kucağımı alınca hepsi biticek dimi
merak etme doğar canım belkide doğmuştur benim haberim yok :) ben bazen özlüyorum bebişimin karnımda olduğu günleri .. çok teşekkür ederiz bu arada

cok guzel bır dogum olmus allah analı babalı saglıkla buyutsun yavrunu..gecmıs olsun bızede boyle bır dogum nasıp olsun ısallah canım..ıstedın ıstedın normal dogurdun ne guzel..

canım bal mumu cok ıyı gelıyormus aktardan al zeytın yagı ıle erıt ılıyınca gogsune koy donsun oyle 1-2 saat dursun sonra yıka guzelce arada tekrarla gecırıyormus..ve emzırdıkten sonra kendı sutunu ucuna sür oyle kurusun..

çok teşekkür ederim canım okuyamadımki sizler naptınız ?? Allah herkese hayırlı doğumlar hayırlı bebişler nasip etsin

Back
X