Merhaba anneler
Önceden yazdığım gibi, tip 2 diyabet hastası olduğumdan ve bebeğim haftasından iri olması sebebiyle başından beri normal doğum istemiş olmama rağmen 38+2'de spinal sezaryan ile bembeyaz oğlum Poyraz'ı dünyaya getirdim. Doğumdan birgün önce 3600 gr civarı dedikleri oğlumun doğum kilosu 3900 olarak ölçüldü. Canlı canlı kesilmek değişik bir duygu daha sonra ayrıntılarıyla yazacağım. Kesikten ötürü canım epey yanıyor doğrusu, oğlum ağladığı zaman yerimden kalkıp ona yetişemiyorum hızlıca üzülüyorum, emzirmek için kucağıma alayım diyorum ama maşallah göbeğim olduğu gibi duruyor, yanaşamıyor çocuk bana zaten kesikler acıyor. İnşallah yarın daha az acı hissederim. Allahtan annem yanımda herşeyle ilgileniyor.
Rica ederim canım. Doğum tarihlerimiz aynıydı sen benden önce davrandın ama sonunda bende listeye girdim bak
Bebişin hayırlı olsun canım benim. Benim oğlan uykucu çıktı, zorla uyandırıp emziriyorum. Sütüm ilk başta çok az geldi zaten halende yeterli mi emin değilim gerçi ama doktor besleniyor görünüyor dedi. İnşallah becereceğiz bu işi... Takip ettiğim kadar listeyi veririm ben, oradan bakarsın tanıdığın kişilere