Merhaba kızlar,
Ben artık anneyim,ağustos annesi :) yazamadım hatta hiç giremedim kk'ne,yazılanları okumadan önce ben msj yazayım dedim ...Hatırlayanlar olacaktır kordon sarkması gibi ciddi bir riskle karsı karsıyaydım ve 14 agustos perşembe günü hazırlıklı olarak gittiğim kontrolde dr.alalım dedi.Ani bir yatış hazırlıklar derken saat 14.38 de kızımı kucağımda buldum.Spinal sezaryen oldum,2 de miyomum çıktı rahimde,onları da temizledi dr.um.Normal dogumu cok istedigim ve gercekten de duzenli spor,eğitim ve saglıklı beslenmeyle normal ,hatta ilaçsız,müdahalesiz doğal doğuma hazırlandığım için riskin cıktıgı son 2 hafta kendimi yenilmiş hissediyordum.Son gün de sanki doğuracakmış ,bebeğime kavuşacakmış gibi değil,o daha hazır olmadıgı icin 24 gun erken oldugu için,gelecegi zamanı kendi secemedigi icin bebeğimden zorla ayırıyorlarmış gibi duygularla ve erken dogacagı icin bagısıklıgı yeterince gelişmezse ,küveze girerse gibi endişelerle sezaryene girdim.Ama çok şükür sağlıklı bir bebeğim var.Sez agrılarını da atlattım sayılır,kendimi daha iyi hissediyorum.Hastanede bebeğimi yıkarlarken girdiğim yogun bakımda yatan bebişleri görünce halime şükrettim.Siz de sorunları kafanıza takmayın,bebeğinizi kucağınıza alınca herşey bitiyor :) Darısı tüm hamilelerin başına ...