2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


Geçmiş olsun canım üzme kendini Allah büyüktür hem bak 33. haftaya kadar gelmişsiniz çok şükür. Belki toparlar miniğin bellimi olur sen üzülme ki o da üzülmesin
 
var canım özellikle liva pastanesinde çok güzel modeller var.Hatta sen kendi istediğin şekilde isim falan da yazdırarak sipariş verebiliyorsun onlar yapıyorlar

Teşekkür ederim canım şimdi ilk iş en yakın liva pastanesini bulmak ve eşime öğretmek
 

canım merhaba neler olmuş öyle yaa şeker mi çıktı da sende bu sancılar başlamış? bebeğini sağ salim kucağına al inşallah.Neyse bebişin gelişimi iyiymiş en azından erken alsalar bile onun gelişimi önde gittiği için erken alınmış gibi olmayacak.
 

Canım geçmiş olsun öncelikle bende ağustos annesi olucam derken dr.um riske atamam bayram öncesi alalım dedi. Vardır bundada bir hikmet elbette. Bol bol yat dinlen mümkün olduğu kadar ayağa kalkma. Yanında kimse var mı sana bakabilecek?
 


canım yaa şok olmazmısınız olmuşsunuzdur tabi..dinlen iyice inşallah şu bikaç haftayı da atlatın..çok şükür ki haftan iyi 35in içindesin daha erken olmamış çok şükür..inşallah yeni doktorundan memnun kalırsın Allah pişman etmesin canım

böyle mi olacağız yakın zamanda??? :):)

Eki Görüntüle 1173897
ayynen öyle:)) kızımda doğuma giderken sabah 5te topice girip hbr wermiştim:)) ozaman akıllı telefon filan yok tabi pc açıp yazıp gitmiştim herkes te öyle yapıodu:)) şimdi sancı çekerken ayılırken bayılırken elde telefon online yayın yaparız:))
ayy çok az kalmış ozaman senin dee çok heycanlanıyorum ben yaaa
 

Geçmiş olsun canım bend aynı şeyleri yaşıyorum tabi tek farkla benim dr.um sağolsun çok erken fark etti şekeri ve kontrollü gitmeye çalışıyoruz. 23. haftadan beri yatıyorum son iki haftadır kesin yatak istirahatindeyim yani mecburi durumlar hariç kalkmıyorum. İçini ferah tut inşallah 38. haftaya kadar dayanacak bebeklerimiz ve biz sağlıkla kucağımıza alıcaz miniklerimizi.
 

İlgin için teşekkürler mucarcım Kısmet olurda 38. Haftayı beklerse ben yapmak istiyorum zaten ama erken gelirse kargoyu falan beklemek uzun sürer hastaneye yetişmez diye pastaneden almak mantıklı geldi canım.
 
ya kızlar çok sinirim bozuldu beni eski calistigim köye veriyorlar ama orada normalde bir ebe var tek kişi çalışabiliyor köyde ikimizinde kadrosu aynı yer ne yapacağım bilmiyorum
Belki kadro açmışlardır hemen panik yapma canım yada diğer ebe gidecektir.


Evet canım kısmetse üç haftamız kaldı heyecanlanmak ne kelime her sabah resmen takvime çizik atıyorum. İnşallah hepimiz Sağsalim kavuşuruz yavrularımıza
 
Gunaydin annelerrrrr.sabahhh hic kalkamadim yataktan tum gece ölü gibi yatmisim.sabah kalktigimda elim ayagim hep odem basamadim ayaklarimin ustune o kadar rahatsiz etti ki beni bi an bunaldim yanicalisbilir rraporu almistim acaba onu calisamaz diye degistirebiliyor muyuz
 

Adaşım geçmiş olsun öncelikle, bu şeker konusu doktordan doktora da değişiyor maalesef. Bazısı çok korkutuyor, bazısı çok rahat davranıyor. Ben hamileliğin başında dahiliye doktoruna gitmiştim. Hiç öyle şekerin 90'nın altında olacak filan demedi. Tokluk hele 130'un altında olacakmış, bana 180 gibi rakkamlar söyledi. O öyle söylese de 180 bana çok geldi az tutmaya çalıştım. Açlıklarda öyle 90-95 arası tutmaya çalıştım ama 24. haftadan sonra mümkün değil düşüremedim. O zaman tekrar gittim diyabet için bu sefer endokronoliji'ye muayene oldum. Onlar daha uzman bu konuda. Adama daha önceki doktorun yazdığı yazıyı gösterdim kıyametleri kopardı. Sen hamilemiydin bu yazıldığında dedi, evet dedim onun için gitmiştim zaten...:44:

Çok üzülme çok kafana takma, herhalde rejim vermiştir yeni doktorun. Burada da yazıldığı gibi meyve çok kilo yapıyor bebeğe, özellikle karpuzu yemememiz lazım. Senin akşam toklukların filan iyi çıkıyordu diye hatırlıyorum. Sabahların yüksekti herhalde, hoş bende benimkini rayına oturtamadım ama boğazımı tutup 21:30'dan sonra birşey yemezsem ve erken yatıp, erken kalkarsam nispeten düşük çıkıyor.
 
İlgin için teşekkürler mucarcım Kısmet olurda 38. Haftayı beklerse ben yapmak istiyorum zaten ama erken gelirse kargoyu falan beklemek uzun sürer hastaneye yetişmez diye pastaneden almak mantıklı geldi canım.
doğru söylüyosun canım haklısın hiç öyle düşünmemiştim ben.Bence de pastaneden almak mantıklı
 

Ben 24. Haftadan beri yatiyorum. O hafta doktorum yatacaksın kalkmayacaksın deyince eşim anneme bıraktı beni evde yapamam diye sağ olsun aylardır annem bakıyor bana. Benimde doktorum bayramdan önce alalım bayrama ne sen stresle gir ne de bebek stres ceksin dedi. Bu durumda az kaldı 😄 23 gün Allah hakkımızda hayırlısını versin arkadaşım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
herkese günaydııııınnn
dün kızçemin minişlerini ve evin ütüleneceklerini bitirdim.camın kenarına oturdum kulaklığı takıp telefonda arkadaşlarımla konuşa konuşa bittiiiiiiii.
artık hastane çantası hazırlığına geçebilirim.

dolabına yerleşecekleri de yerleştireyim size resmini göndercem odasının..
dün stor ve zebraları da ilk kez yıkamaya gönderdim.cuma da kadın gelecek temizliğe.biraz erken gibi ama napiim evimi b.k götürüyodu.

şimdi kahvaltı hazırlayım oğluma ve kızıma güzel bir gün olsun hepinizi ve minnoşları öpüyorum
 

Canim geçmiş olsun. .inşallah zamaninda olur. .bebeğe geçtiğini anlamadi mi ya birde kaç haftalik oldun su birden çoğalmadi değil mi,canım kendine çok dikkat et inşallah ne kadar uzarsa zaman o kadar iyi,doktor değiliz ne deseler güvenip inanıyoruz Allah yardımcmiz olsun.
 

:))) Şimdi suyumuz geliomuş gülerken ne gülerim am a. p
 

canım 2-3 hafta öndeyse sen zaten şuan 37-38 gibisin.. bebeğin gelişimi önemli olan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…